Blombergin ilk 5 dakikasında doların yükselmesindenbtek kelime yok
Printable View
Blombergin ilk 5 dakikasında doların yükselmesindenbtek kelime yok
Dolar 8.05 blombergde ve %3.84 kırmızı yani eksi
Gram altın 451 diyor, +%11 diyor..474 ten geldiğini görmemişler... doları farketmiş 8.44 ten asagiRedmi 8A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzelttiler 8.05 ..+%11.79 yazıyor...dış güçler filan da derse tiyatro tamamdır
Redmi 8A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjoya dokunan eller kırılsın.
Ellemeyin garibime 9.30 kadar bı dayansın, bırakın oda bu pozitif mutluluğu yaşasın. Elinde bolca kontratı olan vardır hayatında ilk defa 4 ayağının ustune düşmüş ola biriz :)
Sabah 9 a kadar 8 olsunda bende verim 😀 dolarları son sahiplerine. Gün içinde zaten 8 altına düşecek.
Kusura bakmayın ama hoş olmuyor bu tür aşağılayıcı söylemler....
Sadece sizin için söylemiyorum her yerde bu dili kullanan insanlar var maalesef..
O insanların daha fazla bağlanmasına neden oluyorsunuz, çünkü orada kendilerini daha güvende hissediyorlar..
Yıllarca bu hata yapıldı, halen ders alamadık..
Biz birbirimizi anlayıp saygı göstermezsek ülke olarak feraha erişemeyeceğiz ne yazık ki..
Umarım toplum olarak bir gün gereken eğitim ve kültür seviyesine ulaşabiliriz..
Damat, yandaş, güreşçi derken yine dış güçler yaptı yapacağını.
Devam edin bildiğiniz gibi...
O insanların öyle olmasının nedeni hepimiziz...
Sizinde temelde eleştirdiğiniz insanlardan zerre farkınız yok aslında..
Hepsi aptal değil Ayhan reis, karaktersiz ve korkak bir çoğu... Onlar güce tapıyorlar istemsiz... Türkiye'de ki eğitim, askeriye ve devletin girdiği her yerde insanlar 5 yaşından ölene kadar hor görülüyor ve pasifize ediliyorlar. Geçmişte AKP öncesinde daha fazlaydı bu. Bu nesil bitik bir nesil... 35 yaş üstü diyelim...
Tarafgirlik gözleri kör kulakları sağır vicdanları lal eder.Egrisine eğri doğrusuna doğru demek gerekirken biat kültürü liyakati yendi korku imparatorluğu kuruldu ya taraf ya bertaraf söylemi ile.Bugun sınav günü ya kontrollü kriz yada beceriksizligin teyidi olacak bakacağız.
biraz ateşi düşmüş ama hala yüksek tabii...gece 8,48 leri görmüş...şu an 8,05...inşallah düşer yoksa yine dayarlar markette kol gibi zamları...dolar düşerken fiyatlar düşmüyor ama dolar artınca hemen zam...böyle de ahlaksız bir kitle var bu ülkede...
+1
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkın iradesi halen varmi? Tartışmaya açık yiyorsa aslanım, kaplanim on numara beş yıldız ise yap bir seçim gorelim durumunu ama yemezzzzz...
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Bu arada koç abi nerde yaw özletti kendini..
Faizleri yükseltsin diye atadığın adamı,
sebepsiz,gerekçesiz yere görevden al..
YABANCIyı bırak sana yerli bile güvenmez..
Elvan: Makroekonomik istikrarın ön koşulları fiyat istikrarı ve finansal istikrardır
Elvan: Bu alanlarda istikrar olmaksızın, güçlü, kaliteli ve sürdürülebilir bir büyümeye ulaşmak mümkün değildir
Elvan: Uygulamakta olduğumuz “enflasyonda düşüşü önceliklendiren” makro politika çerçevesi, enflasyonda kalıcı düşüş sağlanana kadar kararlılıkla sürdürülecektir
Elvan: Maliye politikalarını, para politikasını tamamlayıcı yönde fiyat istikrarını desteklemek amacıyla uygulamaya devam edeceğiz
Elvan: Piyasaların etkin ve sağlıklı işleyişini son derece önemsiyoruz
Elvan: Bu kapsamda serbest piyasa mekanizmasından herhangi bir taviz kesinlikle söz konusu olmayacak, liberal kambiyo rejiminin uygulanmasına kararlılıkla devam edilecektir
günaydınlar, hepinize şükranlarımı sunuyorum.. :oleyo:
İster fakirlikten zengin olun..
İster ideolijik veya dini devrim yapın.
Kin ve nefreti taşıdığınız sürece asla başarı getiremezsiniz..
Çabanız beyhude kalacaktır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öyle bir sarmala girdik ki;Yüksek enflasyon,faiz,kur....
zaten bize yakışanda yüksek rakamlardır.her şeyin yükseği:(
Bir arkadaşın imzasında vardı:Dövünmeyin neye layıksanız öyle yönetilirsiniz :yes:
Songur Ulus gece tüm dönen işlemin 750 milyon USD olduğunu yazmış. Doğruysa, sadece 750 milyonluk talep ile %16 lık sıçrayan USD'nin daha ciddi bir sorunda, mesela 2-3 veya 5-10 milyar USD alım yönlü işlemlerde neler getireceğini düşünemiyorum. YTD
Davul patlak.
Patlamış davulun davası olmaz.
Birileri yine forumda kin ve nefretini kusuyor aferin devam edin, siz akıllanmazsınız...
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7,9550 ha gayret...
Müdahale ettim dolara 😂😂 7950 şut çektim ve gol. 7200 den yerine koyacağım. Ekonomi yönetimi uyusun bizler varız...