Bozkurt hocam bugün ZararTürkte gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. Hafta sonu Nataşa otelde uygulanmalıdır boynuz gösterisi sunacaktır.
Printable View
Bozkurt hocam bugün ZararTürkte gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. Hafta sonu Nataşa otelde uygulanmalıdır boynuz gösterisi sunacaktır.
FED oncesi dünyadaki bu coşku ne olabilir acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkurt hocamın bugün ki buynuz uygulamasında bir aksilik oldu. Şuan cerrahi ile buynuzun çıkarılması neticesinde şuur ve kan kaybı sonucu acilde müşahede de Dr gözetimindedir zatıalileri
BRENT
89,56
%1,54
26/01/2022 17:00:45
BALTIK KURU YÜK ENDEKSİ
1.343,00
% -3,45
26/01/2022 07:48:11
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bu nedir Ayasofya abi, içip içip kafayı çekip kim saldı seni üstüme :he:
az sus da motorun soğusun :kahkah:
Ben üç gündür flatım, biliyon yani illa masaya çağırıyon ama gelmem :)
https://pbs.twimg.com/media/FKBjGguX...png&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Doğum sancısı veya böbrek taşı sancısı var heralde.
Ne kadar kıvrandı
2216-2188
Sonra 2210
Sonra tekrar 2190
Bu ne ya
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 yıldır bu forumdayım...çoğunluk gibi git-gelci tayfadan değiliz, başından beri buradayız. neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz yani..senin tevellüt ne bilmiyorum...kirlilik vs hikaye bence...neyse çok sevdalısı değiliz zaten.
ama bu başlıkta öyle muhabbetler dönüyor ki bazen esas kirlilik onlar...en azından bizim konuştuklarımızın bir şekilde ilgisi var piyasayla.
Şu günde bile doların altında eziliyor borsa. Yazıklar olsun valla :)
yes u can do it pala
şeyde frenlerden kokular gelmeye başladı... bakalım daha ne kadar dayanacak...
çok kısacı madem nickin çok kısacı , nasıl trade yapıyorsun süreçteki karar alma prosesin neler
bugünde artık şu son filmi bir oynasınlar, bakalım fed ne diyecek [emoji846]
bırı gelsın mal alsın dıye beklıyordu o malı kım alacak batırdugınız adamlar mı mal ele yapıstı kendı kendıne oynuyor...yazık daha cok oynarsın
Sevmediğiniz birisine;GARANTİ gibi kağıda bulaşasın ! demek lazım..:)
Oturan ayı gibi endekse ve xbnka takoz oldu.
Ne derse desin fişekleyecek..
En olmadı olmadık beklentileri (faiz artışı gibi) masaya sürüp
Olmadı mı da , ohaaa olmadı , süper olumluuuuu diyip saldırıyorlar..
Coin moin borsa metaverse negatif faizli tahviller ne varsa saldıracaklar yine..
7 enflasyon 0.25 faiz var..
FED daha geri alımları kesim mi kesmim mi ne zaman kesim ne kadar kesim..
Kesmesem mi acaba.
Faiz artışı için mart mı haziran mı ne yapsak ki..
Acıtmadan inciteden falan modda..
0.25 faiz artışı (yapabilirse onu da ) piyasalar deli gibi fişekler..0.25 faiz artışı bile değil çünkü..Şaka kılıcı..
DOW da 40K üstü bitlicoin lerde gerisin geri 60-70K lar artık allah ne verdi ise..
peahhh...
dolar demir attı 13,50 ye günlerdir...
hadi zengin kalkışı yap...
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/hdq77nr.PNG
pozisyon yok..flat devam.poz. kapattığım aralığı ifade etmiştim...
1975 aşılırsa yukarı for. olacaktı..ama yaklaşmadı bile(2. seferde)
py. başka şekil çizdi..1949 kırılırsa 1923 e kadar sarkma olası...bunu diğer parametrelerle birleştirince yüksek olasılık geldi.kapanış 1951 olduğundan,teorik olarak yapacak bir şey yok..ama saatliğin sat olması ve son dakika vermeleri....ve FEDİ dow-sp epey artı iken karşılamamız..
zaten 1959 üzerinde kalamaması da olumsuz oldu.
işte piyasa bu...ÇANAK BEKLERSİN AMA py. onu terse cevirir.trade ettiğinde yapacak tek şey: herifi takip edip farklı senaryo çizmektir.
https://i.hizliresim.com/55hmpq5.PNG
sapıklık yapmasa olmaz..!
Kemal Kılıçdaroğlu : Sevgili Halkım,
Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size Twitter üzerinden bilgi vereceğim
Yine satış
5. Gün oldu SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop 2200 ve üzeri long açanlara kumpas kurdular.2216.75 gösterip 2210-2196 arasında yüklü mal sattılar. Spot kapanışa göre teorik fiyat 2183.27 ve uzlaşma 2181 iken kapanışı 2175.50 yaptılar.
eski kaşar troller canının istediğini yazarken sayfada siyaset pek sorun olmuyor.
aslında onları pek okumuyorum. onu ayrıca ve detaylıca yazacağım.
şimdi misal şişecamın en fazla gider kalemi enerjiden. ve botaş diyor ki çok pahalı olduğu için yazın doğalgaz almadık.
o zaman dolar 8,50 idi. mevzu şimdi nasıl siyasete gelmesin. demek ki botaş başkanımız bile döviz hareketini öngörememiş. cv'sine bakmadım. eminim benimki daha iyidir. yoksa niye burda yazayım :) denüşük ortamlara akardım :)
kaç aylık bir periyot ve viopta bundan şişe ve işc nasıl etkilenmesin? icabında 15 dakikada binlerce lira viopçu içeri girer.
neyse...
eski kaşar güzel bir laf...
ama unutmayın çocuklarına iş lazım.... yandaş sözde eğitimci olanlar özelikle nasıl yalacağını iyi bilir. ( sözde sözlü sınavdan )
:drunk::drunk:
diğer türlü
benim gibi olanlar
zaten zihniyetlerini bildikleri için önlemlerini önceden alırlar.
yalama devam
kimse üzerine alınmasın tabi....
sonuçta çoculuğuna çocuğuna haram lokma yedirmeyenleri kast ediyorum
YKS de dereceyle girilen ve genelde teknik olan okullarda siyaset için bir biriniz yemezler.
Ama nerede eşşeği bağlasan kazanılan ve özellikle sözel okullarda siyaset için bir birini keserler.
Yani bir halt beceremeyen siyasi olarak saldırganlaşır.(sözlerim asla genel değildir ama istatistik olarak marjinalleşen yerlerin belli özelliği var)
12 ay önce 1 kontrat ne demek,nasıl poz. almam lazım diyerek ,ezik bir şekilde benden özel mesajla yardım isteyen KAŞAR gelmiş posta koymuş...VOB,kumardır diyerek 2-3 ay önce havlu atmış.
yerim senin o postanı:).Ne kara trolleri sarma yapıp yolladım..muhakeme ve argumanlarımla çok ense traşı yapıp yolladım..bak dile kolay sadece vobda her gün aktif tam 15 yıl... ve +20 yıl bıst100
o konuyu kapatımm..birileri ISRARLA EKREM GÜZELLEMESİ YAPINCA ben de şunlar da var dedim..Birilerini KUSURDAN MÜNEZZEH KILINCA ,PUTLAŞTIRINCA ...ben de şunlar da hata yapmış demişsem ne ola?????????
EYYYYYYYYYYYYYYY vicdan sahipleri..şimdi ben mi suçluyum..:)konu kapanmış ve forum aslına rucu etmişken..sataşırsa gül mü atayım.
bazıları hiç akıllanmaz..EVİNİZ CAMDAN İSE BAŞKASINA TAŞ ATMAYIN.
siz sanıyorsunuzki eğitimciden önce ilk ben yazdımm..
haşa..
bize yazdıran allah...
allah işte...
günah değil nede olsa..
bakın
soyluyada bütün herşeyi yaptıran allah mış..
https://www.sozcu.com.tr/sozcutv/pla...ahtir-x86n6av/
kendi diyo ben değil.
:drunk:
onun içün..
öyle yani.
https://serbestiyet.com/haberler/soz...aldiniz-82215/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
montaj falan da değil haaa...
adam koptu gidiyoo...
soylu bu
soysuzlara allah yeter demiş...
yapmış... allah dediği için yapmış..
yalayanlar yalamış...
elhemdülülillah allahualeeeemmm için.
siz kimkiallahın yaptınıda yaptırdığınıda onun elçilerinede laf atmak.
yeminlee çarpılırsınız kafirler..
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
90,04100 $/bbl.
2,16100 (2,46 %)
17:57:18 (bid)
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
medwig beni engeller şimdi.
insallah onada allah yaptırmıyodur
yoksa tanrılar çakışacak. :drunk::drunk:
zamanında başa gelirsem akp nin emdiği sütü burnunndan getirmeyen nameartttir diyen soylu
akp ye geçince allahı bulmuş..
allah neler söyletmiş neler.
eee öyle bu işler
allahın da demek kime ne söylettiğinden haberi yok .
güncellenmiş zamanda.
:drunk:
yoksa bunlar allah ile kafa mı bulmaktalar..
Tüm gün mal yedirmiş pala yine