Şort işi sakat bazen dalgada çıkabiliyor ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Gırtlak ky cı dolu halen...
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ya batacagiz ya çıkacağız babında bir cümle idrak etti gecenlerde
Borsa endeksi rekor üstüne rekor ve nedense bazı hisseler zirve ustune zirve yaptı
Kamuya ait bir şirketin maaş ödemeleri de ödünç parayla yapıldı
Aselsan yükselmiyor normali zaten budur arkadaşlar
Yeni gelecek arkadaşlara sesleniyorum
Endeks uçtu hisseler kaçtı babında sosyal medyada bazı yorumcular var
Aman diyeyim paranizi kaptırmayın
Sağlam devlet destekli şirketlerden ayrılmayın
Üçe beşe ona katlamış hisselerden uzak durun
Ytd
ASELSAN yabancı oranı 23 Ağustos 2022 % 25,32. 24 Ağustos 2022 % 25,42.
Fark % 0,10. Hisse kapanış fiyatı: 25,36 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
7 temmuz 2022 bist 100 USD bazlı değeri 137,
asels aynı gün 1,23$
25 ağustos bist100 değeri usd bazlı 168, iki tarih arasında %23 yükselmiş
25 ağustos asels 1,398$ iki tarih arasında yükseliş %14 bile tam değil.
Sabah gel gelinide yapti, 25 lira altina yolculuk baslasin.
Endeks bu kadar giderse millet satıp dolara gecer
Milleti borsaya getirelim derken evdekiler çıkar kacar.
Ytd
Başkan endeks yorumunun ederi şu an mln dolarlar değerinde. O işte herkesin harcı değil. Bu sanatı icra edebileceklerin sayısı piyasada bir elin parmaklarını geçmez.
Aselsan 16-17.05.2022 günleri arasında kalan 1,55 usd gapi hedeftir. Üstüne atmayı becerebilirse hedef 13.04 ünü gördüğü 1,96 usd ve 19.04 günü gördüğü 1,96 usd ikili tepesidir.Aslında ikinci tepe bollinger içinde üst banda değemeyerek aynı zamanda 22.04 günü bir kez daha 1,95 usd görerek bollinger band içinde kalarak 1,96 Usd yi geçemeyerek kısa vadeli sat sinyalini net olarak vermiştir.
Tl bakmak artık bence yanlış olur.
Sonrası hedef uzay olur ama bunun için endeksinde bir yerde düzeltme yapması Aselsan'ın da o ara endekse göre daha güçlü kalarak güç toplaması lazım.Ve tahtacı çok acımasız.
https://www.tradingview.com/x/aCG8uOb3/
Kanal ortası kesikli çizgi 1.46 usd burası geçilmeden 1.55 lerden bahsetmek olmaz.
Çok değil 2 gün sonra bakarız ne olmuş diye. Bu arada ben tahtayı izlemiyorum bile. Gerek yok çünkü. Pozisyonumdan heyecan bile duymuyorum henüz. Hisse golden cross olmuş bastığı her gün ayrı hata.
Aynı gün 16,44 gören TCELL bugün 21,9 bu 23,28 gördü o gün bugün 26,2 lafı bile edilmez yani.
Ben yazdıklarımın arkasındayım. Haftalıkta 1,78 usd de düşeni kırar başka yer yok direnç olarak benim analizimde.
Neden bilmem RSI larımızda aynı değil. Ben matriks kullanıyorum.
https://www.tradingview.com/x/GJaAP5aw/
Günlük görüntü 26.54 gördü.
Üstte ki haftalık graf
Giderse ekime gitmezse kasıma der ve tahtacıya hatırını sorarım. Testere becmi gibi kendisi..
2016-2020 arası bekledi, bekledi.... ve hep bekledi(testere hareketi yaparak..)... sonra bölünme açıkladı tam dört yıl dolmaya ramak kala 4 e katlamıştı. Yani bu kağıt tanıştığımızdan beri hep aynı. 2012 den beri bunun bağımlısıyım. Çizgiymiş , grafikmiş bu kağıda vız gelir tırıs gider... herkese ALLAH sabır versin.. (yatırım tavsiyesi değildir..)
Başkan adım adım gitmek lazım bu hissede. Buralardayız yazarız sonra gerektiğinde.
Wood & Company, Aselsan için fiyat hedefini yükseltti, tavsiyesini tut'a çekti
Wood & Company, Aselsan için fiyat hedefini 21.29 TL'den 27.46 TL'ye çıkarırkan, tavsiyesini Al'dan Tut'a indirdi.
Hatrım kalır zahmet etmişiniz.Yaw fiyatı hedef 21,29 verip al da tutarken hedefi 27,46 ya yükseltip tuta indirmek nedir ya.İyice kafa buluyorsunuz milletle ama hiç merak etmeyin piyasa gereken dersi size de verecektir.
ASELSAN yabancı oranı 25 Ağustos 2022 % 25,24. 24 Ağustos 2022 % 25,42.
Fark % -0,18. Hisse kapanış fiyatı: 26,20 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Öyle zannettirirler Tıpkı 5 lirada ISCTR de ya da 80 lirada TÜPRS da olduğu gibi.
ASELSAN ile TUSAŞ arasında uçak modernizasyonuna yönelik olarak 25.08.2022 tarihinde, toplam bedeli 671.451.904,- TL ve 35.278.330,- ABD Doları tutarında bir sözleşme imzalanmıştır
ASELSAN: Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2022-2025 yıllarında gerçekleştirilecektir
Çiziktirdi. Aboooo
Bankacılık endexi önde olmak üzere Kamu bankalarından sonra Kamu hisselerine de yavaş yavaş el atacakar sanırım..
bunun sırası ne zaman gelir bilemem ama bu defa ÇOK sert hareketler başlayabilr..
Volatilite fazla olacaktır..
İşlem hacmi artışı sart..
Asla yatırım tavsiyesi degildir..
adamlar bütün gün mal yedirdi helal olsun be
Nasıl oluyor bu mal yedirme?