biz buradayız bekleriz efendim, özaksa koy sepete :):yahoo:
Printable View
biz buradayız bekleriz efendim, özaksa koy sepete :):yahoo:
Sepetspordan da başka ilgilenen yok zaten,:) o sepete atılan mallar altın olarak döner umarım, hisse sahibi de 3-5 sepete atsaydı hisse buralarda kalmazdı.
burada bir pislik oç var, ben al sat yapmam beklerim deyip pislik pislik konuşan. her yükselişte ortadan kaybolur. zeka seviyesi de çok düşük bir başka yatırım hesabından 2 senedir al sat yaptığını ağzından kaçırmış ahlaksız ******** pislik herif.
buradakileri uyandırayım o pislik ne zaman twitterda burada yardırıyorsa alsat yapıp alttan almaya kalkıyor.
aşağıdakiler karaktersizin yazdıklarından sadece 2 farklı tarihte
Biz bunu bile bile, tek lot bile vermedik, hatta aldık..!!!
Yukarıda yazdığım herşeyin arkasındayım, bu hırsızları yemlemeye de hiç niyetim yok..!!!
varsa benim gibi gerçek uzun vade yatırımcı buyursun koysun ortaya, satmayı da hiç düşünmüyorum,
Sayın bitpire bende 10 senedir bekliyorum satmayı hiç düşünmedim eninde sonunda ederine gelecektir beklemeye devam
sorun al sat yapmak değil karaktersizliğin dibine vurmak.
ziraat 55 lerden alıp 41 lerden garanti ve iş devrediyor bu kadarda adilik olmaz..
Tahtacı sağlam olsaydı aldığı malı aşağıdan geri vermezdi, ama nerdeee, dün 8.80'lerden satanlara, bugün nerelerden verdi, belki de tahtacı da al-sat ile besleniyor.
Endeks %1.5 artda hisse %2 ekside, dün de bir icraat yoktu al-satçılar dışında.
Al sat yapmak için yorum yazanın da a.q yapmadığım şeyi yaptı diyenin de a.q..!!!
şimdiye kadar iki kez al sat yaptım, onu da buraya yazdım, birinde özdereci birinde de ASELSAN'ı alıp kâr alıp sattım..!!!
Günlük hiçbir yükselişte al sat yapmadım yapmam da, yaparsam da Allah benimde belamı versin..!!!
Varsa totoşuna güvenen aynı duayı etsin..!!!
Benim iki yatırım hesabım var, birinde beş yıldır tuttuğum özak hissesi var, diğerinde yaklaşık iki yıldır aldığım özak hissesi var, iki yıllık hesabımdaki kârım arada al sat yaptığım için neredeyse beş yıllık hesabıma yaklaştı..!!
Al sat yapanlar ykbnk ta bu hisseyi ne yapsın isteyende al sat yapar kimin umrunda
Bugun cogu tahta eksi kapadi. Bankalar ve demir celik endeksi surukledi. Gyo hisselerine ilgi baslamis gibi gozukuyor. Diger gyo larin hizla yukselmesi bize de yarayacaktir. Bazi gyo lar defter degerlerinin cok uzerinde islem gormeye basladilar. Ozak hem karlilik hem de defter degeri bakimindan cazip gorunuyor. Ben kisa vadede hisseye ilginin artacagini ve defter degerlerine yaklasacagimizi dusunuyorum. Yeniden degerlemeler oncesi hareketli oluruz. Gedik 2 gun aldiktan sonra bugun ortada yoktu. Yanlis gormediysem deutche takasina virmanlandi aldigi mallar. Gedik alirken 8.85 e degdik alimi kapatti yavasca geri geldik 8.40-8.50 bandina oturmus gibiyiz. Arada bikac fon satis yapti. Mal el degistirdi. Bence hareketler cok saglikli basamaklari birer birer cikan bir hisse.
Arkadaşlar bu hafta hiç değilse defter değerine gelse iyi olur
Hisse %5 yarı tavan yapmis her düsüste elestiren sn bawer yok, :wu:
sizi kınıyorum :)
Hem iyi hem kötü günde konuşan biri olarak söz hakkı bendedir sanırım 😉
Alta düştüm diye üzülme
Üste çıktım diye gerinme
Mümkünse koy sepete 😎
komşuda pişer misali bir yükseliş olduğu için tahtacıyı kınıyorum..:28:
Ben hep burdayim be yaw boyum kisa olduğun icin göremedin ,
getir bizim bankaya yatir iyi faiz veriririz :) olmadi ararim şube müdürünü bugüne bugün hissedariyiz :)
linux diye gyo yatirimci nicki mi olur , yazilim firmasina ortak orsa hadi neyse, ateştugla felan koysa fena olurmus :kmk:
bol kazanc
Koca koca bankaları yangından mal kaçırırcasına tavan yaptıkları bir borsa ortamında %5 kaplumbağa adımı gibi kalıyor. Gerisini getirmek zorundalar.
Üstelik ilkinde özsermayeler reel olarak erirken, ikincisinde artıyor. Bu durumun er ya da geç bir karşılığı olacaktır. Acelemiz yok!
uzun süredir bekleyen hisseden sıkılan karlı ky satıyor yatırımcılar için bu iyi ...
Ahmet patron ihalesi yakında yapılacak olan Kemerburgaz ve bodrum projeleri için alıma mı geçti acaba 😉
Ben de olsam yapmam açık konuşayım , birkaç nedeni var en makul olanını söyleyeyim.
Şu an mevcut bütçe ile en optimum projelere başlamak niyetinde, bu ortam bir daha bulunamayacak hakeza. Yüzyılın fırsatı varken niye paramı zaten o projeler yapıldıkça artacak olan hisse fiyatını yükseltmek için kullanayım ki ?
10 kere düşünülüp 1 kere hareket ediliyor ve genel anlamda da mükemmele yakın bir yönetim var.
Ekim ayında yer teslimleri var ve emlak konutun diğer proje çalışmaları hızla yapılıyor ve en büyük favori özak . Kendi yerleri için de plase planları yapıyor , satış hız kesmezse hepsine birden giriledebilinir, o yüzden para şart 😉
Konut satışlarını da ayın 15 i civarında açıklanacak olan verilerden takip edebilirsiniz , Temmuz ayına göre oldukça iyi gelecek geçen seneye göre 3 kat olmuş emlak fiyatlarına rağmen . Duyduğuma göre gene Ruslar, Araplar ve gurbetçiler tüm Türkiye’de iyi alım yapmışlar . İstanbul’da ise satışta olan en nezih proje bizim, bize de etkisi vardır bence 😎
Haklısnız ama para babaları buradan hisse alacağına şirketin projelerinden varlık alıyor, yatırım yapıyor, haliyle hisse sepetçilerin alımlarına kalıyor, az bir destek lazım, çok değil. Bankalrın gyo'ları hep tevenda, bizim neden olmasın. Neyse ki doğuuuuzu gördük bu gün.
Bugün gelmiş geçmiş en yüksek kapanışı yaptı, 9.15 yen tepe.
Yine de maşallah diyelim, al-satçılara çok iyi bir ders verdi bugün.
Yıl sonu fiyat ne olur bilmek çok zor, vadesiz mevduat hesablarındaki şişmiş tirilyonlarca doların nereye gideceği tam olaratak bilinemese de sebep olacağı hiper enfilasyonun fiyatları nasıl katlayarak arttıracağı göreceğiz..!!!
Buraya aylar önce yazdım, tıpkı 1998 de yaşanan enfilasyonun benzeri yaşanıyor ve devam edecek, pandemide basılan bol paranın faturasını ödeme zamanı geliyor, tüm dünya bununla yüzleşecek kışa doğru..!!!
Emtia ve taşınmaza yatırım yapanların kazandığı, nakitte olanların kaybettiği bir dönemdeyiz, bizim Ahmet efendi nin neden parayı toprağa gömdüğünü şimdi daha iyi anlıyoruz..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
8'leri gösterip onay mı aldı tahtacı, her şeyi de düşünüyor tahtacı.:)
Klasik Ozkgy hareketleri, artı kapattığının ertesi endeks ne olursa olsun kırmızı yapar, kırmızıya eyvallah ama doğuuuuz üstü kalsa iyi.:)
Bankaların tavanları da baydı artık, az sağa sola bakın, bir sürü çıkmayan hisse var yahu. İyi günün dostu Dvk nerdesin hani.:kahkah: