151 ustu rakamlarda 116 bın lot alıs
var bıseyler oluyor
Printable View
151 ustu rakamlarda 116 bın lot alıs
var bıseyler oluyor
yarın tatıl guzel bır zamanlama herkes
dusunecek
tabana kendilerinin gözüne kestirdiği miktarda KY satışı yazılırsa durum değişebilir.... yazılan lotlar silinemediği için toplayabilirler de.. umudum bu..
Küçük yatırımcı diğer daha küçük yatırımcıyı kurban etti.
kesinlikle asiri degerliydi kesinlikle diyorum. azicik almistim beni cok etkilemez ama sinir bozucu yine de. degeri 70-80 max
Bol şanslar dilerim...
Bir düzeltme yapacağı günler öncesinden belliydi... Ben daha yumuşak bir düzeltme bekliyordum... Ama hurharca satış yedi
Ne kadar daha düşer bilinmez... umarım zarardaki arkadaşlar bir an önce zararlarını kurtarır...
Bu forumda yatırım yaptığım hisseleri forumda takip edip yorumları okurum.Takip ettiğm diğer hisse forumlarında kimse kimseye yatırımından dolayı aşağılamıyor sadanın forumuna gelip hissesi dahi olmayanlar yorum yaparak kendini küçük düşürüyor herkesin aklı kendinedir.Lütfen sahip olduğunuz hissenin formuna gidip ordaki arkadaşlarımıza bilgilerinizi ve tecrübelerinizi aktarın iki senedir takip ederim ve yatırımcısıyım bu hissenin hatırladığım kadarıyla yorumcuları nikopoli wigamox yaşlı kurt adını hatırlamafığım belki iki kişi daha burda 180 küsurdaykende uçacak kaçacak yazan yoktu o yüzden bu hissenin yukarısı üzmesin aşağısıda sevindirmesin tüm sasa yatırımcısı arkadaşlara selam ederim.
Belki bir taban daha yapar sonrasi insallah satislar biter yada patron bir destek atarda moral bozucu arkadaslarda kendi fk 1 olan hisslerde usulca beklemeye devam ederler.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
dogru zamanda dogru yerde olmak onemlı
ınsallah herkes hak ettıgı nı bulur
sasa sı olanın tasası olmaz
svg
İnkar kabullenme ve pişmanlık. Bunlar bir anda olmaz Şuan inkar var zamanla kabullenme ve pişmanlık başlar.
emir iptali yasağı kalkmadan ve panik yapanların hunharca tabana lot yazmaları son bulmadan nasıl düzelecek bilemiyorum. Tabanda 15 milyon lot
tabana yazılmasından ziyade... alıcı yok.. asıl sıkıntı bu. alıcılar hangi seviyeden almaya başlar o önemli..
yoksa bildiğimiz alıcılar olsa yutar geçer.
takıldık kaldık hayırlısı.
Tabanda 15 milyon lot var. Pazartesi salı bu rakam 40-50 milyon lota ulaşır.
Düşüş uzun süre devam eder. Ancak tekniğe bakarak tuzak yapacağı yeri bulmak lazım. Mesela 120 de aç kapa yapabilir. Önemli olan karar vermeniz, 120 de açarsa satayım mı bekleyeyim mi. Muhalif yazıları daha çok okuyun. Kararı siz vereceksiniz. Herkes güzel olacak diyebilir, ama kim neden kötüsünü düşünüyor, bunu okuyun.
bu işlem hacmi ile günü kapatırsa ayıp eder...
Biz SASA nın fiyatına değil, şirket yapısına ve planlarına yatırım yaptık. Yani asıl kumarı SASA nın borsa yatırımcısı değil, şu an SASA nın kendisi oynuyor. Eğer bu tabanları bizim izlediğimiz gibi SASA da hiç bişey yapmadan izlerse (yatırımcısını korumazsa) bundan sonra burada kendi çalar kendi oynar.
Şirket sahipleri mal satmak İçin ederinden fazla fiyatlara getirdi ve satış bitti. Dikkat ederseniz son tavan tahsisli sonrası geldi. Kitle malı aldı. Sahibi malı geri almak İçin 30 rakamını bekleyecek. Bu arada teknik olarak ilk duraklama karar verme yeri 73 lira görünüyor.
gercekten 180 den maliyetlendirdiler yillarca bu zararin cikmayacagini iddia ediyorum ve buradayim. not edin
Yıllar evvel aselsan da yapılan operasyonun bir benzeri Sasa'da yapıldı. O donemde Türkiye'nin en ücra koşesinde borsa hesabı olan herkes, sürekli yükselen aselsan'ı 2.cil halka arzdan almıştı. Halen o gün aldıkları fiyatlara çooook uzaklar. Sosyal medyada çok çok evvelden Sasa almış tayfa, borsadan az anlayan veya yeni giren çok kişiyi vicdansızca gazlayıp operasyonun bilerek veya bilmeyerek parçası oldular. İnşallah ben yanılırım da aselsan da yaşanan operasyon Sasa da yaşanmaz da uygun bir yerlerde yataya bağlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
topice hiç uğramayanlar akbaba gibi çökmüşler.
Sasa hektaş etkileşim oldu. Ortada keşke bir spek olsa Malasef bu bir spek işi değil. Sürekli 3 yıldır sermaye artırımları bu hale getirdi. 3 yıl önce sasa ve hektaş bağımsız şekilde aynı amaç İçin yola çıktı. Fiyatı sermaye ile düşürerek daha çok lot oluşmasına izin verdiler. Alınan işler ve karlar yatırımcının gözünü boyadı. Ortada 1 lira temettü yok. 3 sene önce 100 milyon satarak elde edeceği parayı şimdi 2 milyon lotla alabiliyor. Aynı gün Oyak 33 milyon sattı ve sasa tahsisli yaptı
Allah omur verirse aselsan mi olacaz yoksa bildigimiz sasa nin klasik hareketlerimi gorecez. Sizde dakka basi yok 70 e yok 30 a dusecek diye kafa utulemeyin lutfen. Cikarken nasil sizin gibi short acanlara bir laf etmediysek sizde taban taban giderken burada pes pese yazilar yazmayin.
Ne siz cok yuksek buldugu icin dustu nede biz ucuz bulduk diye yukseldi. Muhakkak patron ve tahtacinin bir bildigi vardir.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tamamen haklısınız. Ama ben tahsisli günü yazdım. Hisse net sasa ve hektaş özelinde sakin ilerledi. Ama twitler özellikle tahsisli gecesi tapılan yayınla insanları büyük bir hayal alemine sürükledi. Burada net bir şey var, düşüş derin olacak ve tedavisi çok geç olacak. Bu olayın yaşandığı bir çok senet var. Mesela merko bire bir aynısını yaptı.
1-2 sene önce karsu tekstil ve merko gıda da bu olayın aynısı oldu. Karsu Avrupa yüzünden hızlı topladı ama merko hala aynı. Merko hızla 20 kat gitti, sonra aynı hızdan daha fazla geri geldi. Şimdi siz sasayı merko yada taze kuruya benzetemiyorsunuz ve haklısınız. Umarım benzemez.
Hasan meşe, xsantos Zeynel Abidin ve Antepli ağa bu merko gibi şirketlerde işlem yaptı. Bunlar gömlekçi. Mesela dün Kadir Koçak kordsadan dolayı 900 milyon ceza yedi. Biz insanları bu şirketlerden uzak durması İçin telkin ediyoruz.
baksana adamlar gomlekcıymıs
dıkmeseler barı kacın
bu gunden satıs gırebılıyomuyuz
acaba
Mesela sasa da portföy atan karlıdağ elbette kardan zararda, ama dürüst bir adam. Allah herkese yardım etsin. Karlıdağ çıkamadı malını. Fakat kontrolmatik için iyi şirket diyen Paşa hoca bu olaylardan 1-2 gün önce fiyat süpekülatif dedi ve sattığını yazdı. Yada Erdem hoca hektaşı satamadı. Herkes uygun yerde kar realize edemez. Şuan olan oldu. Bundan sonraya bakmak lazım. İki konu var ve karar vermek %50-%50.
1. Fırsat verdiğinde sat cık.
2. Toparlanmasını bekle.
Topiği okuyan ve yazan çoğunluk bekle güzel olacak diyecek. Bu gayet normal ve haklılar.
Bende diyorum ki nerede ilk fırsat verirse sat kaç.
İki fikirde ortada, ikisinden biri doğru. Vakit var. Amaç sizin doğruyu bulmanız. İstediğiniz soruyu sorun, cevap bulalım. Şuan sizin yanınızda olan insanlara kızmayın.
#yeotk CSO’su Barış Esen 98,30 TL fiyattan 83.568 pay satışı yapmıştır.
Haber patron yada yönetici satışı, Menderes tekstil, 1,5 yıl önce 65 milyon lot borsaya kote etti, sinsi sinsi bekledi. 2 ayda güzel bilanço ile 3 liradan 11 liraya geldi. Üçgündür taban ve senet sattığını kapa haber olarak gönderiyor.
Ortak yanları tahsisli yada senet satmak. Hepsinin son 2-3 yılı aynı.
Menderes ile yeo nün durumlari farklı, en basitinden menderes 1 PD/dd ile işlem görüyor yeo 30 ...
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.