Senenin son işlem günü tavan yaparak yatırımcısına güven verdi.
2024 için beklenti finansman gider kaleminin en azından yarıya düşürülmesi, sürekli yatırım yapan bir şirket için borcu sıfırlamak na mümkün zaten.
Printable View
Senenin son işlem günü tavan yaparak yatırımcısına güven verdi.
2024 için beklenti finansman gider kaleminin en azından yarıya düşürülmesi, sürekli yatırım yapan bir şirket için borcu sıfırlamak na mümkün zaten.
Ne kadar saçma bir hareket yaptı arkadaş, tavanda onca zaman kalmasına rağmen kapanışa 3-5 dk kala sıfırladı karektersiz tahtacı, hadi 12 kapatsaydı bari.
Sığ tahta, hareketler sert oluyor bu yüzden, ne kadar işlem oldu bilmiyorum, rüçhan daha iyi kapattı.
Tavanda 1.7 milyon lot işlem görmüş…ben böyle ******** bir hisse senedine rast gelmedim
Kredili işlem yasağı için olabilir bu hareket
Hayaller 2024
17:59 da 12,69 açılan hisse bir dakikada 11,61 kapattı.
Firmanın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili açıklama yapması yararlı olacaktır.
Hisseye Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında da sınırlama yapılması yararlı olacaktır.
su akar yolunu bulur...
Bol tavanlı sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim...
Şu bedelli hemgamesi aradan çıksın bakalım, sene başında büyük şirketler bütçelerini oluşturup ihaleler açar, oralardan yeni işler almalı ayrıca bilanço dönemi var, oradan da stokları değerlendirip iyi bir toparlanma olursa düzelir hisse, şimdilik deli dana formasyonu.
Yine saçmalamaya başladı, cuma kapanışındaki rezilliği bir daha tekrarlarsa bunu yapanların soluğunu keserler.
kısa zamanda 17-18 tl bandına gelebilse iyi olacak..
Bu yılın ilk çeyrek sonu ikinci çeyrek başı Vodafone karelle sözleşmesi bitiyor bunlarlanda Türkçeleri kadar olmasada ben 3 milyarın üzerinde bir anlaşma olabileceğini düşünüyorum…bu kazanımlar mutlaka hisseye olumlu şekilde yansıyacaktır sadece sıkıntı finansal borçlar şirket buna mutlaka bir çözüm bulacaktır bundan benim en ufak endişem yok
marin hocam karel spk gönderdiği bedelli izahnamesinde bağımsız denetim raporları vardı orada riskler kısmında karelin gelirinin %80 nin 4 şirketten olduğu yazıyordu t.telekom türkcel aselsan ve bir şirket daha vardı hatırlayamadım şuan bu şirketlerin ihalesini alamazsa karel için sıkıntı olur bence bu şirketlerin ihallerini almak için fiyat kırıyor buda kar marjını düşürüyor bunada çözüm bulmaları gerekiyor
Fonlar geçen hafta hisse toplamış. 8 milyon toplamışlar. Yüzde 35 den yüzde 40 a çıkmış fonların oranı. Bunlar bu hisseyi boşuna toplanıyor. Şirketi bizden daha iyi araştırdıları kesin. Daha ne kadar toplayacaklar ki? Bir yerde bitecek bu toplama işi. Şu 5G süreci bir belli olsa, o zaman belli olacak herşey.
Bilanco belli olmus ve bazilari illaki biliyordur.Ayak seslerini duymaya baslariz.En azindan duzelmekte olan bir bilanco gelsin artik
Mühendis de yıl sonunda stokları azaltıp durumu düzeltme niyetini açıkladığını hatırlıyorum, şu bedelli işi de bitince bazı beklentiler satın alınmaya başlar diye umut ediyorum, 2023 bilançolarındaki kara delik hisseye nefes aldırmadı, finali güzel gelirse şahlanır hisse.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1232321
KAREL.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 04/01/2024)
Not: Yeni Pay Alma Hakkı KAP mesajları ilgili sıranın işlem gördüğü ilk gün ve son gün geçilir.
Rüçhan tahtası bugün kapanacak, sonra varsa kullanılmayan rüçhanlar için 2 gün tespit edilir ve biter.
Bugün ana hisseye az bir hareket gelmeli ki rüçhanlara yüklensinler biraz.
Teknolojilerin çoğu fezaya çıktı, TT ve Tcell bile bugün %5 primliyken bu hisseye hala nefes aldırmıyorlar.
Bugün özellikle bastırıyor. Kapanışa doğru daha fazla baskıyı artırır bence. Son günü bekleyenlere nasıl bir kapanış olacak görecez.
Bu ekürilerin baskısı çarşambaya kadar sürmez inşallah. İki hafta önce gördüğümüz 11,19 bizim bu seneki dip noktamız olsun. Şu çanağı bir yapalım oncelikle. Sonra yolumuza devam ederiz.
Alcatel lucent teletaş:şirketimi telekomünikasyon sektöründeki konumunu güçlendirmek amacıyla bir Telecom şirketiyle Telecom alt yapısistemlerinin tedariği ve kurulum hizmetleri alanında stratejik bir iş birliği gerçekleşmiştir.yürüttüğümüz iş birliğinin önümüzdeki 5 yıl içinde yaklaşık 30 milyon Euro katkı sağlaması beklenmektedir..
Anlaşılan Türk Telekom ihalesini alcatel kazanmış bizim karelde üçün birini almış…