Suç biz de değil YKB adam sandık, meğerse öküz çıktı. Trene bakar gibi baktı. İğdiş etmişler sanırım. Aksiyon alamadı.
Printable View
Suç biz de değil YKB adam sandık, meğerse öküz çıktı. Trene bakar gibi baktı. İğdiş etmişler sanırım. Aksiyon alamadı.
Bu ay başında arabam arızalandı 95k kı.ımıza girdi durduk yere. Sistemleri bir kenara bırakıp endekste gapi hedefleyerek şort girdim, sonrasında epey zararda da oturdum ama sabırla bekledim, çok şükür bugün gapi doldurunca borcu kapatmış oldum. Bereketli bir aydı.
Yeni vade çok pahalı hiç elim gitmiyor. Biraz dinlenelim bakalım ya da hisse vadelilerden seçmece yapacağız.
Herkese bol kazançlar.
Muhalefet gelir ise daha evrensel ilkelere göre oynarız, iktidar devam eder ise sürekli ters köşe devam eder gibi.
Musluk başında kim varsa sana ne layık görüldüyse o kadar su alabilirsin.
Deniz Baykallı zamanları hatırla her hop aşağı hop yukarı. Hükümeti yıkacam dediğinde -%5 aşağı, yıkmayacam dediğinde %5 yukarı. Dıstan destekliyordu.
O nedenle beklenti içine girme. Gölge etmesinler yeter.
babala tv'de bilge yılmazın röportajı vardı. ilginç bir programdı. ben hiç bir zaman cb adayı olmak istemedim ama ekonomi yönetimine talibim dedi. çok dikkate değer birisi. yakın zamanda çokça adını duyacağız. ikincisi de imamoğlu olur.
eğer anketler yanılmazsa kk cb oluyor. ama muhtemel bir erken seçimde veya bir sonraki seçimde veya bir parlamenter sistem seçiminde akp'den boşalan zemini en fazla kaplayacak parti iyi parti olur. bunun farkındalar mı? bence değiller.
tr'de bazı kesimler default olarak kıt zekalı. elindeki imkanları göremiyor.
Yapıkredi hazirana taşınmış.
vade sonu süprizi accayip olmuş :he:
O değil de bir dayu naapti acaba. Tasinmadiysa 1500 kontratla falan uzlaşmaya gitmiştir.
Problem değil Alper hocam.
Enkai 4 gün önceki fiyata gelse portföy ATH olur.
Ama gerek yoktu açgözlülüğe, sattın Tofaşâ€™ı geç biraz bekle.
Sürekli pozda olma hissi zarar veriyor.
Yoksa bugün gider yarın gelir.
Ama kaybederken de ortadan kaybolmadan yazmak gerek.
İnşallah Bigshort ve diğerleri hasar almadan yazsın yazmasın kurtarmışlardır paçayı.
Bigshort kızmasın ama büyük olasılık patladı. Çünkü vade kapandı.
Satışın gelmekte olduğunu görmeliydi bence.
Umarım Bigshort ayaktadır. Vadeliden hisseye geçiyorum vs diyordu. Kazancını okul yapımına adayacaktı
YAPI KREDİ kontratların büyük kısmını vakitlice Haziran vadeye geçirmiş, demek ki jetonları halen bitmemiş Can Emrah YILMAZ
https://i.hizliresim.com/ow1qf1l.png
vade son günü ne dayak yedik be
yedikçe yiyesimiz geldi
Palanenede dinleneyim filan demedi dövdü de dövdü.
https://pbs.twimg.com/media/BmK9YfSI...g&name=900x900
ESKİDEN Mal kan akarken alınır denilirdi gerçi eski çamlar bardak oldu artık ..
Eskiden çoğunluk ağlıyorsa sövüyorsa karamsarsa mal almanın vakti gelmiş derlerdi.
orta vadeli düşüş devan ederde alttaki ok a niyetlenirse Küsenler tövbeler artar.
https://i.hizliresim.com/eu7msw0.png
Bugün BİSTt100 devre keserdi EREĞLİ hisse geri alımı yapmasaydı ...
Saat 15 ten SONRA var mı şort açıp kapanışta kapayan, sanmıyorum.... çünkü ipler büyük para 💸 babaların da...onun için bu piyasada tutunan çok az kişi var....onlarda bir zaman sonra avcı tarafından illa ki avlanır....
ağalar kumar yok, şans yok. yatırım var.
al-sat tuşuna basıp palanın cebine elini uzattıysan, o da senin cebini biraz yoklar. çok da önemli değil.
misal şimdi imkanım olsa gavura vurur gibi vuracağım çok tahta var.
Bigshort bizim bozkurt değil mi!?
Ordan da yazıyor..
Pozisyonlar sanal diye biliyorum..
He Bigshort benim :he:
Yok daha neler
Yok muharrem ınce
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında keremalkm de benim, bi ondan yazıyorum bi keremalkm den :kahkah:
Ben seni öyle biliyordum.
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-2 gün önce kapattım fark düşmeye başladı.
bu sabah tekrar 425-450 arası açtım baktım olmuyor 490 da zararına gene kapattım.
son dk 540 larda gördüm.
lanet olsun dedim bu günkü düşüs opsiyonlarda Ölüleri canlandırıp karlardan çok sildi. kalan bakiyeyi bir göreyim Salı günü ya tekrar başlarım yada yıllık izin var bı ay sonuna kadar
seçim meçim riskini ekran başında olmam diye poz. almakta pek mantıklı gelmiyor ama işlem yapmadan boşta da duramam
martingale robotu hisselere kurup bırakmak lazım düştükçe alsın yükseldikçe azaltsın satsın.
sonuç olarak şu an bende tam ne yapacağım kesin karar vermedim, bilmiyorum.
mayıs ayı bi başlasın bakalım hayırlısı.
herkese yeni vadede bol şanslar.