Tabana verdiler bir blok çıkış var
Printable View
Tabana verdiler bir blok çıkış var
Gördüm ben de kaldırır mı diye bekledim kaldırmadı 3,5-4m lotluk çıkış hayırlısı olsun benim yara büyüdü ne yazık ki bu hamle ile
Oo çok sert.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/anbte3h.jpg
İŞARETLEDİM 3 MİLYON LOT KOYMUŞ BUGÜN BİTSEYDİ İYİYDİ AMA
https://i.hizliresim.com/d4mbdk6.png
tahtayı bu şekilde veren saf katıksız onun bunun çoçuğu aynı seansın sonunda karanlık odada meksadan 898 50 den 148 bin lot aldı
meksa 898 50 fiyat ile 148 bin lot borusan aldı . y t d
40/41 arası 1.3 milyon civarı işlem olmuş sonuda cacık olmuş[emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir seansta hiç hoş olmadı hocam, adamın malı ne desek boş ben 38,86 dan aldıklarıma bile canım yandı bu seans ful ismen de olan biri olarak, ordan kitleneni piyasadan soğutur. Son slot sabah alım yaparım bilanço düzlüğüne kadar bırakırım sonrası resme göre yorumlarız.
Zaten malı bitmedi 1m daha var, sıkıcı olanı bu dağılan 3m mal da bayağı baskı yapar zaten sinir bir tahta idi hepten keyfim kaçtı. Ne diyelim kısmet..
İş Bankası ve Bankalar iyi durdu?
Fon satışı oldu herhalde
Meksa nın takasında mal yok..Büyük ihtimalle yatırım fonlarından gelecektir..
Genelde iyi gelecek bilanço bir tur baskı yer mal dağıtılır yoluna biraz rötarlı bakar. Ben riskimi maksimum aldım, açılışta gap li yukarı yapmazsa son koyabilecegim ilaveyi yaparım.Moralim bozuk ve bozulmaya bir süre daha devam edecek hissindeyim bu nedenle daha az yazmaya karar verdim umarım matematik bizi yaniltmaz, gündem de sakinleşir ve ppk sonrasi güzel bir bilanço rallisi yaşarız.
Günaydın arkadaşlar bakalım bugün nasıl olacak
Bu şirkette bizim bilmediğimiz bişey olabilir mi bu kadar baskı nedir yahu
Doas da geçen bilançodan iki gün önce -5 yapmıştı 260 liralara çekilmişti, bilancoya 290 sonrasına 340 lira oldu. Kiminin realizeleri kiminin şansidir. Resmi gormeden beni dokemez ismen hacimlerinin hep ekmeğini yemiştir sonuca yansimamasi imkansız. Neyse çok konusmayacaktim matriksi de sildim elimden gelen bu kadar benim lot olarak 1 lotluk yerim kalmadı:)
meksa dan kapanışda karanlk oda da işmende 3 milyon lot sattı aynı anda karanlık oda da borusan dan eşleşme tavanından 148 bin lot mal aldı borusanın tahtacısı karanlık odada işmen verdi borusan aldı borusan bugün tavan bu kadar tesadüf olmaz
yatırım tavsiyesi değildir
Kapanışta doas, akbnk, trcell ve ccola aldı, eregl ve ismen sattı. Borusanı bilmiyorum, JP olmayabilir.
Bu işler alınan/satılan miktara ve hissenin tahtada dönen hacmine bakar. Tesadüf değil, hacimle alakalı bir durum. Elbette bu durumları kullanan manipülatörler de fırsattan istifade ediyor.
Bakalım Meksa kapanışta ne yapacak bugünde satışta
1 milyon kaldı dünden, kapanışta bir şey yapmaz muhtemelen, gün içi bitirir.
Karanlıkta bekleyene göre son 70 bin falan olmalı, dayanamayıp izledim bugünkü seansı da bu alışkanlığı bitirmem lazım, yanıltıyor beni
Bitmişidur :)
Bakalım bakkal Ahmet neetcek...
İş tarafı uzun süredir ilk kez bu kadar büyük alıcı. Geri alıma konu olsak güzel sürpriz olurdu
Yarım saatte 25 milyar hacim geldi,bizimki panikleyenleri dokmekle meşgul. Havalimanı haberinden 15dk sonra belli borsa hesapları özellikle haberi pompaladilar,büyük tuzak kuruluyor ky ya,ha kendileri de bunu hak ediyor bize düşen izlemek sonucu beklemek
Sanki füze bize düştü
https://i.hizliresim.com/o91tkci.jpg
Son mum umut verici olabilir işaretledim
Satan var mı
Takılma hocam ülkede savaş çıksa bu kadar gevsemezdi belki,bunu manipüle etmek için bahane ediyorlar. Xbank a bakın saat 16:30 a kadar para girişi durmadı,bu kadar parayı bağlayanin da bir hesabı var muhakkak,bank of testerede milleti buldu tokatlıyor, biz hacme odaklanalim 200m hacim geçilecek rahat ismen de hemen her seans işler yolunda görünüyor tahtacı yazsın aşağı aşağı
Karanlıkta bir tur daha, THY den fazla düştü:)
41,3-36. 1 iş gününde hissenin yediği baskıya bakın,kumar oynasan anca olur bu nedir ya ne yaşadık aklım almıyor
İş Bankası da seyrediyor[emoji35]