bu serefsiz capital ile marbas acık yapmıslar ummarım tahta yapıcısı avlar
Printable View
bu serefsiz capital ile marbas acık yapmıslar ummarım tahta yapıcısı avlar
an itibariyle 590 bn lot tavanda
Sn İzmirli Hoca
1)Ben size Pnsüt başlığında olumsuz görüşlerinizden ötürü küfür edildiğinde sahip çıkarken siz bana Akenr başlığında küfür edildiğinde sahip çıkmadınız
Sizi kınıyorum/ayıplıyorum
2)Sn İzmirli Hoca borsa da yanlış bilgi bilgisizlikten daha kötüdür...Bu düsturdan hareketle
a)R fiyatı hesabınız yanlış
b)Doğru olduğunda iddaalı iseniz Rüçhan kullanım hakkı 1 tl olan bir bedellide R fiyatı ilk gün nasıl 0,31 tl olabilir?Bunu bize açıklarmısınız?
3)0,85 i ben hesapladım,kimse vermedi,konuya o kadar yabancısın ki, hisse bölünmeden R fiyatı verilemeceğinden bi habersin...
Biliyormuş tavırlarınız da beni rahatsız ediyor ayrıca
saygılar/başarılar
Hayrına pasta paylaşan yok mu?
foto yapsıtıramıyom ama size sekilde gonderebilirim
tacirler 214 bin
garanti 158 bn
ziraat 82 bin
oyak 78 bn
info 66 bn
satanlar
ak 169 bn
anadolu 89 bn
a capital 89 bn
turkish 82 bn
deniz 57 bn
an itibariyle 743 bn lot tavand avar
an itibariyle tavanda 528 bn lot bekliyo
çocuk oyuncağı mı ben satıyorum bedelliden vaz geciyor bir çok zarar var olan gene bize
İnşallah yeni bir bedelli açıklamazlar, %100 gibi.
H8266 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, şimdi heyecanla yarını bekliyoruz....
Tekrar başvuru yapacak bu sefer %100 bedelli dediginde bu heyecanla bende bekleyecem atlayanın canını alrlar borsada
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Arada bir kademe paylaşırmısınız.
ayen ne olur arkadaşlar. yani bu en son gelen haber hisse fiyatını nerelere kadar taşır
Dikkatli olmak gerek.
Bedelli açıklandığında bu kadar sert düşmedi ki, iptaline tepkisi bu kadar sert olsun.
Hacim çok yüksek.
H8266 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sever kucaga almayi...Adi serefsizler Yatirim icin dusunenler iyi dusunun .Hsngi kademeden alirsan al kucaktasin 2.20/ 2.30 alinanlarda col sevinmeyin insallah olmaz Ha benim maliyet 4.08
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odaş altın buldum dedi.Ayen de baksa ya barajlardan bir şey çıkmaz mı:)
Günaydın.Kademe atabilirmisiniz
Bedelli yapsa daha iyiydi...Borsa nerdeyse yuzbine dayandi bu hala dusecem diye ugrasiyor....Kumarhane sahipleri spk anca ky koruma adina bize dayasin...Bu kumpasta kimler varsa dermansiz derte dusersiniz..
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işte bir iş var, Yukarı çıktıkça kafasına vuruyorlar. Ama satışlar da karşılanıyor. Bakalım görelim.
Bu fiyatlarda kuluçkaya yatmış inşallah yumurtaları çürütmeden çıkarır. :)
Selamlar .Arada bir kademe paylaşırmısınız.
SPK, Ayen Enerji'nin kayıtlı sermaye sistemine geçiş amaçlı esas sözleşme değişikliklerini onayladı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ayen Enerji'nin (AYEN) şirket esas sözleşmesinde yapılacak değişikliklere ilişkin başvrusuna olumlu yanıt verdi. Şirket esas sözleşmesinde yapılan değişiklikler sonucu Ayen Enerji, 600 milyon lira tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçiş yapmış oldu.
Konu ile ilgili SPK haftalık bülteninde yer alan açıklamanın tamamı şu şekilde:
Ayen Enerji A.Ş:
Şirket esas sözleşmesinin “Şirket’in Sermayesi†başlıklı 6.,“Sermayenin Artırılması-Azalması-Rüçhan Hakkı†başlıklı 7. ve “Yönetim Kurulu ve Süresi†başlıklı 10. maddelerinde yapılması planlanan değişikliklere ilişkin tadil tasarısı Şirket’in talebi doğrultusunda uygun görülmüştür.
Esas sözleşmenin 6. ve 7.maddelerinde yapılan değişiklik Şirket’in 600.000.000 TL tavan ile kayıtlı sermaye sistemine geçişine ilişkindir.
yeni kayıtlı sermaye tavanı 600mly diyor. ne anlama geliyor.
sermayesini bedelli yada bedelsiz o seviyeye kadar çıkartabilir demek
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buranın eskilerine sormak isterim.. siz buradan alıyormusunuz
Bu kağıdı 5 yıl önce 2014 başında 1.10 kuruştan almıştım, 2015 yılında 2,5 civarı veda etmiştim. Arada geçen dönemde dolar bazında getiri ile tesislerinin kendini amorti etmesini beklerdim ancak görünen o ki borç ve hisse performansı açısından bi gelişme olmamış.
İyi akşamlar .Günlük ve aylık pasta atabilirmisiniz
merhaba ayen ortakları bilanço bektileriniz nedir acaba
Çok geri kaldı nedir bu baskının sebebi acaba .Böyle hareketlerle malda toplayamaz.Bugün yarın hareket bekliyorum o yüzden aldık bakalım
likit gaz lazım [emoji3]
Bedelli artırım yapmasını bekliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
normaldir
2019 Ocak yabancı işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef06be4981.jpg
Birkaç ay önce bedelliyi iptal etmedilermi.Kısa sürede tekrar karar alacaklarını sanmıyorum Ayrıca keşke yapsaydı şu anki halinden eminim daha iyi olurdu.Bedelli yapan Akbank ın Odaş ın durumu ortada.Bedelli yapması hissenin düşeceğini anlamına gelmez tamamen algı işidir .Zaten hisse diplerde geziyor.
Bilanço ne zaman açıklanıyor.
Bir satış hikayesi çıkarması lazim .maliyetleri en az olan enerji şirketi bu fiyatlar yakışmıyor.
Bir cisim yaklaşıyor olabilir hazırlıklı olalım.
Ytdeğildir.
bedelli iyidir.. çoğunluk hisse kimde ? bizde değil.. o zaman pozitif benim açımdan