Hacmin bu kadar düştüğü zaman , sert hareketin başlayacağı zamandır.
ytd.
Printable View
Hacmin bu kadar düştüğü zaman , sert hareketin başlayacağı zamandır.
ytd.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun
Basta gurbettekiler olmak üzere herkesın Ramazan Bayram'ını kutlar hayırlara vesıle olmasını niyaz edetım
normal şartlarda yukarı olmasını beklerim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
BAKAB'ın teknik analizine bakıldığında MACD yukarı kesmiş vaziyette MOMENTUM ve RSI dip seviyelerden dönüş yapmış görünüyor ve en önemlisi Bollinger Band ciddi şekilde daralmış durumda, benim öngörüm birkaç gün içinde sert bir yükseliş olabileceğini düşünüyorum, ama sadece sesli düşünüyorum:)
Asla yatırım tavsiyesi değildir sadece kişisel öngörümden ibarettir.
Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun.BAKAB da TA çalışması yapmıştım buraya da yazmıştım, şimdilik öngörüm gerçekleşmedi ancak Bollinger band daraldıkça daralmaya devam ediyor an itibari ile sıkışık seyri devam ediyor, bir yöne doğru patlayacak muhtemelen yukarı doğru,
yatırım tavsiyesi değildir.
global satın alma birleşme haber kaynaklarından birinde elif plastik satış haberi cıktı.. yakında işlem bitiyormuş..
muhtemelen en az çarpan 8-9 ebitdadır.. belki >10 bile olabilir önceki işlemlere bakarsak.
Bakab'ı bugun masaya bu sekilde koyarsanız hisse bası 18 TL çıkar.
Mutlaka denk gelmişsinizdir veya okumuşsunuzdur , hatta bloomberg de konu bile oldu, bu aralar çokta moda :)
Aracı kurum raporlarında tavsiye edilen önerilen hisselere ; ertesi günü bile beklemeden , bizzat tavsiye eden kurumdan malı tutturuveriyorlar elinize :) :)
Umarım bu da tavsiye değildir :)
Ama hedef çok cazip :yahoo:
Bu fiyatlardan hemen hemen hergun 10-20 lot alıyorum, bu sinir harbi daha ne kadar sürecek bilmiyorum,inandığım bir doğrum var, onun pesine takıldım gidiyorum
Bunlarda habire aynı şeyi yazıp yazıp çizittiriveriyorlar, sanki çok önemli bir hususta, şirket için dönüm noktası da, başka konu kalmamış gibi, peehhhhh, sizden bedelsiz sermaye artırımı haberi bekliyoruz, yabancı ortaklık haberi bekliyoruz, yeni iş ilişkileri bekliyoruz, uyanın artık eyyyy bakioğulları atı alan üsküdarı geçti, gün evvlennn olduuu!!!!
Bakioglu bu sektörde dikey entegrasyona sahip olmasaydı bak ambalajı satardı bence..
satmama sebepleri muhtemelen tüm yapıya talip olmaması, sadece ambalaja talip çıkması, ambalajı da diğer iş alanlarını dusununce satmak istememeleri olabilir.
6 aylıklar açıklanana kadar sanırım böyle takılacak.. denizin satışları bitince bir hareket olabilir..
deniz 5.50 lere satış koyarsan ne koyarsan alıcam. yarın senden satış koymanı bekliyorum.
5,82 kapanış, gün içinde bir ara 5,42 e geldi işyatırım sayesinde ve devre kesici yedi yine, hepi topu 6-7 bin lot ile oldu bu, bu arada Ünlü menkulün takasında 232.527 lot mal gözüküyor, TEB den virmanlanmış, ayrıca Deutschebank takasında da 1.751 lot mal var, yabancının ayak sesleri bunlar!
Ünlü menkul şimdi niye bu kadar malı aldı ki? bu kurum bugüne kadar hep yabancılara mal almış bir kurumdur, çaktırmadan Deutschebank veya Citibank için mi alıyor bunca malı? bekleyip göreceğiz, kokusu çıkar yakında zaten,
benim birinci öngörüm şu, temettü dağıtım oranı iyi olduğundan, yabancı hisseye girip hissede derinlik yaratıp(1-2 ay içinde) daha sonra temettüyü alıp bir süre sonra artan derinliğin etkisi ile karını realize edip çıkıp gidebilir, ikinci öngörüm ise yabancı hisseden çıkmaz, sürekli azar azarda olsa hisse alarak hissede kalır, her yıl düzenli temettüsünü alır, hisseyi de belirli fiyatın altına indirmeden indikçe de alarak sürekli yukarı fiyatlarda tutar, zarar etmediği gibi hem temettü alır hemde artan hisse fiyatından kar yazar,
Yani eğer yabancı yatırımcı için alınan mal ise bu her durumda kar yazarız,
İş yatırımdaki kardeş her kim ise çok sıkılmış belli, 5,84 lerden başlayarak aktiften 5,42 ye kadar verdi, tam miktarı sayamadım ancak yaklaşık 7 bin lot civarıydı
İnsanın aklına her şey geliyor, belkide bir oyundu bu, devre kesici yedirdiler, panik yaptırmak istemişte olabilirler, ancak isterse taban olsun benim malımı bu fiyatlardan asla ve kat'a alamazlar, Allah sattırmasın, ihtiyacım yok şu anda zaten, beklesin dursun öylece, el mi yaman bey mi yaman görsünler!
şirketin likidite yaratacak adımlar atması lazım.. yoksa 2025 hedefleri vs bunları anlatıyorsunuz cok guzel... ama millet hissenizi ne alabiliyor ne satabiliyor... d grubu şirketler bile daha fazla işlem goruyor...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir piyasa yapıcı koymak zor degil
Yönetim, lütfen sesimizi duyun.
Şirketin değerinin olması gerekene göre çok düşük kalmasının bir numaralı sebebi likidite problemidir.
http://www.borsaistanbul.com/urunler...yasa-yapicilik
BU konuya bir çözüm bulursanız (ki zor değil) yatırımcı havuzu kat ve kat artacaktır.
Biz şirketin degerini bulmasını istiyoruz. BUradaki hic bir yatırımcının bugun alayım yarın satayım tipi yatırımcı olmadıgı bir gercek ..
yoksa zaten bakab’da olmazlardı.
Piyasa yapıcılıgı veya farklı bir metodla (bolunme vs..) likiditenin artmasına yardımcı olun.
Likidite olmayan yere ne yatırım fonları girer, ne yabancı, ne emeklilik fonları..
2025 de gercekten hedefleriniz soylediklerinizle uyumlu ise, şirketin buna layık bir ikincil piyasası olması Bakab’a yakısandır.
BAKAB’da piyasa oyuncularının kafasındaki dandik 3-5 kurusluk şirketlerle aynı teraziye koyulma imajını silmek için tek yapılması gereken likidite sağlanmasıdır.
2025 hedefi yatırımcıyı ayakta dürtmek için söylenmiş bir laf.
5 yılda 50 milyon euroluk yatırım yapacaksın şirket değerin 40 milyon euro bile olmayacak, bu kadar yatırıma rağmen satışların 5-6 yıldır hiç artmayacak ondan sonra 2025' te Avrupa'nın en büyüklerinden biri olacağız masalı. Utanmasalar 2050 falan derler de en çok 2025' e kadar gidebilmişler.
BN KENDİ ADIMA YENİ YATIRIMCILAR KAGIDA KAZANDIRIYORUM.2 tane arkadas azar azar alıma baslattım.biri bebe doktoru işbnk tan gunluk 200-300 lotcuk alıyor.en son dun 5.8 den 200 lotcuk hupletmiş.miktar az ama gunluk alıyor...vizite ucretlerini bakaba a bagladı.1 yıl 2 yıl 3 yıl bu iyatlarda oldukca alacak...1 yılda en az 50 bn lot demek.cb ye alıslarda rakip demek...vizyon 2025 demiş , avrupanın onde gelen ulusal firması olacz demiş...hep tersını dusunun bunlarla aynı kayıktaysanız.
adamların ısıs gucu alavere dalavere...yıllardır ky soydular...koskoca sirket 40 milyon euro degerinde ...ama onlar içinde cember daralıyor...avrurpada ulusal lider sirket vizyonuna ilerlerken yurt i.inde global firmaların acımasız rekabetine yaklandılar...eskisi kadar cok bak ambalj urunu goremiyoruz hazır gıdalarda....ytd
yonetim sesimizi duydu likidite yarattı. tesekkurler yonetim.
hacim arttı ptron mal alıyor 573-575 veren verebiliyor
global alıcı .
Bravo Cem Bakioğlu'na, yarın KAP'a haberi düşer, yada bir sonraki gün, 37 küsur bin lot mal kaldırdı, alımlarının devamını bekliyoruz sayın Cem Bakioğlu,
Cem BAKİOĞLU şu anda şahsen ciddi miktarda BAKAB hissesine sahip, 10-12 milyon lot olabilir mesela, temettü alınca eline 2,5-3 milyon TL.arası para geçecek, en azından bir bölümünü BAKAB hissesi alımında kullanabilir, ben bile bugüne kadar aldığım temettülerin tamamını bakın "TAMAMINI" diyorum BAKAB hissesi alımında kullandım, 1 TL.sini bile yemedim, benki küçük bir yatırımcıyım, şirketin hisselerinin yükselebilmesi için karınca misali tarafımı belli ederken artık şirketin sahipleri olan Bakioğlu ailesi de bir zahmet ve lütfen tarafınızı belli edip alacağınız temettülerin bir kısmı ile lütfen BAKAB hissesi alın, temettüden gelecek paraya mı ihtiyacınız var sanki? hepsi ile de almayın ama bir bölümü ile alın, çünkü ben temettüden gelecek para ile yine BAKAB alacağım,
Herkesin kendine göre bir aklı var ve yazılanlar ile tahtada yapılan işlemlerden ne olduğu konusunda yorum yapabilir.
Ancak son zamanlarda tahtada virmanlar arttı ve virman yapılan kurumlardan da işlemler var.
Tahtadaki Tacirler-Garanti-HSBC-Global işlemlerine dikkat.