Merak etme ayni duygudayiz.
Bekle alltan aldiracak
Printable View
arkadaşlar kaçırmışsanız bence peşinden koşmayın...eğer tavan olmayacaksa ağırlıklı ortalaması ve altına kadar sarkma ihtimali olabilir...satanlar bence bekleyebilirler..esasında kapanışta almayı her zaman avantajlı görüyorum ama yine de karar sizin...
Daha fazla düşeceğini sanmıyorum buradan almayan sanki bana 24 den alacakmış gibi geliyor
aman arkadaşlar sakın atlamayın. Ters köşe yaparlar.
endeks 104 bin altına inecek gibi duruyor. ufak ufak da 22,50 lere düşmeye başladı dediğim anda 22,76 olduğunu gördüm. kapanışa kadar 22nin altına düşerse alabilirim gibi. bu hafta 25i zorlar zannediyorum ki
işlem hacmi şu anda 97 milyon tl civarındadır ve gün sonunda 120 milyon tl lere çıkma ihtimali vardır...bu miktar da çok yüksek görünüyor dostlar...
Trendi zayıfladı tavuğun. 24"ü bile göstermedi. Yazık
Endeksin düşüşe ile çıkış hareketi çok paraleldi biraz da bant sıkışmasından bir tarafa fırladı, alım fırsatı tekrar verebilir, açıkçası benim beklediğimden erken oldu çıkış hareketi.
Beklerken bezdiriyor ama çıkışta bir anda yüzde 15 veriyor bugünkü gibi.
haydi bakalım tornistan.. 22,34
dostum işte genel olarak tüm ky dostlarımızdan ayrıldığımız nokta budur..bir çok dostumuz yükselen işlem hacmini sever...ben ise sevmem...hisse ağırlıklı ortalaması veya altına sarkabilir demiştim...şu anda öyle olmuş....gün sonu alışları daha çok beğenirim dostlar...
mesela şu an 21,88 e kadar geldi. bu hızla 21 in de aşağısına düşüp yeniden 20,xx lere kadar gelebilir,ki o zaman da yeni bi alım fırsatı olabilir? değil mi ?
düzeltme : 21,80
yani 23,20 leri görüp birden 21,80 olması..
ayrıca diyelim düştü yeniden iyi güzel aldık atladık hemen, ne zaman yükselir? ya da gaza gelip aldık elimizde patlar mı ?
tabiki bu mümkündür dostum...almamış isen bekleyebilirsin....çok yüksek işlem hacimlerinden sonra hisse bir kaç gün düzeltme sürecine girebiliyor..dikkatli olmakta fayda var....bu topikte cuma günü sasa için yaptığım yorumu hatırlayın...eğer tahta yapıcı banvitte herhangi bir müdahale etmez ise (yeni bir alım yönünden ) o vakit 3-5 günü bulabilecek bir düzeltme süreci yaşanabilir...yaşanırsa akşam al sabah sat moduna girer...
bu dengeyi bozabilecek tek şey patronun alışları veya güzel bir haber olabilir...bunlar olmadığı sürece newtonun yerçekimi kanununa benzer bir olay yaşanabilir olarak görüyorum...tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...yine de siz bana bakmayıp kendinize göre hareket edin...
tabi yukarıdaki yorumum kısa vade içindir...orta ve uzunda hissenin çıkacağından şüphemiz yok...daha önce ne dediysek her zaman söylediklerimizin arkasındayız...
Sabah 500 lot emir girip iptal ettiğime yanarım ama hala bu zarrap olayından urkuyorum
yardımlar için teşekkürler.. sanırım bu hafta yeniden böyle gaza gelip yüksekten kapatmayacak. biraz daha düşerek insanların alım yapmaları beklenecek ve önümüzdeki hafta (ki abd deki dava etkili olur bence) yine patlayacak sanki
ekleme: arkadaş şunu anlamıyorum. iyi güzel düşmeye başladı,21,80 oldu,şimdi neden 22,16 ya çıkıyo. düş işte ya
hadi bakalım 22 den düştü.. bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? burdan alınır mı peki? orta uzun vade için değil kısa vadede ?
Bu durduk yerde bir hareket değil bence...Açıklama gelir yakında YTD
Şu ana kadar kabaca 116.931.977 TL Hacim oldu...YTD
salsada depoları fullesek kaçırdık diye üzülüyorduk sabah
endeks 103 ten aşağı gidecek gibi. sanırım endeksle pek alakası yok banvit'in ama yine de güzel düşüyor.
alım fırsatı 20,xx lerde mi olur yoksa 21 lere inince mi olur fikri oaln var mı ?
edit : salıyor aşağı. 21.46
vay arkadaş ne üzdün bizi be
Alamadık diyen herkese bol bol var diyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Ytd.
21.30lara dönüp 21.60 bandına girdi tekrar. Hareketler nakış gibi işleniyor resmen.
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
ak yatırımm kendi malıyla filim çeviriyor alan satan yok bence
ytd
21,40-21,60 ta kaldı şimdi de.sevinmek de haram. inmiyor namıssız
Artık mal verme gibi geliyor bana. Ytd.
peki haftaya zarab davasında borsa ne olur ?
tey tey tey 21,02
ha gayret
şimdi bilen arkadaşlara sorum : nerden alım yapmak gerekir ? ve haftaya ne olur ? (malum dava var )
zarraf piyasayı patlattı geçmiş olsun
Bence patlatma böyle olmaz. 99bin altına giderse o zaman olur.
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
20 80den kapanışa 10 dk kala 21.22 nedir arkadaş ayıp ya
Elime verdiler :D
23.11 maliyet. kağıtla nikahlandik. Düğünümüze bekleriz :)