860-910-.. şeklinde sıralı kısa yazdım, gelirse ne ala, gelmezse mualla.
tüm arkadaşlara başarılar.
Printable View
860-910-.. şeklinde sıralı kısa yazdım, gelirse ne ala, gelmezse mualla.
tüm arkadaşlara başarılar.
garanın not artışından haberi yok sanırım..
Muhtemel not artışında yatirim yapılabilir seviyeye geliyor muyuz? Gelmiyorsak not artsa ne olur artmasa ne?
Hareket olsun da ...
Nassı olsa gene bilemicem : )
GARAN son 4 ayda %110 ralli yapmış..Açık ara en iyi giden hissedir..
Bizzahmet biraz dinlensin...
Mesela THYOLL bu zamanda prim yapmamaış..hala 4 ay öncesi yerde..
dansöz rahat durmuyor...illaki maydanoz olaacan.....
Kendi gibi ampul sorular soruyor sabah akşam :)
harbiden manif üstadın dediği kadar var.
mıy mıy mıy.
pala havuz başı keyfisini bitiremedi gitti.
:drunk:
dansöz kendini hemen biliyor....:kahkah::evil:
Buna şükredin elde cuma moodys var gelen nota göre pazartesi şimşek Twitenden başka birşey yok bana göre 3.45 dolar üzeri pıst 100 pahalı bilançolar ortada , turizm tırt ,gelen para cary trade bir anada çıkabilir , swap kapalı, açığa satış kapalı neyi niçin alıcak
Av köpeği av için bir vasıtadır. Ona çok kemik verme sonra işe yaramaz.
Bende erken seçim isteyen taraftayım artık kokuşmuşluk aldı başını gidiyor bugun telefonunda bylook çıkmış biri zorla federasyon başkanı seçilmesi sağlanıyor.Bu yüzden gelen kim olursa ortaya çıkacak dosyalardan sonra kim yanlışsa yargılanıp yedi ceddinden hesap sorulsun oturanda aynı şeyleri yapmaya tenezzül etmesin yazık bu millete
Gümüş ons şoırtları kapadık endekse dönelim......12.819 Şortları açtık .........
emlak bana geçen okşa ensesini gönder diyorsun bu finoyu al bak okşadım ensesini susmuyor:)
https://x.com/arsivunutmaz/status/17...009006469?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bimas 626.87...............Şort açtık ....bakalım nereye kadar......
:evil: :evil:
tohatlu bimin şort günü bence yarın veya pazartesi. o zaman bile çok riskli. hatta bence bugün long günüydü.
300 liradan beri şort sayıklıyon. batmadan rahat edemiycen :Sad:
Arkadaşlar Foruma bir sorum var;
VIOP işleminde(ALTIN) diyelim ki bugün 5000 TL zarar yazdı. 2 hafta sonra yeni poz açtım 1000 TL kar yazdı?
Şimdi kurum(NoorCM) kar eden pozisyondan 1000TL in % 10 stopaj kesiyor. Oysaki hala 4000 zarar var?
Bu normal mi?
Ayrıca %10 stopaj yıllık kardan kesilmiyor mu?
Deniliyor ki, çeyreklik zaman diliminde kesiliyor. Yani 1. Çeyrekte 5000 TL zarar ettiysen geçmiş olsun. İkinci çeyrekte 1000TL den %10 stopaj alınır dediler.
emlak rahatlamıştır şimdi sen yukarı atınca bu biraz maldır fazla yukarı atma tutamazsın düşer daha aptal olur ben uğraşıyorum sonra:drunk:
bu kez olacak sankim...
:drunk::drunk:
Yine mi kavga oluy burda
Ya arkadaşlar bist 100 tarihinde tl bazlı gelmiş geçmiş tüm zamanların rekorunu kırdı, siz halen paraları mı katlayamadınız bu kavga niye :he:
Eccük daa fışkırttırsa şortumu giydim odamda bekliyorum herifi diye yazıcam :he: