Bi leğen bul Soyuk suyun içine otur, acıyı azaltır
Hatta mimkinse buz koy akşama kadar suyuniçinden dışarı çıkma
Arkamda kol gibi badılcan var nereye oturacam otursam ağzımdan çıkacak
Patlıcan acı mı tatlı mı :he:
Acı ise sıkıntı olmaz
Ayı piyasası zordur Ayasofya abi
Karlı trade Olmuyorsa bi süre dükanı kapat başka işlerle uğraş, ücbeş ay sonra
Boğa piyasası başlayınca gelirsin
Ben daytradeci olaraktan bugünkü harclığımı aldım
Dayucum ben al satciyim her fiyattan alır satarım. Hacim 2 milyona dayandı benim 80 bin ile. En kötüsü matriks ve cep veri ücretini beleşe getirmiş olurum
Seloya çok pis vuruyor, acuk daha atam köşeye, lazım olır.
Allâh bela nı versin sel oooo, sen nasıl bir baglayamadım:)
Bozkurt reisim hünkârım dansözüm dilberim eskortum süslen akşama işe gidiyoruz beraber. Müşteri hangimizi beğenirse artık. Zararı çıkaralım biraz
Ne zararı olm bugün kü kar hiçbirgün olmadıydı, müsadenle gidip paraları sayacam
bak valla ''bugün şu hisseyi aldımda, düşmedi... '' dersen artık seninlede konuşmuyorum
bilmiyonuz bu işi :party:
Reis Hiltiyi getir bişey deneyecem
Selooooo hültiyle delsinler seni, salih abi şuna kallavi bi elbise ğiydir, kurban olam
Sayın yönetici sayfayı kapatalım lütfen.
Ayı piyasasında sayfa açık kalınca üyeler birnirine dansöz elbisesi giydiriyor, üstüne üstelik moraller bozuk ve de zarar edince kalp kırmalar mümkün olabilebilür, kişinin o anki durumunu bilemeyiz.
Kapatalım dükanı
Adios
Boğa piyasası başlayınca açarız. :drunk:
Bahriyeli abi de hazır bekliyor hemen giydirmis dansöz kıyafetini. Bozkurt reisim hünkârım al satıcı için bofa inek ayı farketmez sen zaten viobcusun. Ha bir gün o beni öper bir gün onu ben öperim. Bugünlerde sırayı şaşırdı deyyus hem her gün öpüyor hem arkama geçiyor
Sayın yönetici sayfayı kapatalım lütfen.
Ayı piyasasında sayfa açık kalınca üyeler birnirine dansöz elbisesi giydiriyor, üstüne üstelik moraller bozuk ve de zarar edince kalp kırmalar mümkün olabilebilür, kişinin o anki durumunu bilemeyiz.
Kapatalım dükanı
Adios
Boğa piyasası başlayınca açarız. :drunk:
İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Planlı tatbikatta yaşanan bir olumsuzluk" dedi.
Tüpraş tahtası işlemi durdurmuşlar
Tatbikat filan deniyor da
sabotaj terör vs olmasın
Yaralı durumu belli mi
Seloo Allah belanı versin, inşallah veri tabNın çöker, 17milyrı nasi iç edicen