brüt temettü ne kadar
ben yabancı yatırımcıyım da
Printable View
brüt temettü ne kadar
ben yabancı yatırımcıyım da
315
Sent from my EVA-L09 using Android mobile app
vay paragöz yabancılar 3.15 alıyorlar
bi de hisseyi düşürüyorlar
sanırısın temmettü vermişte bu onun tepkisi düşüşü a mk senaryo hep aynı 1 yıldır lanet gelsin sana
Her şey pozitif , aracı kurumlar pozitif , temettü yüksek, öngörü yüksek sabah bir bakmışsın % 4 negatif hop bir anda %2.5 pozitif sonra tekrar %3 negatif dansözlerin kıralı çelebi,, kimseye uymuyor kimseyi takmıyor yıllardır sürünüyor , çelebioğulları nın çelebi'si ,,mantığın bittiği yerdir çelebi :(
bu hızla solugu yeniden 30 31 leder alıcak anlaşılan beklenti bitti mayısa kadar bu tempoda gider gelir artık 40 üstü yaza kaldı temmuz agustosa tabi o zmnada bi ipnelik yamazzsa adi şirket değeri buralar tabi beklenmedik bi gelişme olmadıkça bu hisseye girerek kendi ayagımıza sıktık çok pişmanımm 1 yıl boşuna gitti
yok 51 olacak yok 3-5 güne eski zirvesini görecek yok haberler pozitif beklenti pozitif ALIN SİZE ÇELEBİOĞULLARI ile anlaşmalı aracı kurumlar MİLLETİ KANDIRDILAR ELİNE VERDİLER HİSSEYİ ,,işlem hacmi 8 milyon oldu hisse %-3 eksi günün özeti GENE MİLLETİ AVLADILAR ,,, KAREKTER YOKSUNU ÇELEBİ
bugünkü pastayı paylaşabilecek var mi acaba ?
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu meksa kimin malını satmış
ay sonuna etelenen imza ile ilgili bir haber yok di mi ben bir şey göremedim de
seans sonu ertelendi diye bi yazı gönderirler yine aylaca kök söktürdü yatırımcısına sözde 80 miyon kar yazmışş pegasus thy 3 4 katladılar bi av bide bu havacılık şirketlerinin yüz karası lanet olsaıca senin vereceğin temmettününde seninde taaaaaaaaaaa sabahhtır 4 5 kademede süründürüyor çok sinir bozucu oldu artık lanet spek tahtaya biraz heyecan kat ytd
alacağı %0,5 temettüye kafayı takıp %5 yükleldiğinin ne olduğunu bilmeyenlere kısmet vuruyor
yükselişin nedenini siz biliyorsanız paylaşın biz de faydalanalım lütfen zaten hissenin ederi buralar degil şahsen temettü icin degil sirketin geleceği icin bekleyenlerdenim...bu arada temettü %7-8 civarı
kalan 3 5 hişide sattı heralde kimseden ses yok :D egere tekrardan 34 35 lere getirirse bi anlamı olmıcak bu çıkışın temeetü sonrası ilk hedef 40 sonra üstü ama alım fırsatı vermemesi lazım ytd
Ne biçim ortaksiniz.cikarken yoksunuz.duserken saydiriyorsunuz...
ne 38 miş be kıramadı bi türlü
ikimizde eskiyiz herhalde üstad gene aynı terane diyeceksiniz ama darbeden sonra çelebi 22 TL civarı PEGASUS 11 TL THYAO 4.90 TL
TAV 10 TL CİVARİ YANİ ÇELEBİ ÇIKMIŞ MI SAYILIYOR ŞİMDİ 2017 KASIM 14'ÜNDE 38.60 LARI ZATEN GÖRMÜŞTÜK,,AYNI SEKTÖRDE DİĞER KAĞITLAR 3 MİSLİNE ÇIKMIŞ İKEN ÇELEBİ 38 OLMUŞ NEYLEYELİM ,,DOLAR KURU O ZAMAN 2,89 İDİ ŞU AN 4.040 ,,,RESİM BU :(
bir şey soracağım temettu hisse başına 2,67 net diyelim ki fiyat o gun 38 lira temettu sonrası otomatik olarak 35,32 ye düşecek degil mi ?
Brüt temettü tutarı kadar düşecek.3,15 eksi açar.
Yapacak bir şey vardı husman ortak.35 ten sonrada THY gecsek İyi olacaktı.
eski değerine gelmezse bi anlamı yok o zamam nakit temettünün
Aynen öyle.temettuden sonra yükseliş sürmeli.
elim gitti geldi 4.90'dan THYAO almadım Çelebi o an daha bir cazip geldi ,,thyao o zaman 6,00 TL hedef fiyat veriyorlardı olmuş 19,50
bu aracı kurumların yatacak yeri yokk,, önümüz yaz rekor bir turizm sezonu bizi bekliyor temettüye kadar yükseliş sürecek ,,UMARIM BU YAZ ÇELEBİ'NİN YILI OLUR ,,5 CENTİ GÖRMÜŞTÜ BORSA BİR ZAMANLAR YANİ ŞİMDİKİ KURLA 200.000 LERİ VAY BE ,,DOLAR YÜKSELDİKÇE bist ENDEKSİ GİT GİDE UCUZLUYOR
ne yazık ki 38.000 i geçirtmiyorlar 3.havalimanı hizmet vereceğimiz thyao rekor tazeledi 20.000 ye dayandı, havacılık sektörü bu gün sağlam pozitif maalesef sadece ÇELEBİ negatif ,, kapanış umarım güzel olur pek umudum yok ama :(
37 38 den temettüyü dagıtır teorik fiyat 35 34 olur sonra yeniden 37 38 yaza belki 42 43 45 lere değer bilançolara bağlı tabii benm snaryom bu spek böyle düşünüyordur bence ytd 11. aydan beri sürünüyor gitgellerle kaçan bi çok hiisse oldu yanlış bizde ki güvendik bu ipnelere ytd
5 ay önce ekim başı abd vize kısıtlaması getirdiğinde THYAO 8700 'e değdi sonra 1 ay sonra yumuşatmaya girdiğinde THYAO 11.000 lerde ÇELEBİ 37,50 idi ,,,kasım 15 de 38,66 gördü ,,, THYAO 19,680 ...
40 40 40 alıp seri 44 yapıyor sonra 100... kim yapıyorsa sonra 2 2 2 38 i geçsek rahatlayacazmı hayır aniden 35 görüyoruz
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
500 lot daha alıyım düşünürken 38 kapattı bu fiyatı bulamam yarın salak gibi satış göndermedim
malda girdik savaş tamtamları çalıyor ALLAH biz leri korusun amin
demedim mi ben size bu fiyatı bulamayız diye neyse korktuğum olmadı güzel karla verdim
ülkene güven ekonomine güven yok milli duruş sergile HEPSİ HİKAYE DOLAR EURO VE ALTINA YATIRIM YAPAN ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANDI, BORSA NE YAZIK Kİ 5-10 TANE ŞİRKETTEN GERİSİ YALAN ,, %-4 DÜŞMÜŞ ÇELEBİ UTANMASA TABAN YAPACAK HEP AYNI 3 AYDA IKINA IKINA ÇIKAR 2 GÜNDE GERİ VERİR ,,,, ALTIN ALAN PARASINI KAT BE KAT KATLADI ,, ÇELEBİOĞULLARI TEMETTÜ VERECEKMİŞ ALSIN TEMETTÜSÜNÜDE MÜNASİP NEYSE ???
celebi bahtsız bedevi ne zaman çıkıs yapsa piyasa kaynıyor buradan çıkışı 40 üstüne kadar devam eder inş ytd
bir bakmışsın 39.000 test etmiş bir bakmışsın tekrar 35-36 ya geri dönmüş ,,thyao,Pgsus, Tavh sert çıkışlar yaparken ÇELEBİ'DE BUNLARA AYAK UYDURSAYDI ,,bu düşüşler sorun olmazdı, maalesef havacıılık sektörü piyasa değerini katlarken ÇELEBİ HEP SEYRETTİ, endeks 77.000 binde dolar kuru 2'li seviyelerdeyken 33.000 idi yıllar önce ARADAN GEÇEN ZAMAN ÇELEBİOĞULLARI'NIN ÇELEBİSİNE HİÇ BİR ŞEY KATMAMIŞ :( tek yüzüne bakılır yani TEMETTÜ VERMESİ yoksa kimsenin adam yerine koyduğu yok şirketlerini :::: iş bilmiyorlar::
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
ne 38 valla helal olsun
temettü ne zaman dı ortaklar.
ben biliyorum da siz yine hatırlatın.
muhabbet olsun.