Teşekkür ederim Sn. Baybo Bey..
Printable View
Doğan holding elimde satışa hazır ne kadar lot var.
2 milyon lot varSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta yapıcıya bir şans tanıyorum bugün tavana götürse yarın ki ikinci tavanda malımı satarım. Keyfi bilir, yoksa ay sonuna kadar celha daki payımı 1 milyon TL ye çıkarıp, çoookkkk uzun vadeci olurum. İnanmıyorsa Ahmet hocam beni çok iyi bilir, pandemi döneminde portföyümü boşaltmıştım sadece bir hisse de takılı kaldım, o hisse de zararım 150 Bin TL ye çıkmıştı, sonra o hisseyi gözümü kırpmadan topladım, 3 ay sonra o hisseyi 400 Bin TL kar ile sattım. Bakın Ahmet hoca aşağıda ki videosunda o meselemi 30. dakika dan 44. dakikaya kadar anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=d6wrWAYFgAE
Kağıdın abd tarafındaki vergi iptalinden olumlu etkilenmesi laZım. Yani bilanço 9 aylıkta daha iyi olcak. Öte yandan sermaye düşük, arsaaı sağlam, tr nin en eski sanayi şirketlerinden. Şimdi doğan holding 1,88 milyon lottu galiba yanlış hatırlamıyorsam açıkladı ve yoluna taş koydu. Umut ediyoruZ. Ama sanki spek doğan holdingin restinden sonra bir miktar geri çekildi gibi.
Takibe devam ederi bundan fazla çünkü
Not: yazılnlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
Hocam zan edersem bunların niyeti aşağılardan malı toplamak, ben 12 yıldır bu piyasadayım, borsamızın ve nerdeyse tüm hisselerin ruhunu, tekniğini, temelini bilirim, Normalde Celha gibi sığ tahtalı hisseleri almazdım ama baktım Ditaş ve Dobur gidiyor diye atladım ama Celha ile bir çok hisseyi karşılaştırıyorum diğer karşılaştırdığım kağıtlar neredeyse %200-300-400 lere kadar prim yaptı ama utanmadan sıkılmadan bunlar daha bu fiyatlarda hisseyi baskılıyorlar. Ben dün yukarda bir mesaj yazdım bunlara ama tınlamadılar sanırım, eski malımda duruyor ve üstelik dünden beri yine alışa geçtim. Dün en çok alan aracı kuruma bakarsanız benim aldığım lotlarda onların içindeydi. Bunlar benim aracı kurumu anladılar sanırım ve bugün de benim aracı kurumum olan kurumu en çok satan kurum diye gösteriyorlar, ki fazla mal alırsam hisseye para girişi olmasın diye. Ben bunların hatrı için 30.64 ten aldığım bir spor klubü hissellerimi dün 34.90 dan yani tavandan verdim vallahi. İyiki de vermişim :)
Aha buyrun size geçen hafta 12.24 ten fonet aldım, sağ olsun bugün 13 ler de ve hatta bugün tavan da olabilir, ben 6-7 aydır celha topluyorum kardayım ama bu fiyatlardan verirsem 12 yıllık borsacılık geçmişime ayıp etmiş olurum. En kötü ihtimal yılbaşından önce fonlar yıllık getirilerini yüksek göstermek için Celha'yı da mecbur yukarı götürürler diye düşünüyorum.
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir. Lütfen herkes kendi aklına ve araştırmasına göre hareket etsin. Saygılarımla...
An itibari ile celhadan ayrılmış bulunmaktayım.. Sizlere daha az muhtar63 yazıları ve bol kazançlar diliyorum.. Kalın sağlıcakla..
Hayırlı olsun hocam ALLAH utandırmasın inşallah. Yazılarımdan rahatsız olduğunuzu bilseydim yazmazdım, bende bir sürü rengarenk kağıt var. Ve çoğu kağıtlarımın maşallahı var.
Bu topikte ben öylesine spek mi diyorsunuz, tahta yapıcımı diyorsunuz, işte benim meselem onunla. Bu gidişle onu işsiz bırakacağım sanırım.:)
Ben öyle rastgele yatırım yapan birisi değilim hocam, finansal okur yazarlığı, bilgi ve tecrübesi olan bir yatırımcıyım. Ayrıca Celha da an itibariyle %32.20 kardayım, tabii 6 aylık bir zaman zarfı içinde bu kar benim için pek bir şey değil. Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir. ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Hangisi eski patronmu .Muhtarmı Aydınmı [emoji16]
SM-J720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfurullah hocam, ne özrü rica ederim..
Hocam benim tahminim firmada güzel bir hikâye veya beklenti var sanırım, tüm bu hisse satışı haberleri falan, tahtada küçük yatırımcıyı silkelemektir, geçmişte tahta da yapılan al satlar ile ilgili bende bir sürü fotoğraf mevcuttur, onları bir gün dosya halinde SPK ya vermeyi düşünüyorum.
Hocam küçük yatırımcı veya büyük yatırımcı sorunuza gelince inan kriterleri nedir bilemiyorum. Ama bir borsacı arkadaşım aşağıdaki videonun 22'nci dakikası ile 24'üncü dakikasına kadar benden böyle bahsetti geçenlerde. https://youtu.be/AZvb0-VE8s8
Bu arada Ahmet hoca değerli bir insandır, güzel temel analiz yapar ve 45 Bin üzerinde abonesi vardır.
Yazdıklarım Al-Sat-Tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
Kesinlikle yanılıyorsunuz teknolojiyi kullanmayı bilmiyorsanız o benim sorunum değil, orda Ahmet hoca canlı yayın yapiyor ve başkasının yorumuna cevap vermekte. Videoyu tekrar açın bakın yorumumu görürsünüz belki, orda 1994 yıllı lise mezunuyum diyorum ve Ahmet hoca yorumumu gördükten sonra tekrar benim hakkımda konuşuyor. Ama niyetiniz farklı ise ben bir şey diyemem. Sahi sizin nikinizde niye 63 rakamı var?? Ben Urfalıyım diye benim 63.
63 uğur rakamım... :wave: Biraz da Celha dan söz edelim.. Yoksa paylaşımlar chat muhabbetine sayılıp, banlanabiliriz.. :) Bak yaa... Teknolojik kelimeler kullanmışım.. Dün 12.20-12.25 aralığı çıkmıştım.. Şimdilerde 11.65-70 aralığında.. Girilir mi dersiniz?? İkonlarla/ emojilerle anlatırsanız ytd olur.. Cezaya düşmeyiz..
Hocam ben 12 yıldır bu piyasadayım hiç kimseye al-sat-tut tavsiyesi yapmadım, yapmam da, çünkü paranın olduğu yerde şeytan cirit atar, bir de bu işlerin vicdani boyutu vardır. Ama hisse de dünkü hareketi sormuşsunuz, teknik bilgi birikiminiz var ise hisse yi neden 12.21 üstünde bırakmak istemediler ve anında 56.550 lotu neden sattıklarını anlarsınız. Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
Haklısınız Sn. Muhtar63.. Teknik analizci olmaya gerek yok.. Basit Matematiksel gerçek.. Her gün 100.000 satış yiyor senet.. Ya da bazıları karşıladığına göre alış.. bir gün önce 44.000 vermişlerdi, dün 56.000 daha..:) Küsüratlar itiniz olur.. :) 1 gün sektiğine göre, bir başka gün 200.000 verebilirler.. Arada kalmak istemediğimden, dışardan gözlüyorum.. 1.800.000 toplama yaklaştığı gün dağıtım, beni de karşılayanlar arasında bulacaksınız.. Kolaylıklar.. :)
Hocam zaten patron satışının gelmeyeceğini kesin bilseydim bugün de alırdım ama inan bugün tek bir lot bile almadım. Dün biraz aldım onu da tahta yapıcı ile alay edeyim diye aldım. O dua etsin dün aldığım lot sayılarının önüne bir iki sıfır koymuyordum :kahkah: yoksa kesin işten kovarlar onu. Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın 63cnr63 acaba Pazartesi günü yani 21.09.2020 de yaptığım bu yorumumu tahta yapıcı görmüşmüdür sizce?
Kosullu emir verilebilir belki bu hissede. Son ana kadar gozukmez.
Bakıyorum da benim yorumlarımı alaya alıyorsun hocam, bir kere benim şeyhim falan yok ve kimseden bilgi almaya da ihtiyacım yok, kendim her gün çalışma yapar liste hazırlarım, portföyümün % 20 kısmıyla bazen günlük al sat yaparım, ben öylesine tahta yapıcıya bir mesaj çekmek istedim, gerçekten tahtayı pazartesi ve salı tavana götürseydi malımı satıp, xbank tan hisse alacaktım o parayla da ama ona söyledim keyfi bilir, ben acemi falan değilim ve borsada en önemli olan şeylerden bir tanesi olan psikolojimi yönetmeyi de çok iyi biliyorum. Neyse bundan sonra burada çok sık yazmayacağım, hafta sonu firmanın faaliyet raporlarını iyice okuyup küçük yatırımcıları bilgilendiririm sadece. Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir. ALLAH herkesin niyetine ve gönlüne göre verir inşallah.