Atlayin demiştim
2.92 simdi
Printable View
Atlayin demiştim
2.92 simdi
bekleyin bugun 2.8 gordu aksama yine gelir bi sikayet yeri felan yok dimi battiysa soyleselerde bizde umudu kessek yazik kendime yazik suc senin degil burce senin gibi bi hisseyi buraya koyan sonra ucacak kacacak diyen dangalaklara (my net bakarsaniz ) ben kendime kiziyom lanet olsun senin gibi hisseye fabrikaya spegine tahtana sahibine ocagimiza incir agaci diktin
benden baska kimse yok heralde bi degerlendirme bile yok yarin 2.7 bandinda
Hadi bakalım yine potaya giriyorsun.. Bu hafta pasif lerin haftası olacak gibi.. Bol kazançlar
mal sahibi 1700 lotu alip 26000 lotu cakmis gunden gune hisse ozkaynaklari eriyen ve kendisinin bile elinden cikardigi mali mali tabloda kesinlikle zarar yazacak bi tabloda nasil bi potaya sokuyorlar ustad bi bildigin varsa paylas hele burda magdur cok haftaya o zaman uc seksen uc doksan olur mu
Haber hâlâ gelmedi
abi 4.6 larda ayni boyle bekledik adamlar yuttura yuttura 3.9 _4 arasinda geldi gitti adamin biri vardi taven yav o nerde bende dahi deli dedik 2.9 dedi gulduk defter degeri bile 4 lerde bi hisse olurmu dedik sahibi bile 1700 alip 26000 lotu yol verdi eyvallah dedik
neler neler iste de bi ucacak firlayacak diyemedik her baktigimizda aceba bugun kaca dustu dedik lanet olsun eger okuyorsan speki patronu yeminle bulasmayacam yarisini versen yeter senin olsun haa 8.400.000 tl fabrika degeri bakin nolmus kimsenin umrunda degil saldim cayira mevlam kayira bosverin cok zarari olanlar unutsun benim gibi icim yaniyo ama serefli burcelik ailesindeniz nede olsa sadece keske bi karar alsak topluca ya mahkeme yada nere sikayet edilecekse onu yapsak herkese iyi aksamlar
Satılacak diye bir haber..
Selam, bir sorum var.. Şu kanal istanbul projesinin bu şirkete faydası olurmu sizce.. kanalı burcenin makineleri gibi makineler mi açacak [emoji848]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1
evet bu açacak hatta londra new york deniz arası tünel ihalesinide bu alacak hisse uçacak burce tavan yapacak en son akkuyu termik santrali bombası vardı ortada değerli kardeşim lafım keza sana değil hangi makinayla hangi araçlarla yapacak bu fabrikanın malını sayfasını takip et fuarlardan başka bi yerde göremezsin biz batacak die haber bekliyok keske dediğin olur burda en az maliyeti olan dörtlerde herkes bıkmış parasını kurtarsa kaçacak paramın hesabını bilmiyom başımada bile bile bela alacam da dersen yarın aramıza hoş geldin deriz
Öz sermayesi iyi şirketlerden biridir burçelik.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet temel iyi
Ama teknik hazır değil
Genelde pek simetrik çalış miyorlar
ama haftaliğın düzelmesi için sanki 2 haftası var üstad
Ama saatlik sıkışmış belki yarın bir yukarı yaparak haftalikta bir sinyal verirler
Geçen yıl bugün 4.70 görmüştü çok iyi hatırlıyorum bir taraftan hastanede hastalık la ugrasiyordum bir taraftan ta cepten seans izliyordum[emoji4]
Heygidi günler hey
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben iki sene önce yatırım yaptığımda Bursa ziyaret yapıyordum burçelik fabrikası önünden geçiyordum sonra kendi kendime dedim neden bu hisseye yatırım yaptım diye sordum şimdi bakıyorum aradan geçen zaman çöp oldu yarına çıkacağımız bile bilmediğimiz şu alemde geçen iki sene ne burcelik büyüdü,ne yatırım yaptı,nede doğru dürüst bir iş aldı belki bulunduğu sanayi bölgesi m.kemal paşa taşınırsa 20 yıl sonra o Zaman dört olur
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
oz sermaye iyi kabul teknik iyi oda kabul gercek diyom bunu ben geri zekali biriyim anlasaydim zaten buna yatirim yapmazdim en ölu hisseye koysaydim 6_7 yil once zararim bile olmazdi siz anlayan birisiniz ben hic anlamadigim halde bile 2.8 dedim geldi oz sermayesi eriyen kendi hissesini satan bi sirketin is alamayip surekli zarar yazan bi fabrikanin hangi durumu iyi olabilir
Sadece ürünlerini inceledim ve bi sorim dedim di.. Bir dokundum bin ah işittim.. Sizin durum bizim ekgyo dan betermiş... Allah nasip ve sabır versin
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sinsi bir hisse bıktırır bıktırır sattırır sonra bir gelir bir anda yukarı götürür.yine bıktırma taktikleri ama ben yemem.akillandım.
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.