Son durum...
https://i.hizliresim.com/9mQykQ.jpg
Printable View
Son durum...
https://i.hizliresim.com/9mQykQ.jpg
Ölü toprağı serpilmiş gibi üzerine.. Endeks düşerken en önden koşar çıkarken yerinde sayar... Bakalım bu düzen ne kadar devam edecek...
Ünlü bir borsacı şöyle demiş ; '' Eğer sattığınız fiatları almak için arayacaksanız iki kere düşünün demiş'' Alırken de aldığınız fiatları satmak için arayacaksanız yine iki kere düşünün demiş'' Yani bizde derler ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık onun gibi bir şey.Yani B.Söke de de aynı dejovuyu yaşıyoruz.Aşağı köy mü iyi ????? Yukarı köy mü iyi ?????? Bence şimdilik ortalarda kalalım rüzgar nereye üfürürse oraya doğru yelken açarız.Bugün rüzgar yukarı esiyor.120 binler gündeme gelirse yelkenler fora deriz.Sağlıcakla kalın.Doğru kararlar vermeniz temennisiyle.
https://i.hizliresim.com/gOW3r0.png
Kırmızı 50 günlük, siyah 200 günlük ortalamadır.
Yatırım tavsiyesi dahil olmak üzere hiçbir tavsiye olarak değerlendirmeyiniz.
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/661032
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...61aebf61516d62
Hareket başladı sanırım an itibariyle 1.65 gün sonu 1.70 kapatırsa güzel olur.Zarar da olsa bilançoyu bekliyormuş deriz :) YTD
Saglam mal aldilar piyasa bozmasa 65 i delip gecmisti neyse yarin artik
Satan yok galiba işlem hacmi yerlerde sürünüyor. Alıcılarda alıma geçince kademeler sert yükseliyor.
Tren kalktı inşallah...
Şu fabrika tam kapasite çalışmaya başlasın çarşı pazar çok karışacak daha... Mevcut fabrika bölgedeki müşterilere yeter durumdayken bu kadar kapasite artımının sebebi ne olabilir? Mevcut satışlarında hiç ihracat olmamasına rağmen...
Birde çimentolara ciddi zam yaptılar ilk çeyrek de tam hissedilmese de 2. çeyrekte görürüz inşallah bilançoya etkisini...
Gün gelecek bizi konuşacak herkes belki 1 yıl belki 2 yıl sonra bekliyorum...
https://www.haberler.com/batisoke-ci...513119-haberi/
İhracat konusunda yeni pazarların kendilerini her zaman heyecanlandırdığına ve bu alanda yatırımlarına devam edeceklerine dikkat çeken Ünal "2010 yılından bu yana ağırlıklı olarak Batı Afrika pazarına yönelik ihracat gerçekleştirdik. Bu pazar bizim için hala önemini koruyor. Yeni pazarlar için Güney ve Orta Amerika ülkeleri ile Amerika Birleşik Devletleri hedeflerimiz arasında. 2019 yılına kadar çalışmalarımızı tamamlayıp bu pazarlarda yer almayı arzu ediyoruz." dedi.
İhracatla büyümeye çalışacaklar gibi görünüyor.Bence de zamanla iyi yerlere gelecek.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Bu işleri o kadar bilsek çoktan parayı bulur Havaiye güneşlenmeye giderdim.
Ne demiş atalarımız "Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır"kim bilir bizde kazma küreği Mart sonuna doğru fırında yakariz.Ekmek pişirmek için.YTD
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söke fabrika arazisi degerlemesi için size yaklaşık fabrikadan 100-150 mt önce yola cepheli 20 dönüm bir arazi m2 fiyatı aşagıda linkte
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...31889688/detay
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Merhabalar;
Bu fabrika açılış tarihi veya hizmete geçiş tarihi gibi bir gün oluştu mu bilgisi olan varsa yanıtlara şimdiden teşekkür ederim
Yahu buna bile 180 tl fazla etmez diyen var yuka mıdır nedir
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Diyebilir.Herkesin kendi görüşü.Bornova Dağ başı diyenlerde var.Ben Yeniyuka nın kasıtlı diyeceğini düşünmüyorum.
Üç güne kadar mı desem beş vakte kadar mı desem Söke ovası yesillenir.Topragina cemre düşer can gelir.YTD
Acaba diyorum 15 Mart'ta Söke'de ne yemeği çıkacak çalışanlarına.Gerci çorba ve ayran açık büfe.Ahh şu masalara birde tuz koysalar.Saglik açısından tuz koymuyorlarmis.Masadan kalk git tuz al.Yav kardeşim yemekhanesi de küçük değil ki bi baştan bi başa olmuyor kardeşim.Su masalara tuz koy bortar yemek firması.YTD
Nes kafe bilem var.Ara sıra öğlen yemeklerinde yemekhaneye fasıl heyeti geliyor yeminle.Biraz gürültü oluyor ama olsun
Mart geldimi Söke ovası yesillenir.Soke güzel memleket canım.Az ötede Kuşadası sı.Acık ötesinde Didim.Bi cigara içimlik ötede bodrum.Hele ağaçlı köyün katmeri.Yayla köyün kasapları.Söke güzel memleket vessalam.
Konsalide olmayan blanço gelmiş anlayan arkadaşlar bakabilirmi
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Super bir degerleme gördüm,,,ve şok oldum,,,allahsız bunlar,,,,ortalama 26 tl den 3,2 milyon m2 degerlenmiş ve 88 milyon çıkmış,,,,şimdi bu degerlemeyi yapan şirketi mahkemeye vermek farz oldu,,,aynı zamanda yönetimi,,,,maalesef yönetim ( burayı sizler doldurun) on numara ,,,,yazıklar olsun,,,,
Söke aydın yolunda 800 dönüm yer ve diğerleri,,,,,,88 milyon tl,,,,
Faliyet raporundan alıntıdır,
Ek 15917
İzahnamede yanlış hatırlamıyorsam bu 3,2 milyon m2 nin edinim tutarı 24 milyon civarı,,,yani yıllardır yaklaşık 15-20 yılda araziler ancak 3 kat degerlenmiş,,,mesela 1955 te mimne alınan arazi 800 dönüm fabrika arazisi neredeyse zararına degerlenmiş,,,yer kötü herhalde ,,,,ayıp ulan ayıp,,,allahsızlar,,,,
Yakışıklının degerleme şirketi 8 tl ile 140 tl arasında degerleme yapmış yani fabrika arazisi 800 dönüm 140 tl den degerlenmiş bu bile aslında 112 milyon yapıyor,,,adam fabrikanın 1 km arkasında 300 tl m2 fiyat istiyor sahibinden.com da bunlar demekki yol üstünü 140 yolun 50 mt gerisini 50 tl 500 mt gerisini 15 tl den degerlemiş,,,birde emsal alarak degerleme yapmış,,,,aldığı emsal acaba nereden,,,degerleme şirketi hakkında gerekli hukuksal işlem yapılmalı zira vu şirketlerin verdiği tahattütler var,,,degerlemeyi yapan uzman hakkında yine yasal işlem yapılmalı ,bu degerlemeyi onaylayan uygun gören GÜNEY mali müşavirlik hakkında yasal işlem başlatılmalı ve en önemlisi yönetim kurulu başkanı ve üyeleri hakkında yasal işlem başlatılmalı ,,,
Ha bu sahtekarlara mallarımızı verecek değiliz biz yıllardır bu hisselerdeyiz yine beklemeye devam edeceğiz ,,,bizim için değişen şey yok,,,yönetim yine aynı ky düşmanı yönetim,,,beklemeye devam,,neyi bilançoyu,,,,
Maddi duran varlıklar:
2017/09 ...... 633.871.553
2017/12 ...... 864.454.931
bu ne?
230 mil luk bir artış var !
Orada yeni yapılan yatırımda car,,,
Arkadaslar
Madem arsası bu kadar değersiz.Bir telefon açıp sorun bakalım.Novada alışveriş merkezi tarafındaki içinde yıkık dökük bina olan 4 dönüm yere neden 3.5 milyon teklif ettiller.
Yada sazlı tarafında bulunan yeni yapılan tesislerin bitişiğindeki 25 dönümlük narenciye bahcesini sahibi satmayinca neden sürekli fiyat arttırarak teklif götürdüler bir sorun bakalım.Eger Novada avm tarafındaki arsayı alabilselerdi mevcut idari binaları oraya kaydırıp yerlerine tesis yalilacakmiydi bir sorun bakalım.Yada batianadolu fabrikası İzmir'in içinde kaldığı için çevre ve şehircilik bakanlığı buranın taşınması için süre verdi mi vermedimi bir sorun bakalım.Hani benimkisi bir ironi ola ki batianadolu şehir içinde kaldığı için yatırımın babasını söke'ye yapıp birleşmeyi dusunuyorlarmi bir sorun bakalım.daha sorulacak çok soru var.Siz hele bir sorun bakalım.Bir söz vardır."borsada bekleyen kazanır elması kızarır"
Yazdıklarım asla al tut sat üzerine yat tavsiyesi değildir.En doğru karar kendi verdiğiniz karardır.Haaa bu ara dibindeki dağdan ham madde taşıyacak band sistemi bitti gibi bir şey.
YTD(ben Mart 15 ve ya Mart sonunu severim Söke'de bunu neden yazdım.Ne bileyim laf olsun işte)YTD
Bunlar güzel bilgiler doğruysa,,,,,hele hele cevre sehircilik bakanlıgı cok önemli
Hocam ben ironi yaptım sadece siz yinede telefon Edip bir sorun.Benim yazdıklarımı çokta ciddiye alıp al tut üstüne yat yapmayın.Ben zaman zaman kendi kendime böyle apzurt bir şekilde konuşurum.Yazdiklarimdan sakın ola ki kimse etkilenmesin.Sonra zarar marar edersiniz vebalı büyüktür.En azından arayıp bir sorun içiniz rahat etsin.Belkide. Yanlış hayal kuruyorumdur.yeni tesislerin son durumuyla ilgili geçmiş sayfalarda resimler paylaştım.Kim bilir yakın zamanda yeni resimler paylaşırım.Eeee nede olsa fabrikanın mini minnacık ortağı oluyoruz hepimiz.O kadarcik hakkımız olsun.
Valla ben karışmam ben senin sözün üzerine beklerim artık,,,,çünkü verdiğin bilgiler özel bilgiler bunlar hayal ürünü falan değil bayağı bayağı gerçek ben inandım,,,,