Temettüye bişey kalmadı, 22 mart
Printable View
Temettüye bişey kalmadı, 22 mart
16 martta da genel kurul var.
Özellikle dikkat edilmesi gereken sigorta şirketlerinin hareketleri. Diğer sigorta şirketlerinin kötü performans gösterdiği noktada bizim kağıt pozitif görünüyor. Tabi bunda temettü tarihinin yaklaşmasının etkisi de var. Günlük derinlikten takip ediyorum. Satışlar bir şekilde karsilaniyor. Tek sorun 3 aylik donemde 90 li kademelerin sat noktasi olarak belirmis olmasi. O bolgeye bu hafta yerlesilip satislarin karsilanmasi beklentim 96 noktasi ustu kapanis cok pozitif olacak. Hacimle beraber 9 lara veda ettiğimiz bir hafta olur inşallah.
Bu hafta 9.90 dan kısacılara sattırıp terste bırakarak 10.00 ve üzeri fiyatlar beklenebilir,yapması gerekir tabi tahtacının biraz heyecan katması lazım
Böyle borsa olmaz olsun yahu
Deli para kazanmış ve kazandığını dağıtacak şirket 10 kuruş yukselse ne yukselmese ne
Zarar içinde yüzen THY bile tavanı gördü geçen hafta yüzde 8 le kapandı
Neymiş salgın bitecek turizm başlayacak.
Gözden kaçan Avrupa'da yaşlı kalmadı turist olarak gelecekler vefat etti yada evinden çıkamayacaklar
Hadi THY devletin güvencesinde
Daha olmadık ne hisselr prim yapıyor her gün
Daha yüzde 5 yaptı diyemedik gitti sigorta sirketlerinde
Yazıklar olsun
Aynen katılıyorum. Bugün bank of yine satıcı. Bense trade e devam. Ama harbiden sıktı. Biri de gelip el atsa şu kağıda artık. Montan alış gelmiyor hep ky. Is bankası sahip çıkıyor kağıda gördüğüm o.
Ne kağıtlar var ya da 5 6 yapmış satış geliyor Endekse tınlamıyor bile. Bizimki azıcık kızarsın da düşeyim diye bakıyor. Ilginç. Böyle bir değerin farkına varılmıyor olması.
Az önce wuffet amca dan 10 maddelik öneri okudum
Bir maddesi bununla ilgili
En doğru hamle sıkıcı olandır diyor
Hisse derli toplu kimse cirit atamaz
Alır temettunu beklersin
Kaya gibi sağlam
Yarın BIST icin zor bir gün olacak
Tarihi zirveye yakınız ve burda çoklu tepeler oluştuğu için bekletmesi çok normal. Bu tarz çoklu tepeler yüksek hacimle yırtılarak geçilir. Bu yüzden tahta sahibi harekete geçmeye karar verdiği günü kadar sabretmek gerek. gün içi minimum %5 lik bir yükselişle hareket başlar.
Bu sıkışma bir günde veya bir haftada nihayete ermeyecek gibi.. Daha da sabırlı olmak lazım çoklu tepeleri kırmak için...
Ek 26972
Deneme 1
Ek 26973
Deneme 2 (günlük)
Bugün beklemekten sıkılanların da satışları vardı. Hacim yok alan satan cok az. Aşağıdan güç bulmak isteyebilir. Ben bir miktar çıktım alt destekleri takip edeceğim gelirse ne ala gelmezse yolu açık olsun.
Genel müdür bey
Fırsat çıkarsa degerlendiririz diyor
Bloomberg TV de
Şimdi soru şu
Hangi şirketi alacaklar?
Bizim burada yazdıklarımızı onlarda düşünüyor
Kamu sigortalari benim aklıma ilk gelen
Devlet babaya kanal için nakit lazım
En kolay para nwreen gelir devlet için
En çok para sigortada
Belki de tek kalemde ozellesebilir
Sabancı holding bunu ortağı ile alabilir diye düşünüyorum
Bu baskınin nedeni bu olabilir
......................SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani bu fiyatlardan temettüye girerse pes yani. Biri giriyor satışa sıraya hrmen tacirler başlıyor, ünlü o bu derken harika top çeviriyorlar. Yahu temettü sonrası 9 tl ye mi düşecek? Üstüne bi temettü daha var eylülde. Ben sadece filmi izliyorum. Hele bi ilk çeyrek bilanço gelsin görelim.
Subat ayı prim üretimleri göndermis sirket kapta var buyume oranlarını begendim kendi acımdan oranlar güzel.Bakalım ne tepki verecek bu güzel tabloya kendimce begendigim...Yatırım tavsiyesi degildir.
Beğenmek ne kelime. Bayıldım. Geçen ay prim üretimi önceki senenin aynı ayına göre %18 artmıştı. Bu ay( yani şubat) %37 artmış!!! Manyak bi büyüme ve performans. Tebrik ediyorum ak sigortayı.
Bu arada garanti pislik yapıp kapanış t.e. lerde bastı. Şu t.e. ler niye varki? Gün boyu işlemleri eşşek yerine koyuyorlar. Ne taciri, ne globali, ne bofası, globali bi bitmedi. Sıralı yemin etmişler.
Yılbaşından bu güne artış %25
O bank of america dun 9.65 de yapan en buyuk pay sahiplerinden bugun ne hikmetse ortada hicbisey yokken sabah 9.77e kadar alan o e mubarek sen dun butun aktif kademelere vermedin mi simdi neden aktiften alıyorsun? Diye insan dusunuyor garanti desen tam tuhaf 9.87 e kadar cizdi kagidi sonra geldi baski yapti.Karanlik odada eskilerden arastirabilirsiniz 9.4 9.5 lerdeyken credit hep karanlikta saticiydi bugun ne hikmetse 9.79 dan alista cikiyor eee bu dunya zarar degil mi zarar iste hepsi ayni tezgah ak yatirim sadece 9.30 9.50 civari aldiklarini kar oldugu icin satiyor o da ayrı bir tuhaf adam seans kapanmasina son 15 20dk kala geliyor 3 4 kademe basıyor yuklu de satis koyuyor bari yuklu koymasa birileri almaya tenezul eder ama derdi satmak degilki baski olsun ben simdi kafamdaki lotlari sattim geri 9.4 9.3 9.5lerden alayimda bir guzel kar yazayım derdinde o is yatirimda ayri tuhaf bilenleriniz var mi bilmiyorum kagit 9.45 kapadi o gun is en iyi alici 60 bin mi neydi ertesi gun 9.16 acti kagit hatirlayanlar bilir ne hikmetse o is 9.45 e kadar alan ortalamasi yuksek olan 9.20 9.35 arasi o mallari tam tamina verdi yani sadece dememki hepsi birbirini biliyor bu kadar zararina sacma isler olmaz bak tacirler mesela gitti hic unutmuyorum eleman 9.39 a set cekti 192 bin tane bir seansta neyse ak yatirim geldi aldi ertesi gun bu tacirler ertesi gunler geldi aldi cok ama cok tuhaf isler anlayana ask olsun neyse yatirim tavsiyesi degildir....Herkesin akli kendine...
Valla hocam ünlü ve globali var. Onlarda aynı, dediklerinizin hepsini gördüm. Hepsi dümbük. Dümbük anca dümbelekcilik yapar. Bunlarınki de o hesap. Neyse filme devam.temettüye az kaldı.
Aynen öyle kafa yormamak lazim zaten bende yazmıyprdum epey sadece primleri tartismak icin yazdim sonucta bilgi paylasmak icin var bu forum.Uzun vade kagidi bu bilen bilir ondan pek gelipte yazmam sadece sirket hakkında dusuncelerim olursa bu primler bilanco temettu gibi oyle yaziyorum neyse degerli vakitlerinizi aldım benden bu kadar gene eski yerime geceyim arkadan izlemeye devam hayirli aksamlar sessizlik iyidir :). Yatirim tavsiyesi degildir.
Sn. Ralz sizi biliriz. Pek yazmazsınız. Bende bütün işmen pozisyonlarımı kapatıp bunda pozisyon kademe kademe. Toptan alamazdım,kademelerde o kadar lot yoktu yeri gelince :)
Hepinize hayırlı geceler.
Aslında o öyle değil bir hissenin gidebilmesi icin oyuncu olması sart.Eskiden bu hissede de bir spekulator vardı oyuncu yani yanlis hatirlamiyorsam 1.5 tllerden 3 tl ustu mu 4 tl mi ne yapmisti ki ayrica haberlere bakarsanız o zaman aksigorta ceza brut takas cezası aldı asırı volatilli diye.Oyuncusu varsa hikaye yazdirirlar para boyle birsey thydada oyuncu var kimdir nedir bilemem ben mesela asels hatırlayın zamanınsa 47 tl hareketinde herkesin dilindeydi milli gurur falan filan diye tüm piyasa oradaydı her gun bir sürü hikayeler insanların dilinde aselsan icin iste biliyorsunuz anlatmama gerek yok keza eregl icinde biden secildi cinle kavgayı kesecegi icin emtia fiyatları gidecegini bildiklerinden yani celik fiyatlari 800 usd dolardan 1500 dolara yaklasti.Iste bunlarin hepsi spekulatorune bagli yani oyuncu olmasina bakiyor ha bu arada mesela cok dikkat edin her kagida oyuncu girer bu olayda hic sasmaz ne hikmetse hisse yukselirken yabanci alir gozukur yine ne hikmetse o yabanci kagidi asagi cekende o olur halbuki cikista oyuncu elindeki mallari yabanxi fonlara vermektedir yukselirken birde bazi akilli cevreler derki turkler satiyor yabanci mallari havada kapiyor hep bu yorumlara da gulerim bizimkileri salakmis gibi gosterirler halbuki oradaki olay farkli o mallar fona devrediliyordur tabi bunlar anlasmali isler neyse konu bu isler degil onlar bambaska konular kisacasi oyuncusu olan hissede olursaniz hikaye yazdirirlar para sahipleri.Akgrt icin oyuncu gelebilmesi icin o bilancoda yatirim faaliyetlerinden gelirlerin giderleri gecmesini beklerim ben yani söyle 4.ceyrekte kac acikladi beklenti 89 du diyelim bu 88 kusur acikladi supriz bir bilanco aciklarsa elbet piyasadan birileri bunu degerlendirir a akgrt de hic supriz bilanco yok stabil belli bir oranda yukseltir karini.Ben hala yatirim faaliyetlerinden zarar olayini bir turlu anlamayadim gitmistir dusunun bizler bile yatirim yapiyoruz zarar olunca uzak duruyoruz zamani gelince veya kendimi revize yani gozden geciririyoruz nerede hata yaptik diye bunlar her donem o kalemde sinifta kaliyorlar ha örnegi var mi var mesela turkiye sigorta yatirim faaliyetleri gelirleri giderlerden yuksek mesela ornekte var bak adam ne yapiyorsa sende en kotu kopya cek degil mi?Insallah o duzelirse zaten bu muthis karlar aciklar.Neyse cok oldu bana musade hayirli kazanclar simdiden herkese...Yatırım tavsiyesi degildir...
9.87 deki 30 bin lotu almaz olaydım:) kudurdular!!! Babayı alırsınız. Temettümü alır otururum bi sene.
O prim artışlarını siz zekisinizde biz görmedik mi? İstediğinizi yapın. Finansal gelirlere gelince sn ralz illa birgün dehşet karlar gelecek. Umarım bu sene olur
Kepazeliği izliyoruz.... Akgrt 9.73! Prim üretimini artıran sanki anadolu hayatta prim yapan o.
Sn ralz işmendede hergün kaç kar yaptı direk bellidir. Adamlar 5 kattan fazla götürdü. Tamam kar artışları aynı değil ama akgrtde 2-2.5 kat gitmeli idi. Ki kaeı da artıyor, temettü 10 numara. Ben böyle bir kağıtta spekülatör olmadığına inanmıyorum. Sonuçta yabancı ortaklı ölüsü. Bakalım hele bi genel kurul gelsin bakalım
Prim artışına inandım, hissenin onbinde birini aldım ve sonuç. Keyifleri bilir.benim akgrt de kafam çok çok rahat. İstedikleri dümeni yapsınlar. Temettümü bekliyorum. Paralar kasaya lütfen.
küçük bir destek de ben attım.. 9,90 açıp, 9,73'e vermek ayıptır.. sık bakalım daha ne kadar sıkacaksınız..yedekleri devreye sokmadık daha.. haftaya görüşürüz..
Tacirler 234 bin lotu ile cirit atıyor. Her gün var tetikci
Yabancı satışı var önemli olan 9.70- 80 bandında karşılanıyor olması satış bittiğinde görecez harika ilk çeyrek bilançosu bekliyorum
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.