Son 15 yıllık görünümde en kötü performans sergilediği 5-6 aydan birini yaşıyor tahta...
Printable View
Son 15 yıllık görünümde en kötü performans sergilediği 5-6 aydan birini yaşıyor tahta...
Borsayı üç büyük banka, thy ve turkcell tutuyor şu an... Onlarda genele uysaydı endekste 100K görmüştük...
Bu durum kötü... Endeks büyük ihtimalle 101K gap ını kapatacak.. Bunu yaparken bizde düşmeye devam edeceğiz..
maliyet düşüre düşüre maliyet 6,45 oldu ama atacak kurşun kalmadı... Alınan zamanla şu anki zaman arasındaki farkı maliyete yansıtmak gerekirse bu fiyattan %100 yapmalı ki zarar kapansın.
Hata kamu ilintili bir kağıt almakla oldu.
Bu kağıt buralardan dönmez, dönemez... Resmi ağızdan söylenen Kar amacı gütmeyen bir şirket varken kim neden girsin.
THY nin toplaması gibi bir toparlanma olması gerekli ki zamanında THY ye selam çakıp geçtiği günleri gördük ama inmedik trenden.
Hepimize geçmiş olsun.
ben neredeyse 3 senedir tutuyorum kağıdı, bir 3 - 5 sene daha lazım ki TL bazlı zarar kapansın ki o da şirket rasyoları ile değil birilerinin kağıda operasyon çekmesiyle olur. USD bazlı zararın kapanacağını hiç sanmıyorum.
Aramızda olanları tenzih ederim. maliyet 4 olan bile twitterda esip gürlüyor... benim maliyette olan arkadaş kalmadı herhalde hiç...
şunu şurasinda 1.50 ye ne kaldı
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel haber duymak istiyoruz ama şirket devreye giren amonyak tesisini bile bildirmiyor...gübretaş genel müdürü tam bir hayal kırıklığı tam bir facia...çok aradılar buldukları adam bu iki kelimeyi bir araya getirmek için yoğun çaba sarfediyor işimiz bunlara kaldı ortaklar bunlarla birşey olmaz...beni hisse düşüşünden çok bu yönetimin birşey yapacak kapasite görememem korkutuyor...
Ortak sadece kendimize hak aramıyoruz.benim hakkım seninde hakkın.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ortak hisse fiyatına fazla takılmayın borsada algı bazen aşırı fiyatlama yapabiliyor bilmediğimiz bir riski fazlasıyla fiyatlayabiliyor biz ne desek boş...gerçek çok farklı fabrika tam gaz çalışıyor sıkıntı yok satış sıkıntısı yok yeni pazar arayışları var özellikle afrikada...kar yok ama hep diyorum karın esas kaynağı razi fabrikası orada işler düzelmesi lazım kar marjı anlamında...bu hep böyle gitmez...ky neredeyse kalmadı iyi sallıyorlar ama düşen düşmüştür...sebepsiz düşüyor sebepsiz çıkar merak etmeyin....ytd