kaçtan sattın bilmiom ama 8,65 oldu şimdide...yussüz bunlaryauf....
Printable View
ahanda 8,74..şaka gibi yaa...
Başbakan yıldırım bir dizi açılış yapmak için 5 nisanda menemende olacak.ayrica cumhurbaşkanıyla izmir de yapacağı miting 9nisandan 8 nisana alındı.bu izmir ziyaretinde muhtemelen egpronun fabrika açılışı da gündeme gelecektir.bugunku hissenin hareketine gelince sanirsam tombul parmakli birinin 9 liraya satış yazacağına dalginlikla 8 lirayA satış yazmasından kaynaklandı.yoksa bugün açılışta 8liraya kadar 8000 lot satacağına dün 8.82 de bekleyen 6000 lot alıcıya mali satardı.bu satış yatırımcıların paniklemesine ve acaba olumsuz birşey mi var demesine neden oldu.bizim içinde alım için bir fırsat oldu.8 lerden alamasam da biraz daha yükseklerden bir miktar alış yaptık.yatirim tavsiyesi değildir.
Ben de cok ufak bir alim yapabildim para transferi yaptim ama yetisemedim 8lere [emoji53]
Sent from my iPhone using hisse.net
profilciler hissede kıpraşma var 72 oldu hisse kademe alabilirmiyiz(derinlik).
Ortalama 8.50 civarında 1.750 lot sattim. 2000 tl zararla... elimde 250 lot var izlemek için.
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acil paraya ihtiyacın yoksa keşke satmasaydin.mayis ayında açıklanacak 3 aylık bilançoya kadar sabretseydin.kagidi düşürmeye çalışıyorlar beceremiyorlar.dusmeyen kağıt yükselir.pimas brüt takasa alınana kadar çok yüksek prim yaptı kısa zamanda.aralarinda güzel bir kareolasyon vardı.pimasin brüt takasi bu yükselişin ertelenmesine neden oldu.brut takas cezasının bitmesine 1 aydan kısa süre kaldı.ikisi birden kaldıkları yerden devam edecekler diye dusunuyorum.fabrika acilisini ise muhtemelen ust duzey siyasilerin yapması öngörülüyor.haftaya carsamba sn binali yıldırım,haftaya cumartesi de hem cumhurbaşkanımız hem başbakanımız izmir de.zaman daralıyor.herseyin hayirlisi.yatirim tavsiyesi değildir.