https://s17.directupload.net/images/190308/mxxw5q8t.jpg
Printable View
Kaldı pazartesi son gün bakır adam abd 'den geldimi acaba abd 'deki iki fabrikayı birleştirmeye gitmişti valizi doldurup öyle gelse ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın Sn. Trabzonlu, siz buranın asıl sahiplerisiniz. Bir yılı aşkın sabırla yatayda ve aynı
kanal içinde bekleyebilmek her babayiğidin harcı değil.
Bu forumun tüm geçmiş yazılarını okudum ve çok da istifade ettim.
Geçmişte enteresan tartışmalar ve görüş beyanları olmuş bu başlık altında.
Bilgiye dayalı kanaatlerin ve konuların burada paylaşılmasının buraya değer katacağını
düşünüyorum.
Syg.
Macera peşindekiler için burası sıkıcı bir yerdi çoğu zaman. Ama sağlıklı bir yatırım isteyenler için hisse benim bulunduğum iki senedir çok volativ dönemlerde stabil durarak güven verdi. Bu bile bence hisseye yatırım yapmak için çok iyi bir sebep ama benim bile günlük hayatımda tavsiye verdiğim üç beş arkadaş hisseyi alıp bir kaç hafta sonra sıkılınca sattı. Güzel bir bilanço gelecek bu konuda hemfikiriz. Ya sonrası bence sonrasında diğer hisseler gibi kar satışı yememeli ya da bir anda ucup tavan olmamalı, böyle eski karakterinde yaklaşık % 10 luk band değiştirmelerle devam ederse anadolunun yıldızı borsanın da kendine münhasır yıldızı olur.
Küçük yatırımcı ilgisi oluşmuş hisseye, Çıkış için fırsat kollama zamanı gelmiş. Sarky güzel hissedir. Yıllardır 45 derece açı ile yükselir. Kriz falan dinlemez taş gibi durur.
Cuma günü icbc 452 bin lot sarku almış pazartesi bilanço gelecek hayırlısı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyi tahmin ettiniz? Eczyt dan sonra bu grubun hisseleri (dmsas-sarky) bana gerçekten güvenli liman oldu. Sarky de sessiz sakin fazla konuşmadan yatırımcı olmak ve izlemek güzel. Bu iki hisse ve afacan link bu piyasada bana yeterde artar :) bütün elimizi açık ettik ama milyonluk oyuncu değiliz sıkıntı olmaz herhalde. Gerçi bazı mezarcılar üç beş lotun hesabını yapıyor bazı başka hisselerde. Piyasa çok zor yatırım yaptığımız şirkete güvenemezsek bu denizde boğuluruz bu açık ve net