Originally Posted by
Alptunga
Teşekkürler kardeşim, malınıza sahip çıkın, ortalık çakaldan geçilmiyor, hisse 7 yi denedikten sonra 5.5. lerde sağlamlaşırken 3.3 e genel düşüşle düştü,seçim sonrası en sağlam tepkiyi verdi, 5.4 denedi, 4.60 larda açığa satış ve kredili yasağı aldı, 31 temmuzda yasak bitiyor. Yarın ayın 25 inden itibaren her an bilançosunu gönderebilir, ben kar açıklayacağını düşünüyorum, yani son üç aylık bilançoda cüzi zarar getirmesini geçici görüyorum. Yeni bakanının iki kalkınma bankası hakkında yapısal ve güçlendirici kararlar alacağını düşünüyorum. 1.98 defter değerli egeendüstri 340 tl de 2.3 defter değerli kalkınma 4.6 tl de, ödenmiş sermayelerine oranında ne kadar egeen avantajlı ise de fark müthiş. Sabırlı olun hissenize yatırım yapın bekleyin.128 milyon yıllık karı bu hissenin, bu karı yapabilen kaç şirket var borsada? Gayrimenkul satışlarından da 25 milyon bekliyor, son üç aylık zararı 10 milyon sadece gayrimenkul satışından buzararı çıkarıp kara geçiyor. Burada çok fazla yazmayacağım, çakallar yazdıklarımıza göre elimizdeki son lotları kapmaya çalışıyorlar, Vakıfbank ın takasta 100,000 lot artırdığını yazdım sen misin yazan, ertesi gün 60.,000 lot azalttı, nisbet yapar gibi, elimizdeki 10 lot bile onlara lazım. Alamayacaklarını anladıkları an bizimle seyahat etmek zorunda kalacaklar. Hissede negatif hiçbir durum şu anda gözükmüyor.