AYGAZ: 10 91 TL. Hisse bugün sağlam duruyor. Hadi Hayırlısı.
Printable View
AYGAZ: 10 91 TL. Hisse bugün sağlam duruyor. Hadi Hayırlısı.
dün tüpraşa baglı yükselişti bugün tekrar ona baglı düşüş oldu...bakalım nerede duracak bu düşüş...parası olanlar için bu seviyeler bence toplamak için fena sayılmaz...bakalım tek hanelere düşecekmiyiz...
TANAP sonrası ilgi artacaktır. Pazar lideri ve teknoloji de öncü. Bu fiyatlar dolar bazında kelepir. Seçim sonrası normalize olur.
normalize olmak fizikte dikleşmektir,,,sizin kastınızı anladım elbette...tanapla ilgisini açarmısınız rica etsem
Daha nitelikli bşr şirket olması için ya ENTEK ENERJİ AŞ de sahip olduğu %48 lik hisseyi diğer ortağa devretmeli yada diğer hisseleride satın alıp hakim ortak olmalı.
entek enerjinin bize faydası son bilançoda ne kadar acaba bilen yazarsa sevinirim...ayrıca fk 6,70 pd/dd 1,27 kadar düşmüş...ben bir miktar daha geri çekilme bekliyorum buda dogal olarak tek haneli rakamlar demek...bu arada cds ler battı denilen yunanistan ile aynı seviyeye gelmiş önümüzdeki hafta zor gececek gibi...
turkey 313
greece 317...
Tüpraşın yüzde onuna sahip yüzde 10 nu 11 tl. Aygaz 10.3 tl. Toplamam lazım
tuğraşın yuzde onu ama sermayeler farklı...aygaz sermaye 300 milyon oldugundan aygaz 11 hesabı yanlış...yaklaşık 9 tl eder...hadi tam hesap olsun...tupraş hisse fiyatı*tupr sermaye/10/300 milyon