Sosyal medya ile dolarin, ne alakasi var?
Toplanip piyasadan, 10 milyar dolarmi almislar?
Cekelim internetin fisini, dolar 3 gaymeye insin!
Printable View
Sosyal medya ile dolarin, ne alakasi var?
Toplanip piyasadan, 10 milyar dolarmi almislar?
Cekelim internetin fisini, dolar 3 gaymeye insin!
kalitesiz ama bilgi, zeka, akıl anlamında değil, herşeyi biliyorlar, ben onlar gibi düşünemem ama tahmin etmeye çalışıyorum
şöyle diyor olabilirler; ben 40 yaşındayım , doğruları söylesem ya işten atacaklar yada soruşturmaya vs maruz kalacağım.. peki elime ne gececek? doğruları söyleyince iktidar beni dikkate alacak mı .. bunun cevabı ; tabiki hayır oluyordur.
yani bloomberght dekiler biraz gerçeklerden bahsetseler veya eleştirel tavır takınsalar türkiye için faydalı hiç birşey olmayacağı gibi kendileri için çok kötü sonuçları olabilir..
asıl önemli olan teknokrat , bürokrat vs.. bunlarda böyle düşünüyor, bilinmeyen birşey yoktu ve hala yok.. ama korku var, ve çıkış yapmanın hiç bir getirisi yok (akıllı adamlar)
muhtemelen dünya kadar maaş alıyorlar. benim asıl t akıldığım konu bence özellikle cumhurbaşkanı ve akp de ülkenin tamamen kötülüğünü istemiyordur.
bence ülkeye yön veren bozuk bir zihniyet , üst akıl var, yada akp nin beynini yıkayan , en azından cumhurbaşkanın süreklibeynini yıkayan ülkenin kötülüğünü isteyen (insanların) birileri var.
başka açıklaması yok bu işlerin.
Çarşı 6.60
Bankalararası 7.02
Acaba neden ?
TÜRKİYE CDS 560,48 % 28,19
yazıktır ya gerçekten ciddi sıkıntılara neden olunuyor
investing 7.03 gösteriyor burası hızlı geçilirse 7tl taban olur bence
bist te bankalar fena düştü %13.5 ortalama
Dolar 7 euro 8 sterlin 9 gayme, siir gibi oldu valla, 10 gaymelik kur bilen varmi?