deniz bitti
zaten Türkiye tüm değerleriyle 90 lı yıllara dönmüş vaziyette.
ama insanımız bunu kabul etmez
Printable View
deniz bitti
zaten Türkiye tüm değerleriyle 90 lı yıllara dönmüş vaziyette.
ama insanımız bunu kabul etmez
Bsmv yerine bdsm vergisi getir eli kolu bağla kimse dolar altın alamaz zaten almak isteyene de ver kırbacı :kahkah:
Bdsm : ( bak ,dolar ,sakın ,mallanma)
Arabalara gümrük birliğindn dolayı bişey yapamazlarda matrah dışında.
Telefonda completed knock down taktiğiyle tüm parçaları 5 6 ana parça halinde alıp burada biryerde montajını yapabilirler vergi engelini aşmak için, teşvik bile alabilir üreticiler he[emoji3]
Akıllı telefon için büyük bir pazar burası.
https://i.hizliresim.com/bpRWRL.jpg
YTD
Ben dünya genelinden bahsediyorum.
Bizim etkilenmemiz demek hepsinin etkilenmesi demek zaten..
Mesela futbol, elektronik spora evrilecek.
Petrolle çalışan araçlar, yerini elektrikli araçlara bırakacak...
Televizyon yerini, Youtube gibi platformlara bırakacak..
Savunma sanayii yerini insansız araçlara bırakacak.
İnsansız tank
İnsansız uçak
Pilotsuz uçak gibi
Dijital para
Ve buna benzer bir sürü şey. Değişim süreci başlıyor..
Önemli olan biz bunun neresinde olacağız?
Spacex in uzay çalışmalarında tam olarak ne yaptığını net olarak bilmiyoruz..
O yüzden herkesin portföyünde tsla, amd, intel, mouse şirketleri gibi şirketler bulunmalı..
Erken seçim için ittifak engeli gelir millet cumhur ittifakı gibi ittfaklar iptal edilir. Herkes bireysel girer. Zaten sürekli anket yapılıyor. Bu konuda yeterli veri vardır ellerinde. HDP iyi gelecek deva saadet hatta MHP seçim barajını aşamazsa CHP ak parti kalır sadece tek başına çoğunluğu rahat alır mecliste ama ikinci tura kalırsa cumhurbaşkanlığı seçimi o kafasını kurcaliyor olabilir. Soylunun ortada olmaması YSK üye yapısı da bu konuyu bir şekilde rahatça aşabilmek için hileli yada hilesiz onun çalışmasını yapılıyordur. Bunlar %5 i tolere edecek şekilde plan yapar. 5 üstü olursa kaybeder. Onunda bir planını yapacaklardir. Kaybettikleri durumda seçim iptalini sağlayacak sadece onların bildiği onların yaptığı bir hatalı oy kullanma işlemi onuda YSK kararı ile iptal ederler. Diye düşünüyorum.