Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum yapma Swap limiti kalkmasa nasil olacagi buydu ne bahanesi 😀😀😀 metnin icerigini dikkatlice inceledinmi
Alıntı: Originally Posted by onur1064 metnin icerigini dikkatlice inceledinmi Siz incelediyseniz BDDK buna niye izin verdi? Kullanın bilginizi...
Garanti gel gel yapıyor.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Garanti gel gel yapıyor.:) Garanti alacaginiza fon alin ustadim 😀 Ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Garanti alacaginiza fon alin ustadim Ytd Fon var zaten Hatta bugünde aldım. Ama garanti de garanti gibi duruyor.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fon var zaten Hatta bugünde aldım. Ama garanti de garanti gibi duruyor.:) Akkızın bilançosu daha güzel mi acaba?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Akkızın bilançosu daha güzel mi acaba? O da gel gel diyor ama garanti daha cazip gözüküyor bana İkiside alınınabilir bence Al koy kenara elbet bu dipten çıkacaklar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans O da gel gel diyor ama garanti daha cazip gözüküyor bana İkiside alınınabilir bence Al koy kenara elbet bu dipten çıkacaklar. Üstad ultra temkinli olarak sistem al vermeden alacağım 10 lot. Sistem al verse de çok almam o ayrı. Bu yıl parayı kaptırmayayım yeter.