Tat ı incelemedim. Bu hisseler bence bir trend yakalamış veya yakalama potansiyeli olanlar. hayırlısı diyelim
02-12-2019, 22:53
celik comak
Alıntı:
Originally Posted by celik comak
egser..pagyo. sanko...goody...akcns...dmsas....anhyt...olmip 6.50 destekle devam boll kazançlar herkese YTD
beni takip eden arkadaşlar umarım 3.5 kazanıyorlardır
02-12-2019, 23:35
hakan4554
Alıntı:
Şu anda test aşamasındayız hocam. Sizi anlamaya çalışıyoruz. Teknik ve taktik açıdan yatırım yapılabilir mi diye :) Şaka bir yana teknik ve takipte çok iyisiniz.
02-12-2019, 23:44
celik comak
Alıntı:
Originally Posted by hakan4554
Şu anda test aşamasındayız hocam. Sizi anlamaya çalışıyoruz. Teknik ve taktik açıdan yatırım yapılabilir mi diye :) Şaka bir yana teknik ve takipte çok iyisiniz.
bana yatırım yapan batar :D:D grafik atsam ben bile anlamıyorum nasıl cizdiğimi örümcek ağı gibi:D atıyorum tutuyor satıyorum cıkıyor :D
02-12-2019, 23:56
hakan4554
Alıntı:
bana yatırım yapan batar :D:D grafik atsam ben bile anlamıyorum nasıl cizdiğimi örümcek ağı gibi:D atıyorum tutuyor satıyorum cıkıyor :D
Hocam arada grafik paylaşın biz de anlamaya çalışalım. Bu SANKO nasıl tespit edildi. AKCANSA nasıl devamlılık sağlıyor. :)
02-12-2019, 23:57
Hiro
Teşekkürler emeğinize hakkınızı helal edin..
03-12-2019, 00:00
Hiro
Alıntı:
sanko bugun müthişti çok sagolun..nereye kadar ne sürede gider yorumlarınızı rica etsem