Burada hersey rasyonel olarak ilerlemiyor oyle olsa kazanmak cok kolay olurdu planlarinizi buna gore yapin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burada hersey rasyonel olarak ilerlemiyor oyle olsa kazanmak cok kolay olurdu planlarinizi buna gore yapin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu rezilliğe çanak tutan ve kitaba girmesi gereken biri daha çıktı. Merkez Bankası başkanı. Böyle olacağını öngöremedik. Sıkılaştırma yaptık dedi. Dövizin ne olacağını da kestirmek mümkün değilmiş. Böyle bir açıklama yapacağına istifa et. Hasta hasta zor yazdım. Ağzımı bozacaktım ama yutkundum.Tüm sözlerine katlıyorum kardeşim
Neyse sinir bozucu bir yarim gündü. Bugünkü beklentim 17.9 gibi kapamasıydı ama baronlar basmayı uygun gördüler. Aslında daha once de dedim ky avcılığı yapıyorlar bu kâğıtta. Finansallari, dovizi vs ile yukarı çıkarıp aldırıyor sonra robotlarla basıp alttan topluyor tekrar yukarıdan basıyorlar. Manipülasyon çok bariz. Benzer dövizi bol bir başka kağıdım var bugün taş gibi durdu. Bunda ise kademeleri peynir gibi dağıtabiliyorlar. Onlemek icin yönetime is düşüyor fakat adamların bi yerlerinde değil. Her türlü küfrü hakkediyorlar valla. Bugün bu seref yoksunlarinin kuralına gore oynayip sat al yapsak en az 50 kademe kardaydık ama dünkü çıkış ve mum çubuğu görüntüsü yanılttı. Neyse para gider gelir ama en önemli servet sağlık.
Bu arada geçmiş olsun sn yavuzdemirci. O pis illetten bir an önce kurtulursunuz inşallah. Ayriyeten herkesin en buyuk ve degerli bayramimiz olan 29 ekim cumhuriyet bayramını kutlarım. Iyi tatller arkadaşlar.
Benzer psikoliojie idim çok iyi anlıyorum birde bunun üzerine hisseyi 5 yıl para kazanmadan taşıdığını düşün beterin beteri var sonuçta dayanamayıp hiç aramadigim şirketi arayıp sovdum tehdit ettim 1 ay içinde 100 olmazsa ,................küfür kısmını siz doldurun şu da var eğer yapmasalardi dediğimi bı şekilde zarar verirdim ve ciddiye aldılar yani demem o ki bunları boşa yazmiyorum USD vs ile alakası yok olayın babalarından kalan gayrimenkullere vergi ödememek icin bu şirketi kurmuslar olay çok net telefona sarılin güzelce anlatın baktiniz anlamıyorlar sövün...
Farklı bir öngörü ABD bir önceki seçimde Trump kazandığında alark tavandi Algyo ve alcar yüzde 13 artı idi biden seçilirse bu grup düşer, Trump seçilirse tarih tekerrür den ibarettir.
Yazdık-çizdik haddimizi aşmadan. Dün aldığını Merrill yine vermiş. Düzenek kurulmuş. Hissenin temel değerleri kullanılarak f/k, temettü, bilanço vb. küçük yatırımcı açıkça tuzaklanıyor. Yıllardır çark bu şekilde çalışmaya devam ediyor. Hisse sahipleri de bu işten memnun. Sayın Yavuzdemirci bir an önce iyileşmenizi canı gönülden dilerim. Sayın Armada 1 hafta önce gerekli uyarıyı yapmıştı. Analizi için de tebrikler.
Dolar olmus 8.30 , Kac lira olacak Algyo en dusukte ki , icinizi rahat tutun beyler Dun ve bugun tekfeni buyuk zararla kol kesip araniza katildim , su anda firsat gorun elinizde doviz Nakitinzi varsa su kagidi almak icin