Şimdi birisi çıkarmış çalıların arkasından...
Printable View
Şimdi birisi çıkarmış çalıların arkasından...
Kedi [emoji192] ortalıkta dolaşıyor yine, aman diyem Mart yaklaşıyor dikkat etmek lazım mazallah. Müthiş sıkıntı olur [emoji192][emoji192][emoji192][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]. Bu bizim yatırım tavsiyemiz değil. Özellikle bizim değil.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Start verildi çalılar kıpraşır birazdan.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
sermayesi düşük ve üzerine kar eden hisseler bu yıl kartonun bedelsiz vermesi ile kıymete bindiler..karton sayesinde bu hisseler tekrardan hatırlandı...bence çok da güzel oldu...sermayesi düşük olan hisseler altın değerine geldiler...açıkçası ben de bu rüzgardan egegübre ve jantsadan iyi kazandım...şimdilik de kancayı bir bebek hisse olan gedzaya attım...
gedza 11,6 milyon tl lik düşük sermayesi ile üç çeyrekte 17 milyon kar yapması ile , döviz fazlası ile ,ihracatçı yapısı ile düzelen finansalları ile ve en önemlisi de bu yıl içinde toplamda yapacağı devlet teşvikli 50 milyonluk yatırımları ile göz kamaştırıyor...bu yatırımlardan 39 milyonluk kısmı otomotiv sektörüne yönelik..bu yatırım ile otomotiv plastik aksamları üretecek ve yepyeni bir sektöre el atmış olacak...ayrıca madenler ile ilgilenen bir de iştiraki var...bu yatırımları bu yıl sonunda bitirmeyi hedefliyor..bu yatırımlar ile birlikte cirosu ve karı katlanacaktır...ayrıca bu yıl içinde sermaye tavanı süresi doluyor...eğer süreye uyacak olursa sermayesini 11,6 milyondan 35 milyona bedelsiz olarak artırması lazım..
bu güzel beklentiler ile güzel çıkması lazım...ama hisse toplu...orda birileri ağalıklarını ilan etmişler...baskı ile suni olarak hisseyi zapt etmeye çalışıyorlar...geleceğin konyası ,egeeni ,jantsası ,alcarı ,egegübresi olarak görünüyor bana...tek sorun ordaki küçük ağa...
bu tür kaliteli hisselerde cefa çekmeden sefa çekilmiyor....tıpkı karton ve konyada çekilen cefalar gibi...neyse dostlar ben biraz derdimi açtım burayı da işgal ettim kusura bakmayın lütfen..
ben hepinize başarılar diliyorum...umuyorum ki alcar da hakketiği yere çıkar...
Sayın keko, bu hisse benimde takibimde fakat böyle hisse hisse dolaşıp oralara bunu yazmanız soru işaretlerine sebep olur. Adınız pazarlamacı ya çıkar. İyi niyetli olabilirsiniz fakat ağalar hisseyi aşağı gömerler ise sıkıntı yaşarsınız. Syg.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
pazarlama değil de acaba ky lar birlik olup bir speği devirebilir mi düşüncesidir...ABD de ky yatırımcılar devrim yaptılar..açığa satış yapan citi ,meril gibi aracı kurumları pes ettirdiler...biz ky lar birlik olabilirsek çok güçlü olabiliriz aslında..tabi bu benim kendi şahsi düşüncemdir...hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir..
Doğru hisselere dikkat çekmek k.y lehinedir farkındalık yaratır..