halka arzı coşturur thy yi alın size bir hikaye
Printable View
Piyasada THY gibi ucuz ve büyük bir potansiyeli olan ucuz şirket kalmadı sanırım. Artık bu hisseye de bir hareket vermeleri gerekir diye düşünüyorum.
18,30 üstüne çıkabilseydi çok iyi olacaktı grafiksel olarak. Devami gelebilirdi. Ama fazla sürmez, yakinda orayi gecer diye düşünüyorum ben.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Arkadaşlar merhaba,
herkes doların yükseldiğini hissenin ucuz kaldığını söylüyor. Evet bu doğru.. Fakat hiç kimse, hissenin 15,00 TL - 16,00 TL bandında bıraktığı gap' dan, yüksek USD borçlarından (buna bağlı olarak, kur yükseldikçe borçları da çok fazla artıyor.) ve önümüzdeki 6 aylık döneminde düşecek yolcu sayısından bahsetmiyor.. Yeni girecek arkadaşların dikkatli olmasında fayda var diye düşünüyorum. Tşk..YTD
anlık takas #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11191224329970
THY, sanırım Kargonun ayrılması ile ileride gelebilecek yeni hamleleri fiyatlıyor muhtemelen.
18.20 den 17.70 e düşmesini bu şekilde yorumladım ben.
Kenardan izlemekte yarar var.Büyüklerin oyununu görmek ve sonlanması açısından.Çok kanlı seanslar gelebilir tombul kuş için.
Vede ileriki zamanlarda Çok farklı bir tombul kuş fiyatlamalarıda muhtemeldir derim.
Taban yapacak havası var. Durduk yere ne girdi buna