Ben yazdığımda borsa -%4.5 değildi.hatta doas artidaydi.
Doas çok hızlı saldı aşağı. Fazla abartmış..
Sadece bu süreçte temettü hissesinde olduğum için olumlu baktım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben yazdığımda borsa -%4.5 değildi.hatta doas artidaydi.
Doas çok hızlı saldı aşağı. Fazla abartmış..
Sadece bu süreçte temettü hissesinde olduğum için olumlu baktım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
23-25 arası temettü bekliyorum. İyimser rakamım 30. İnş bilançoyla beraber açıklarlar temettüyü.
23-25 mi 30 mu !? Dediğiniz rakamları dağıtacak olsa fiyat bu mu olur, 250 TL'yi görmüştü çoktan. Vereceği 18 TL civarı, onun da 4 TL'sini Kasım'da avans olarak dağıttığından 14 TL verir nisanda falan.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Kel paraya ihtiyacı olduğundan hisse sattı, ağzımıza sıçtı. Bence kelin paraya olan ihtiyacını göz ardı etmeyin. Fiyat hareketlerini son dönemde borsanın düşüşüne denk gelmesi sebebiyle kontrol edemediler. Siz de görüşlerinizde haklı olabilirsiniz tabi. Bakalım neler olacak.
İlk defa dün ayrışmaya başlamıştı Doaş.. Arkadaş diyorki 8 gün üst üste eksi kapatan bir bist gördüm diyor.. Zaten çıkıştada 10 gün üst üste pozitif kapatmıştı.. Dünkü çöküşün bir çok nedeni var..Bankalara gelen yoğun satış.. Özellikle 60 milya net kar açıklayan Akbank ın önce %2.5 pozitif başlayıp sonra %8.5 eksiye dönmesi peşinden diğer bankaları sürükledi sabah Otokar ın açıkladığı güzel bilançoya rağmen taban olması..Piyasanın bilançoları takmadığını gösteriyor.. Diğer bir neden ise fazilerin yükselmesi.. Bankalar mevduata %33 faiz vermeye başladı..Bu oranın yeni bir faiz yarışı başlama sinyali olarak algılanıyor buda bankaların bu yıl iyi olmayacağı düşüncesi..BİST de bankalar düşerse piyasa gidemez düşüncesi..Birde politik gerginlik.. Dün bir çok konsololosluk Hollanda İngiltere ve Almanya kapılarını kapatarak konsolosluk işlemlerini geçici olarak durdurdu..Seçim belirsizliği Borsa yı etkiliyor..
Ocak satışları sadece volkswagen beş binin üstünde. Satışlar çok iyi...ama ortam kötü
Düş lan aq. Düş.