Lütfen hatalı birşey farkettiğinizde hemen bildirin. Ya da olmasını istediğiniz...
Gözümden kaçmış olabiliyor...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Lütfen hatalı birşey farkettiğinizde hemen bildirin. Ya da olmasını istediğiniz...
Gözümden kaçmış olabiliyor...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda tüm güncellemeler yapılmış ve kontrol edilmiştir...
Arada grafiği bozuk olan ve verilerinde hata olanları bildirirseniz düzeltebilirim. Görebildiklerimi düzeltiyorum göremediklerim için sizin geri bildirim yapmanız gerekiyor...
çok teşekkür ederim BJK Coccinella
Sn. T/A
Ziyaretinize geldim. Siteye eklediğiniz Trading View tabanlı teknik analiz programını inceledim ve pek beğendim. Programda ilk önce indikatör bolluğu dikkatimi çekti. Her menkul kıymet için, her zaman diliminde, 10 değişik grafik türünde görüntü sağlaması pek hoş. Bünyesinde şirketlerin genel bilgileri yanında geçmiş fiyat ve bilanço bilgilerini de barındırıyor ki bu özellik çoğu teknik analiz programında bulunmuyor. Üyelere faydalı olacağına eminim.
Ancak ... :)
DJI karşısında Dajin Resources Corp. / EDIP karşısında Media 6
LINK karşısında Interlink Electrs Inc. / SODA karşısında Sodastream International Ltd.
USAK karşısında USA Truck Inc. / USAS karşısında Americas Silver Corp. şirketlerine ait veriler yer alıyor.
DJIC/DVZSEPET/MIGRS/SEURO grafikleri açıldığında Geçersiz Sembol ibaresi beliriyor.
A ve B grubu hisselerden AEFES/IHGZT/MGROS/PEGYO/TBORG ve YGYO kodları programa kayıtlı semboller arasında yer almıyor.
Emekleriniz için teşekkür ediyor; kolaylık diliyorum.
Hoş geldiniz, sefâlar getirdiniz...
Evet, Teknik Analiz modülü piyasada parayla satılan birçok programdan kat be kat daha kullanışlı ve zengin içeriğe sahip. Bu vesile ile ben de birçok arkadaşın sağlanan bu imkandan faydalanacağını tahmin ediyorum...
Kodlardaki;
farklılıklar, Matriks 'in verilerindeki kodlar ile buradaki kodların uyuşmamazlığından kaynaklanıyor. Gerçi ben tek tek incelemediğim için göremedim. Sizi bu konuda tebrik etmek istiyorum. Tek tek her senedi inceliyorsunuz. Bu bakımdan bana çok katkınız oluyor... :ok:Alıntı:
LINK karşısında Interlink Electrs Inc. / SODA karşısında Sodastream International Ltd.
USAK karşısında USA Truck Inc. / USAS karşısında Americas Silver Corp. şirketlerine ait veriler yer alıyor.
DJIC/DVZSEPET/MIGRS/SEURO grafikleri açıldığında Geçersiz Sembol ibaresi beliriyor.
Düzeltme çaresini bulunca düzeltebilirm. Şimdilik o kodları görmezden gelelim. Zaten o liste "İzlem Listesi" 'dir. Ben kullanıcıya kolaylık olsun diye ekledim. Normalde hisse kodu yazan yere tılayıp kodu değiştirmeye çalışınca tüm kodlar anında görünüyor.. Listeyi otomatik olarak Matrik kodlarından aktarıyorum. Yoksa tek tek 366 tane kodu girmem imkansız gibi birşey...
.
A v e B gurbundan eksik olanları içki sektörü hariç hemen ekleyebilirim. İlk güncellemede onlar da görünecektir...
Verdiğiniz bilgiler ve sağladığınız katkılardan dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...
Saygılar, selamlar...
Eksik olan A ve B grubu hisselerden IHGZT/MGROS/PEGYO/ ve YGYO kodları programa dahil edilmişlerdir...
Sayfayı "F5" ile veya adres çubuğundaki yenileme tuşu ile yenileyerek yeni kodlara ulaşabilirsiniz...
Zaten sık sık sayfaları yenilemenizde fayda var. Yaptığım değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Meselâ:
İlk versiyonda Teknik Analiz modülü daha küçük bir yüksekliğe sahipti. Sonra sayfaya birkaç tane Osilatör(gösterge) ekleyince sayfa düzeninin kullanışsız olduğunu gördüm ve yüksekliği arttırdım. Bu şekilde daha geniş bir yükseklikte çalışma imkanına sahip olduk. Böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat sayfayı yenilemeyenler bu değişikliğ görememişlerdir..
İlerleyen zaman içerisinde kod bilgim elvediğince sayfa boyutlarını sizlerin isteediğiniz gibi değiştirmenize olanak tanıyacak değişiklikleri yapabileceğim...
Kodlardaki;
düzeltmelerini yapmak için aklıma bir yol geldi ve işe yaradığını gördüm. Lâkin bu durumda da foreks verilerinde sorun oluyor. Çünkü; eğer hisseler için BIST:SODA yazarsam Bist100 'deki soda 'yı doğrudan getiriyor. Fakat foreks verileri foreks şirketlerince verildiği için BIST:USDTRY diye bir kod bulamayacaktır.Alıntı:
Hisse, Foreks ve Compositleri ayırmam gerekecek. Sorgularken bu duruma göre şart koymam lâzım. Bu biraz zaman alır. Çok aciliyeti olmadığını düşündüğüm için biraz bekleyebilir. Çünkü PHP bilgim şimdilik bu kadar yok. O seviyelere ulaşınca derhal düzelteceğim...
Şimdilik hisse/ kod kısmından elle değiştirerek idare edebiliriz. Umarım durumu mazur görürsünüz. İmkan olsa, dükkan sizin.
Günaydın; gününüz güzel geçsin.
Aşağı-yukarı ok tuşları devrede olduğundan hisse grafiklerinin tamamını gözden geçirmek 5 dakika alıyor.
ABD borsalarındaki kısaltması BIST hisse kodları ile aynı olan şirketlerde proğram yabancı şirketlere sıralamada öncelik tanıyor. Dediğiniz gibi BIST: yazıp peşinden hisse kodu girilirse sorun çözelecektir.
Teknik analiz modülü yüklendikten sonra köşenin ziyaretçi sayısının artacağını düşünmüştüm ama yanıldım. Çünkü program hisse fiyatlarını gecikmeli de olsa canlı veriyor; üyeler grafik üzerinde sürekli değişen resmi an be an görme imkanına sahip oluyordu.
Gelip gittikçe kritik ediyor; durduk yerde size iş çıkarıyorum. Ziyaretleri seyrekleştirsem iyi olacak. Fakat gelmişken bir ricada bulunmadan gidersem şanım gölgelenir. :) Doğru MGROS kodu listeye girildiğine göre eski MIGRS kısaltmasını silebilir miyiz?
Kolay gelsin.