Bu hissede potansiyel var ama bunun potansiyeli ancak pavyonda kons olmaya yeter. Övüp de milletin vebalini almayalım. Şereflinin önde gideni işte.
Printable View
Bu hissede potansiyel var ama bunun potansiyeli ancak pavyonda kons olmaya yeter. Övüp de milletin vebalini almayalım. Şereflinin önde gideni işte.
ESEM ile ilgili olarak şuan için konuşulanların hepsi temenni, olasılık, hayal. Gerçek olan şirketin içinin boşaltılmış olması. Bu durumdaki hisse ile ilgili olarak çok olumlu sözler söylemek temelsiz olur. Buraya yeni yatırımcıların gelmesi bu şartlarda insanlara hayal satmak olur. Şayet olumlu bir gelişme olur ise o zaman gelsinler. Biz bu hisseden çok üzülen kişiler olarak sadece yaşadıklarımızdan dolayı temkinli olmalarını söylüyoruz. Elbette hissenin yukarı gitmesini istiyoruz ama bunu ky cının üzerinden değil de şirketin düzlüğe çıkması ile olmasını arzu ediyoruz. Bu hissede 0.28 den 100 bin lot almak parasal bir değer değil. Sadece size yaşattığı batık bir şirket olduğuna dair verdiği his ile parayı çöpe atmak ile eş..Yoksa buradaki eski olan arkadaşlar şuanki ellerindeki lotların 2-3 katını alabilirlerdi..
.
Valla ben öyle düşünmüyorum 0.28 den 100.000 alış koyulunca hisse zıpladı çünkü artık hisse satamaz buralara kadar düşürmek için neler yaptı. Yok haftaya iflas edicek iflas mahkemesine para yatırması lazım. Korkuttuda korkuttu giden gitti zaten. Hisse adamın elinde bu fiyatlardan neden satsın ky deki 2.000.000 lotu zaten 1 i gecirsin alıcak. Şirket batık olduguna inanmıyorum. Umududa var borclarini tahsil edecek ortak aranmasına başlandı belki seneye 300 bedelsiz 300 bedelli bile verebilir bunlar uzak degilki bi habere bakar yonetim kurulu oncesi spk nın toplantıda görüşün dedigi alacakları kendi sirketinden aktarırlar olur biter al sana yuzde 300 bedelsiz hisse fiyatı kaç olur yada o saaatten sonra bu hisseyi kim alabilir tavandan alış verirsin bir lot gelmez hisse ucuzken alınır. Şuanki duruma göre hisse ucuz. Yonetim kurulu toplantısına kadar alan kar eder bu açık net
Hocam umarım dediklerin gerçekleşir bizde 6 yıldır beklediğimiz çıkışı yakalar nöbeti diğer arkadaşlara devrederiz.Bu hisseden şuan almaya cesaret edecek olan ky cı çok para bağlayamaz. Az lot alır kazanacağı da az olur. Buradan 100 bin lot almak herkesin harcı değil..Biz elimizdeki lotları 6 yılda toparladık..
Sabah 0.64 geçerse onumuzde 0.74 kalir sonrasi güzel inşallah iyi geceler
27/02/2018 genel kurul tarihine kadar toplam 11 işlem günü var. Bu 11 işlem günü umuyorum ki hareketli geçecek. Dökme hareketleri de olabilir. CENGO bir karar vermek zorunda. Ya işleri düzeltecek yada çay servisi yapmaya başlayacak. M.Ö'i nasıl mutlu edeceğinin çözümünü 11 işlem gününde bulmalı. Ondan sonrası kendine bağlı. Alır sazı istediği gibi çalar..
Bu 11 günün 5'inde tavan yaptırırsa sanıyorum M.Ö'yü mutlu eder. Malum 99 kuruş olduğunda 400 bin çıkmıştı.
SPK'nın Bedelli sermaye artırım düzenlemesinde değişik kararıyla bizim genel kurul tarihleri ne kadar da yakın :(