Bakalım ben 4 yillik bir yatirim icin aldim insallah uzun vade bekletmeden hedef araligima gelir veririm ama yok bekle derse acelem yok düştüğü yerden toplamaya devam ederim
Printable View
Bakalım ben 4 yillik bir yatirim icin aldim insallah uzun vade bekletmeden hedef araligima gelir veririm ama yok bekle derse acelem yok düştüğü yerden toplamaya devam ederim
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/JZAyEW.jpg
sayın karızma aynı şeyi düşünmüşüz paylaşmışız hemen hemen
24 .10 2008 de bende bu topikte yorum yapmışım
sayın borsaazmanı ben 25 milyon gibi gelir diye tahmin ediyorum 9 aylığı
30 milyon kar gelirse 9 aylıkta süper olur
limanların kazançları dolar bazlıdır doların yükselmesi tlman a katkı yapacaktır
her yıl % 70 temettü (karpayı ) dağıtma taahhütleri var hayırlısı bakalım
yıl sonu karı 45 milyon gelirse sermayesinin 2 katından fazla kar demek
5 yılda temettüleri alırsak elindeki lotlar bedavaya geliyor karlılık böyle devam ederse tabi
hıssenin fıyatıda yükselirse buda cabası yanlış hesap yapıyorsam düzeltin lütfen ytd. .
15.5 tan halka arz et hısse 8 lere düşsün inanılır gibi değil
halka arzdan (ırzdan )alanların malıyeti dolar bazlı düşünürsek 22 lıralara denk geliyor
Allah sabır versin söylenecek söz yok
bukadar olumlu bakmama rağmen azda olsa 8.30 maliyetli olmama rağmen korkuyormuyum evet :)
tahtayı izliyorum 3 beş tane çapulcunun ayıklanması lazım tahtayla dalga geçiyorlar
yada bilinçli öyle yapıyor birileri
Tahtadaya bakmaya gerek yok..inanin kucuk yatirimci olmasa bunlar 5××LERE kadar dusurur..en son 8.12 8.20 alia satisinda 8.20de ben frenledim..kimse almasa inanim dedigim fiyatlar hayal degil..bu hissede biraz k.y ciya ihtiyac var gibi..ipleri tamamen bunlarin eline birakirsak cok acaip fiyatlari gorebiliriz.hacimlerdende anlasiliyor zaten..benim dusuncem her daim cephane olmali..ben oyle yapiyorum 7×× LERE gelirse oradanda alirim nereye kadar giderse artik..soylediklerim al sat tavsiyesi degildir dusuncelerim beni baglar..hayirli kazanclar.
9 aylik net 26 bucuk milyon geldi
Ortalama 3 aylik net kar 8-9 milyon arasi yapmis simdiye kadar 12 aylik net kar 35-36 milyon tl olur gecen sene hatırladığım 30 milyon tl ye 1.32 kurus temettü dağıtmış bu yil yatirimcisini cok perisan etti kasasi para dolu 1.40-1.60 tl arasi temettü verebilir ne kadar temettü verirse verirsin halka arzdan satilan 6.3 milyon lot sahibi perişan benim dusuncem duzeltmesi gelir diye bunuda zaman gosterecek ben minumum 4 yillil bor yatırım diye aldim ev alip kiraci derdiyle ugrasacagima hisse aldım temettüsü yeter kaca kadar düşecek düşsün 6 ya yapacak bir sey yok rizk almadan para kazanilmaz