Antalya’da olan varsa inşaatın güncel halini paylaşsa keşke…
Printable View
Antalya’da olan varsa inşaatın güncel halini paylaşsa keşke…
Antalya'da yaşayan arkadaşlarımız yok mu?
2024 yıl sonunda Divan Talya otel inşaatının bitmesi planlanıyordu.
Son duruma bakabilseydik bu hedefe ulaşılabilecek mi anlardık.
-------
Bu arada kimse yazmamış ama kiraya verilen Mares otelin işletmecileri konkordato ilan etmiş.
Buradaki gelişmeleri dikkatle takip etmekte fayda var.
Marmaris Altınyunus benim gözümde tıpkı diğer "Koç Holding şirketleri gibi artık uzun vadeli temettü hissesidir."
Şirket faaliyete geçtikten sonra faaliyet raporunda da yazdıkları gibi istikralı bir karlılık olacaktır.
Sabırlı yatırımcı için hem büyüme hem de temettü hissesi olacaktır.
Benim üzerinde durduğum husus, bilançoya etkisi değil! Ki zaten sizin de ifade ettiğiniz gibi akıl almaz şekilde Mares Otel 2035'e kadar MP Hotel şirketine parası da peşin alınarak kiralanmıştı. Bir yanda bir dünya para verip Divan Talya oteli yapıyorsunuz bir yanda da Mares Otel gibi Marmaris'teki güzelim oteli kiraya veriyorsunuz.
Özetle demem o ki acaba MP Hotel konkordato ilan etmişken, yapılan sözleşme geri alınıp otelin işletmesini yeniden Koç Holding yapar mı? Madem turizme ciddi bir yatırım yapılıyor o zaman Mares Otel yeniden şirketin işletmesine geçer, hatta otel bir revize edilir, o da ciddi şekilde bilançoya katkı sağlarsa muhteşem olur. O yüzden bu konkordato sürecini yakından takip etmekte fayda var.
Beklenti çok ama fiyatlaması için sabır gerekiyor.
Son dönemde hisselerin düşüşüne bakarsak bence iyi durdu 1000TL üzerinde.
Çok ilginç Divan Talya bitmek üzere iken diğer otelin işletmecilerinin konkordatoya girmesi.
Sizin dediğiniz gibi ödemeleri de varsa haliyle zorlanacaklardır.
Bakalım güzel gelişmelere gebe bir süreç ama sabır!
Bende cüzi hisse var,temel okarak ucuz sayılmaz,
Geleceği olumlu olur diye tutuyorum,
Sığ olması sermayesi düşük o nedenle cazip,
Otel işletmeye açılmaya yakın inşallah hareket yapar.
Yt tv değildir
Sağlıklar