Bu ekip felaket tellalligi yaparak beslenen tipler.Gercek hayattada boyleleri hem kendilerini hemde yakin cevrelerini zehirleyip zarar vermekten baska ise yaramazlar.Ben sahsen bu yapidaki insanlardan genelde uzak durmaya calisirim.
Printable View
Ne yazikki Gercekler acitici oluyor....
Boyle bos bos konusmak yerine....
Camur atmak yerine.... Bir arastirirdim....Yaw bu adam kim....
Nasil biridir....Nasil islem yapar diye.
Attiginiz camurun icinde bogulursunuz insallah.
Ne kadarda patronu severmissiniz
Yaw....Terbiyem el vermiyor ama olayi cok iyi acikladigi icin not dusmek istedim.....
“ Deveye diken insana ..... yaranir”
Bir 13 sene daha muhabbetiniz bol olsun gari.
Tahta orda kimsenin elini tutanda yok. Muhabbetle.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronu seven yok matematik bilen var sadece seneler once bu piyasada profesyonel iş yapmam diye yatırım bankacılıgını bırakmıştım çünkü yuzde 80 inin iyilerini tenzi ederim bir tarafları oynayıp dururdu bu forumda yazan bir kaç kişi gibi.
he bu arada gedikten sokede işlem yapan şahıs akşama kadar aşagı yak ben de yukarı yakıcam usenmeden garantiden bak kurum da verdim
tartışmanın kimseye bir faydası olmayacak gibi görünüyor.. şu an batıçimdeyim ve önümüzdeki yol bir süre sonra ikiye ayrılacak.
sağdaki yol sökenin satışı.. umarım satılır ve iyi bir para kazanırım.. yok soldaki yola girersek yani söke satılmazsa ne olur? cevabı muğlak ve birçok ihtimali barındırıyor. ben uzunca bir yazıyla yönetimin yapması gerekeni yazdım. belki yönetimden birileri de okumuştur "has.ktir" demiştir.
söke satılmazsa herkes için en iyisi yönetimin batıçimi 650 milyon değer üzerinden satmak üzere sankoyla anlaşmanın yolunu bulması olur.. bunun sankoya maliyeti bundan sonrası için kabaca 475 milyon dolar olur.. (sökenin sahip olduğu 7.3 milyon lot, betonun sahip olduğu 346 bin lot ve geri alınan 50 bin lotun ele geçirmede satılmadığını varsayarsak) şirket ise 650 milyon dolar değer üzerinden satılır.. bu da ocinin çağrısındaki değerden daha yüksek bir değeri ifade eder.. win win durumu.. aslında win win değil win win win..
satılmazsa bi de bedelli borçlanma vs yolu var.. o yol nereye gider bilemem.. no command..
veya bahol bacim balim baenr babet bagyo.. olması gereken bu.. holdingleşme.. çimentoların birleşmesi.. halka arzlar.. bölünmeler.. taşınma.. arsada proje.. 2008-2019 arası yapılması gereken buydu.. 2013te sökenin yatırımı bitseydi herşey farklı olurdu..
daha vakit geçmiş değil bence.. egolardan kurtulmakla başlanabilir.. eğer olmaz deniyorsa da olmayacak olan ne? Yeni bir logo.. batı anadolu.. şu anki logo just sucks.. yeni logo dinamizmi yansıtmalı çünkü artık bir çimento grubu değil bir holding söz konusu..
yatırım tavsiyesi değildir.. hakaret yok.. düşünün.. olmayacak şeyler değil. ne kadar kaynak gelir hesaplayın... konjonktür vs verilmesi gereken cevap değil.. 2015te öyle dediniz ya. ondan diyorum.. :) yüzde 25 veya 30 prim garantisi ve fiiliyatta elinde 15 günden fazla hisse tutmayan bir yatırımcı kitlesi.. yani kısaca no garanti.. ve ileride eliniz rahatlayınca adam gibi geri alım.. daha önceki garabet gibi değil.
olmaz denirse olmamasının tek bir sebebi şirketin içine sokulduğu b.ktan durumdur..
Sayin bahmet aklin yolu bir..... Bu aileler tamamini satip bu isten siyrilmalari en iyi secenektir. Belki biraz liman hissesini birakabilirler.
Kime satacaklarini veya kimin talip olacagini bizim ongorumlememiz mumkun degil.
Sokenin satis asamasinda olmasi
na istinaden ....satis imkani dogarsa
Baticim buyuk ortagi ne diyecek???
Bu yaziyi okuyan arkadaslar google
amcadan tirnak icndeki yaziyi tarattirip cikan ilk üç beş linki okusunlar.
“şirket önemli bir varligini satarken genel kurul karari almak zorundamidir”
Yorumlarinizi yazarsaniz belki satis hikayesinin yonu belli olur diye dusunuyorum.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Kyno,anlamamakta neden israr ediyorsunuz.Patronu seven yok,sirketin yonetim seklinden memnun olan yok,Hisse performansindan memnun olan yok.Yeterlimi?
Burada surekli olumsuz yorumlar yapinca neyi degistiriyorsunuz? etki etkiginiz tek bir sey var.oda insanlarin moralini bozmaktan baska birsey degil.Hergun ayni beddualar,olumsuz yorumlarda bulunmanin bir faydasi varsa bize soyleyinde bizlerde size katilalim.Nasilsa menfaatlerimiz ortak.Inanin hergun ayni seyleri tekrar tekrar yazip durmaniz cok can sikici ve tahammul edilmez bir sey.