Trump nemelazım diyerek 2 azılı daeşliyi kendi kontrollerinde olan bir bölgeye naklettiklerini söylüyor.
Printable View
Trump nemelazım diyerek 2 azılı daeşliyi kendi kontrollerinde olan bir bölgeye naklettiklerini söylüyor.
Bu ülkede sadece Kürtler yok ben mesela gurcuyum ama hiçbir zaman bu kimliği kullanmadım çünkü ne mutlu türküm diyene Türkiye gibi bir ülke dünyada çok bulamazsiniz o çok beğendiğiniz Avrupa dünyanın en ırkçı kitasidir bundan eminim çünkü o kültürleri yok onlarin ben bir gürcü olarak beni savaşa cagirsinlar seve seve giderim bu toprakları korumak için siyaset ayrı bir olgu beğenirsin begenmezsin
Lozan anlaşmasına göre Azınlıklar kendi anadilllerinde eğitim öğretime devam ediyorlar .
Bende 12 sene ana dilimde eğitim aldım .
Sonuçta öğretilen sadece dil bilgisi kültür ve edebiyat oluyor . Bir de din bilgisinde de kendi dini öğretiyorlar o kadar .
Tarih vs gibi kapsamlar bulunmamakta zaten
10 Ekim Perşembe 09:00 ABD'DE SENATÖRLER TÜRKİYE KARŞI BİR YAPTIRIM TASARISI ÜZERİNDE ANLAŞMAYA VARDI
10 Ekim Perşembe 08:59 ABD BAŞKANI TRUMP, KÜRTLER YOK EDİLİRSE TÜRKİYE EKONOMİSİNİ HEDEF ALACAĞINI SÖYLEDİ-BN
Trump işid kartını üzerindeki baskıyı bir nebze olsun kırmak için kullanıyor abi. Yoksa işidlilerin ve ailelerinin tutulduğu kampların bir kısmı bizim belirttiğimiz 30 kmlik hattın dışında. Ve verilen sayılar Irak ve Suriyedeki kamplar dahil. Doğal olarak abartılı kaçıyor. Esas yoğunluk Irakta zaten.