Ben hafifliyorum o gidiyor, o gidiyor ben hafifliyorum... Bakalım jeton ne zamana kadar yetecek :) Tek tesellimiz şu ana kadar diğer taraftan da yüz güldürücü sonuçlar almamız...
Gerçekten sabırlık kağıtmış.
Printable View
Ben hafifliyorum o gidiyor, o gidiyor ben hafifliyorum... Bakalım jeton ne zamana kadar yetecek :) Tek tesellimiz şu ana kadar diğer taraftan da yüz güldürücü sonuçlar almamız...
Gerçekten sabırlık kağıtmış.
bir ben miyim? sürekli alan :)
Ben başka taraflara transfer ediyorum, sizin tercihinizin de yanlış olduğunu düşünmüyorum. Fakat senet sıkıcı ve bıktırıcı, primlenmenin yanında vadenin de önemli olduğunu sanıyorum. Yoksa senedin teknik anlamda mükemmele yakın olduğunu söyleyebilirim.
Belki de döke döke gidecektir... Dedim ya jeton meselesi, jeton bitince tavan serileri başlar :)
Üç sene önce 170 tl ye aldığım sandalye 450 tl olmuş. Bunun fiyatı halen aynı. Patron halk dostu herkese alım fırsatı veriyor.
Bu sandalye ile aradaki fiyat farkını kapatması için 3 hafta tavan olması gerekir. Ancak son 5 yıldır hissenin hiç tavan gördüğünü hatırlamıyorum.
Sandalye oldu tabure
12 yıl aradan sonra tekrar Ocakta borsaya girdim.
Bist50 kagıtlarını aldım genelde.
Pek bir şey kazanamadım.
Bankalarım ölü yatırım gibi onları saymıyorum
Şimdi yan tahtalara geçiyorum yavaş yavaş.
Uzun vadeli deger kazanma aracı olamaz bu BIST diye düşünüyorum artık
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine aynı hareketler endeksten önce düşen efes
almanyanında abd ninde aşılarında yan etkiler çıkmış, rus aşısı devam.hey yavrum hey :)))))))))))))