Düzen değişse de düzülen hiç değişmiyor. Düzülen düzenleri bir gün düzer.
Printable View
Her yerde bu robot olayı var.
Fakat şunu anlamış değilim. Robotun kabahati nedir.
Bu robota nasıl işlem yapacağını yükleyen bir canlı yokmu. Kendi kenfinemi karar veriyor.
KY nin robotu (Algoritması) diyelim bir yerin altına satıyor. Üstünede alıyor.
Fakat pala emminin robotu Bu mantıkla devamlı işlem yapamaz.
O zaman bir satış başladığı zaman devamlı satış gelmez mi.
Yanı özetle robot yukarı giderken de var
Düşerken de
Niye kabahatli oluyor SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 27622
Alarmı kurdum açtım kollarımı
Grafik parmaklanmış kaymış
Taban olursa? Batıracan bizi demi obo yok bolinger yok derken derrrkennnn küürt.
Haftasonu için 10 kontrat mal var 32 maliyetli onu bile kapat dion yani öyle mi başkan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemekci kardeş robot ile özellikle küçük kağıtlar da işlem yaparsan eğer derinlik görüyorsan aktiften büyüklot alma az az aşağılara yaz satarken de aldığın lot miktarini aldığın kadar yazma örnek olarak 1000 lot alacaksın aşağıdaki özellikle büyük bir lotun üstüne azar azar yaz ikiye dörde bölün satarken de aldığın lotun aynısı yazma üçe dörde bölün bazı kağıtlarda kötü günlerde aktiften iki kademe öncesine yaz ilkine robot verir sen ikinci yi yakalarsin benim takip ettiğim kağıtlarda %5 e kadar basıyor patron robotlar da çok hızlı satıyor benim stratejim bir beş kat kredili günlük var. 3-5 kağıtta limitime göre BIST yüz ve harici ilk önce %2-5 yazarım az az sonra BIST 100 onlarda da az az patron yada robot basar da önce ben alırım anında da bölerek satış yazarım yukarı boşluğa bugün 5,7 çalışan kağıtta 5.47 ye devre kestirdi sonra 5,79 gördü böyle günlük çok oluyor. Özellikle alis boşsa hele hele bir kağıt var sadece onu yakalasam günlük çok güzel para bırakıyor ben günlük çoğunlukla al sat yaparım portföy günlük %2-3 kar. Günlük saat 14 den sonra işlem yapmadan dursam aylık %100 bile yaparım. Ama o kaşıntı hiç geçmiyor illaki robota takılıyorum aynı tuzağı yiyorum bu da robotun marifeti. Bir ayda üç beş kez yakaladı beni %6 zarar günlük o zararı çıkarıp kara geçmek için baya al sat yaptim hâlbuki plana uysam o %6 benim olacak. Ha robot kurup çalıştırsam o kağıtlar da para kazandırmıyor. En mantıklı olanı aşağılara ağı atıp takılanları satmak beş kağıtta kesin birinde oluyor. Üç ayda %70 eksi yapan kağıtta bile para kazanıyorum. Borsa da en büyük düşman hırs buna yenik düşen kaybeder