tüsiad olayı borsayı gerdi...inşallah tutuklama olmaz yarın borsa yukarı tepki verir...
Printable View
tüsiad olayı borsayı gerdi...inşallah tutuklama olmaz yarın borsa yukarı tepki verir...
Sağlıksız fiyat oluşumu var. 17 olan hisse 8,50 oldu. CEO zaten 15 TL de açıklama yapmıştı "iyiyiz" diye.
Holding olarak sembolik bir geri alım kararı alınsa, örneğin 150 milyon TL.
Çok değil aylık toplam çalışan maliyeti.
Aynı geri alım dohol içinde geçerli. 23 lira defter değeri olan hisse 13 liralar da. Doğan piyasa değeri olarak koç ve Sabancı'dan sonra 3. olması beklenmez mi? Çok mu zor bu kararları almak?
Güzel yerden maliyet yapıp girdiğimiz hisseden çıkmasını da bilmek gerekiyor. Karel bunu tekrar hatırlattı bana. Satıp gidenler kurtuldu. Sonsuz vadeci olduk biz.
6 milyar borçlanma için başvurduğu spk 3 milyar olarak onaylamış
keşke hiç onaylamasayaydı
BakiÇınar hocam
kap'ta mevcut bidirim
Yönetim Kurulumuzun 19.12.2024 (bugün) tarihli toplantısında, özetle; Şirketimizin 6.000.000.000 (altımilyar) Türk Lirası tutarını aşmayacak şekilde, 30 (otuz) günden kısa vadeli olmamak üzere Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde tahvil/finansman bonosu ihraç etmesine karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuzun kararına konu tahvil/finansman bonosu ihracına, piyasa koşulları göz önüne alınarak ve ihtiyaç duyulması halinde başvurulması planlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
İyi geçirdi emmi iti sat sat nereye kadar anası muhterem çocukları yakında bedelli açıklaması büyük olasılık al sat değildir