TAM Tersi olabilirmi çimentaş gidiyor bu geri kaldı deyip atlayanlara veriyo olmasınlar
Printable View
Senirkent bugün cment 14.12 den alıp 16.84 den sattığın dekont lütfen foruma koyun ki insanlar size itimat etsin.
Ben 10.74 den aldım 16.84 den sattım istersen dekont koyabilirim.
Ama aramızdaki fark sen milleti bilerek ve isteyerek yönlendirme yapıyorsun. Sizin yaptığınız suç olabilir mi?
Ben henüz satmadım dostum. Bu hisse 20 lira olmadan satmayı asla düşünmüyorum. Daha bu hissede 17 Nisandaki genel kuruldan bedelli/bedelsiz cikabilirmi beklentisi vb. büyük beklentiler var. Aldığım Cment hisselerinin dekontlarını da 17 Nisandaki Genel Kurulda size gösteririm.
Paylaştığım tüm bilgiler, kendi şahsi düşüncelerimdir. Kesinlikle herhangi bir kimseye Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Adese ve ittfk ekürüsün de aynı durumu yaşadım. ADESE öyle sancılıydi ki 1.74 den 16 ya gitti..ittfk 1.90 dan 5.5 ye gitti.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan hocam da cment de ki sayımı o rakamı işaret ediyor. Siz biraz erken davranın malum tahta tam kottan cıkmalık sığ bir tahta güle güle harcayın bu zamanda iyi dek getirdiniz ..ne yapalım boş boş genel kurul geçtikten sonra ansızın bir gelişme olur mu diye 2020 yılı na kadar biraz cmbtn biraz altın beklemeye devam TL nin durumu içler acısı ben İtalyanların yerinde olsam arsa paralarını altın alır dükkanı kapatırım zaten betonla kalkınmanın sonuna gelindi.
17 nisan da öyle bir şey beklemeyin ..o beklentiyi yaratıp sonra tekrar başa sararlar sadece ana lotları koruyun eğer ki fazlalık lot var sa o fiyata razıysanız verin sakın hocam 20 lerden ilave yapmayın bu tip sığ tahtalar çok hızlı oynar izocm da yaşadım..inceleyin izocm fazlalık lotları hiç düşünmeden veriyorum..kaçarsada ana lotlar bana yeter..şimdi tekrar kademeli yedek lotları cuma günü izocm da toplamaya başladım