Hurriyetemlak Hürriyet gazetesinin emlak platformu. Ayrı bir değeri falan yok. Fiyat satılabilecek herşeyi içeriyor.
Printable View
Hurriyetemlak Hürriyet gazetesinin emlak platformu. Ayrı bir değeri falan yok. Fiyat satılabilecek herşeyi içeriyor.
Hürriyet emlak glokal dijital pazarlama a.s içinde yer alan türkiyenin en büyük emlak platformu ( sadece emlak isi olarak) glokal in de yüzde 92 si hurgz ye ait. Bu durum bir değer olusturur ki söylenen 400 milyon civarı . saygılar Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar bizden bilgi paylaşıyorsunuz sizde.
Yalnız , Glokalin değeri sadece 10 M
Doğan Media International GmbH. 41.148.349
Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. 10.274.042
Hürriyet Invest B.V. 376.206.949
Hürriyet Zweigniederlassung GmbH. 5.000.000
Sporarena Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. 350.000
Yenibiriş İnsan Kaynakları Hizmetleri Danışmanlık ve Yayıncılık A.Ş. 9.600.000
Sermaye öyle olabilir ama Sn. Bist 100 bahsetmişti ben de daha önce nerden duyum aldım hatirlamiyorum 400 milyon bir değerleme vardi hürriyet emlak için net te arama yaptım bulamadım. Ama dediğiniz gibi 10 milyon üzerinden giderse hürriyet emlak bu hurgz yatırımcısını mağdur edecek yasal bir hamle olur gibi görünüyor. Aralarında bu şekilde anlaşmış da olabilirler bu durumda. Ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burakamlar tesaduf dill ...biryerdede okudum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol Formundada
Helalkazanç
Arkadaşlar tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.Malum vestel ve aselsan örnekleri var.Beklentisi gerçekleşen bütün hisselerde geri çekilme oluyor.Pazartesi 2.seansa dikkat bence.Gidecek olsaydı zaten giderdi ky. ye fırsat vermezlerdi ytd.
Bizdede 2. seansta satsan olmaz mıydı :halay:
Tamam 10 M az bir miktar, hemfikirim, ama zaten Hürriyetin kendisi ucuza gitmiş. Hürriyetemlak bir hepsiburada değil, kıyısından geçmez. 400 M lardan bahsedildi, bu çok çok uçuk bir rakam. KAP açıklamasıda teyit ediyor, tam olarak bilgisi nedir öğrenirsek daha sağlıklı olur.