haha mükemmel gidiyor....
Printable View
[QUOTE=HAKEM;2572057]acizane ve ozur dileyerek hemen bir soru sorucam
Son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?
Internette aradim bulamadim
Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
Başganım Saroz da yazlıktayım ben güncelleme veremiyorum,buradaki godik esnaf buraya gelen kooperatif türü oluşumlarla 10-20 yıl arasında ev sahibi olan dar gelirli insanları ,Bodrum-Çeşme türü yerlere giden zenginlerle karıştırıyorlar fiyatlar Keşan a göre en az %25 fazla..:oleyo:Ha bu arada bu küçük sahil köyünün kumluk olan tek plajıda özelleştirildi,paran yoksa denizden bile geçirmiyorlar..:vk:
Venezüelada olup bitenlere ah vah diyen dışında yardım etmeye çalışan Madura kıçını dahada güçlendirsin diye ekonomik yardımda bulunan var mı acaba ! Her halk layık olduğu yaşamı sürer, bu ülkeler ABD ile aynı zamanlarda dünyada boy göstermeye başladı Abd de HUKUK suçlu bulursa BAŞKANI bile görevden alma gücüne sahip ama Venezüela gibi Güney Amerika ülkelerinde ülkeyi perişan eden başkanlar viva Venezüela diye iş başında milletinin amk hayatlarını sürdürüyorlar. Eee! durum bu oluncada ABD de insanlar obezlikten geberirken Venezüela da da açlıktan...