Ben icerigine giremedim başvur demek gerekiyor ancak ana param haftaya dönecek. Garantide para tutmuyordum senelerdir, yeni musteriler icin ekstra sanırım
Printable View
Şu ana kadar hemen her bankada hesabım var ama burgan bank eft hızındaki yavaşlığa hiçbir bankada şahit olmadım. Yarım saatten fazla eft işlemi olabiliyor hem de kayıtlı ve hızlı işlemlerim menüsünden yapmama rağmen.
Sizde de aynısı oluyor mu?
Memorex demek istediğim özel sektör tahvil oranının fon içindeki payının %56 olduğudur. Ki; bu tahvillerin hangi şirketlere ait olduğunu bilmiyoruz. Bir de yarın bu özel şirketlerden biri ödeme güçlüğü içine düşerse, bu riski direkt olarak üstümüze almıyor muyuz? Yani riskini de düşünmek gerekir. Bol kazançlar.
http://vakifportfoy.com.tr/vk6-vakif...piyasasi-fonu/
Sizin aldığınız fon bu değil mi?
Arkadaşlar alacağınız fonun getirisi önemli ama; fonun içeriğinde ne var? riski nedir? o da çok önemli. Örneğin içinde hisse senedi var mıdır? Ya da içlerinde sadece repo, devlet ve özel sektör tahvili, döviz mi var? Kısacası fonun içeriğini incelemeden aldığınız riski bilmeden fon alınmaz. Bir zamanlar konuyu çok incelemiştim. Almış, satmıştım. Kısacası bir şeyin aslı varken ikincil piyasası aynı getiriyi sağlamaz. Örnek: Hazine bonosunu direkt almak mı daha çok kazanç sağlar, yoksa bir fon içindeki getirisi mi? Bol kazançlar.
279k blr gunluk 6 bolu piyasa fonu gunluk 173 TL getırısı olmus.
İng turuncu orani artirdimi,dusurdumu bugun arkadaslar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi