en kötüsü borsalar için death cross dur,gündüz yazdım 2 borsaya baktım, diğerleri ilgilendirmiyor beni,dax ve dow jones death cross var,bizde ise henüz yok,olursa yazarım.........
Printable View
Trump: İngiltere ve İrlanda'ya da seyahat yasağı koymayı göz önünde bulunduruyoruz
Benim dediğim 20 sene önceydi, demek onun da cılkı çıkmış.
Mahmutpaşa'dan güzel bir palto almıştım, adam "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diyordu. Ertesi sene oradan geçerken baktım aynı adam yine aynısını söylüyor "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza".
Aynı şeyi bir mobilyacı da yaptı, alış verişimi yaptıktan sonra adama sordum, kapanan firma filan yok, boş bir mağazayı geçici kiralıyoruz toptan alıp perakende satıyoruz, işler yavaşlayınca başka yere geçiyoruz demişti.
Su kadar maske stogumuz, bu kadar gunluk uretim kapasitemiz var diyorlarda eczanelerde maske yok. Nasil olacak bu isler.
Bugun cok dusundum acaba niye satmadim diye. Thyao tavan 9.35 idi ve 9.32 gormus
Ttkom 6.77 idi ve 6.70 gordu. O an bunlar tavana kilitler diye dusundum ama bana kilitlediler. [emoji3]
Gun sonu yine guzel karim vardi ama ogle saatlerinde iki kati idi.
Simdi pzt longa kaldik. Cuma aksami dow iyiydi ama haftasonu hava biraz bozuldu sanki
Pzt gunu cuma gunu yaptigim kari kaybettigim an pozlari kapatirim. Vadeli su zamanlar buyuk risk. Gun icinde in cik 10 15 bin puan oynuyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alenichev tovbeni bozmayacaktin. Yol yakınken dön derim:) dışardan bakarken insana herşey çok kolay ve herşeyi biliyorsun tepkileri biliyorsun vs. Ama içine girince öyle olmuyor. O yüzden bu dönemler en riskli zamanlar. Piyasalar düzeltmeden girme.