Printable View
Alıntı: Originally Posted by Market Soul aydinc anlat bunlar ne?: https://gorsel.isbank.com.tr/kampany...ri_bulteni.pdf Emmi eve varınca bakayım bunlara Özet geçerim sana özel
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi eve varınca bakayım bunlara Özet geçerim sana özel Bazarami ciktin aydinim Bazardan fiyatlari yazardin eskiden Simdi yazmiyorsun hayirdir
Alıntı: Originally Posted by Webster Bazarami ciktin aydinim Bazardan fiyatlari yazardin eskiden Simdi yazmiyorsun hayirdir Pembe yanaklı domates, kavun, karpuz ve şeftali fiyatları nasıl aydinc?
Emmi NNF IDH portföyümdeki en kötü fonlar
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi NNF IDH portföyümdeki en kötü fonlar NNF başta iyiydi. Yaprağı yerken kıtır kıtır sapına gelince meeeeee... IDH için dedik sana, hazirandan sonra sırası gelir belki.
No Country For Old Men webster üstad senin gibi soğukkanlı bir trader bu filmde kendini bulacaktır. Alıntı: Originally Posted by Webster Kar kureyici izledim Boktan
Yarın TGE'den 8K ile 16K arasında zarar bekliyorum. Kendi portföyüm için tabi. Emtiacılar trader görsün.
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd gorse bir ben yokum diye aglardi 🤭 O da var da hsyf olmadığı için yazmadım(Aslıında bal gibi hsyf'de değişken diye geçiyor) :)