ASELSAN yabancı oranı 9 Mart 2023 % 27,58. 10 Mart 2023 % 27,89.
Fark % 0,31. Hisse kapanış 56,70 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 9 Mart 2023 % 27,58. 10 Mart 2023 % 27,89.
Fark % 0,31. Hisse kapanış 56,70 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Herkese okumasını tavsiye ederim.
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...00?sessionid=3
https://www.savunmasanayist.com/halu...htiyacimiz-yok
Bas tahtacı bas hiçbir şeyi taktığın yok. Kaldır indir yaparak tek derdin heybene fazladan kaç lot mal dökmüşsün. Sen hiçbir şeyi takma zamanında sonsuzmuş gibi yap operasyonunu...... bizi de takma.
Acaba bu açıklama ile bu şirket kaç tane kuşu aynı anda vurmuş oluyor biz anlamayız bu işlerden.....
Sen basmaya devam et......
Bu nasıl bir borsa anlamış değilim sanki ASELS nın nakitleri SVB bankasında yatıyor.
Hayır tahtacı bilmiyorsan hani bize yaptırım var ya ABD tarafından yapılan imkanı yok yani....
Hala burada Haluk görgün güzellemesi yapıyorsun ya pes diyorum sana.
Onu yaptık bunu ettik s400 e gerek yok. Ulan nerede bunca ürünün parası o zaman ? Geçen sene kuruşlu temettü verdinde bitti mi ? Bu sene herkes geri alım yaparken sen ne yaptın ? Senin alt yüklenici firman sayılan reisin damadı baykar yüzde 98 ihracat haparken sen neden yüzde 10 yaptın ? Yeni borsaya açılan ve yine aselsanın alt yüklenici olan sdttr borsada şov yaparken şu an senin hissen ne yapıyor ?
Artık emin oldum bu hükümet değişmeden bu Haluk gitmeden veya ASELSAN yatırımcısnın tepkisini hissedip kafalarını değiştirmeden bu hisse gitmez. Adamalr şirketin içini boşaltıyorşar finansal olarak. Şirketi bu kadar muazzam hale getirende hükümet , içini boşaltıp parayı özele aktaranda. Haluk sosyla medyadan tepkiyi gördü pr yapıyır. Dur daha genel kurul da neler söyleyeceğiz bu yüzsüze
Sn Yavuzhan,
Keskin görüşleriniz var. Tabii ki haklı olduğunuz bazı olaylar olabilir. Ancak basit düşünüyorsunuz bazı konularda. Bu kurum ne Haluk Görgün ne Bayraktar a ne de Erdoğan ın şahsi tercihlerine emanet edilmiş bir varlık. Burası Türk devletinin ve öyle de olacak. Buradan kimler gelip geçecek ama sonuçta devlet aklı ki; başımıza toplamaya çalışıyoruz son senelerde; galip gelmek zorunda. Hamasi nutuk filan değil bu işler, bazı mahfiller içten içten bu devleti parçalamak için sinsi bir şekilde iç destekçileriyle çalışıyorlar. Şimdi dııııjjjj güçler gibi densiz bir söylem sarf eden ahmakların başında gelen o Bilderberg bebesi yalaka Ali Babacan a ise buralar hiç teslim edilmeyecek. Maymun gözünü açtı.
Siz hiç endişe etmeyin. Zamanı gelince artık bu devlet herkesten gerekirse emanetini geri alacak güce geldi. Yeter ki kale içeriden yıkılmasın.!!!
Kardeşim neresi keskin . ASELSAN ı bu hükümet büyüttü ama yatırımcısını küçültüyor. Neden yatırımcıyı görmezden geliyor sence. Çünkü parayı kendine yakın özellere aktarıyor. Kusura bakma ama insanı yaşatki devlet yaşasın derken demekki anlamıyorlar ne dediklerini. O kadar uyarıyoruz duymazdan geliyorlar ise gitmelerinden başka yol yok
Verdin coşkuyu, tam sırası gireyim mehteri ...
https://i.hizliresim.com/86e6lr3.jpg
Aldıysanız gazı oylarıda nereye atacağınızı biliyorsunuz.
Sayın 1. Yavuzhan burada bu topicte hiç özellikle Haluk özneli bir yazım hiç olmadı. isteyen istediğini eleştirsin benim derdim sadece ve sadece tahtacıyla.
Siper ile ilgili gelişmelerin bilançoya + olarak yansımasını şahsi düşüncem ilk çeyrek gibi göreceğimizi düşünüyorum ama bu işte teknik analiz kadar iddialı değilim. Sizleri yanıltmak istemem.
Bizim birbirimize değil kafası ayaklı borsa zamanında kalan tahtacıya gaz vermemiz lazım.