Pozitif ayrışması gerekiyor (du) hatta seviyeden güzel de hareket başlar gibiydi. Stop yok çünkü spot olarak girdik.
Girdiğimiz yer formasyon olarak yine de güzel yer. 1.5 yıl XJO da takılı kalmış beklemiş biri olarak buradan ekmek yeriz bence.
Printable View
ETH umun bu kadar değer kaybetmesi ve XLM nin ETH a karşı değerli olması XLM leri ETH a çevir diye dürtp duruyo :)
Yine yıllar önceki gibi olacak bence. BTC leri zayıf ellere verip 4-5 önemli coinde saf tutacaklar. Bunları pumplarken BTC/USD de düşüşe iyice giren KY nefes almak için pumplanmış coinlere ortadan dalacak. Bizim hırtolarda bunları verip artık düşmüş BTC lere geri dönecek bence.
ETH benim grafta hala zayıf. XRP yi bekliyorum yukarıda bahsettiğim işte.
O zaman BTC dibe giderken ilk önce toparlanacak, ilk atakları yapacak muhtemel şanslı coinler için fikirleri alalım;
Benim gönlümden geçenler;
ICON(ICX)
VERGE(XVG) - Bundan şüpheliyim yanar döner bir coin bu dikkatli olmak lazım
XLM mi XRP mi dersek, ben XRP'den yanayım. Diplerine çok yakın çünkü.
Evet, isimleri alalım derim:)
Benim amacım XLM lerin sayısını artırmak.. Mesela bu gün bir miktar XLM yi ETH a çevirdim. Bir kaç güne durum tersine dönerse yani eth yukarı xlm aşağı olursa bu sefer eth ları xlm ye çevirmek.
Bakalım becerebilecekmiyim çünkü hala tam aklım kavrayamadı :) kim yükseliyor kim düşüyor satacakmıyım alacakmıyım gibi gibi :)