Yani sacro ustad izdmc için ekranı mı kapatalım
Printable View
Yani sacro ustad izdmc için ekranı mı kapatalım
Değerli Sacrosanct,
Kipa için stop'unuzu belirtmişsiniz , Lütfen hedefinizde ( vadesi ile birlikte ) belirtmenizi rica ederiz.
Karel satışınızdan sonra ; aslan da aldığınızı ve daha sonra sıkılıp aslan'ı sattığınızı ve tekrar Karel aldığınızı belirtmişsiniz. ( İlk yazınız sonrası sizin ile birlikte aslan alan bir çok arkadaş oldu ; belki onlar aslan ı sattığınızı ilgili sayfadaki yorumunuzda okumamış olabilirler. )
Uzun vadeli - 3 , 5 sene - olarak sadece petkim'i mi öneriyorsunuz. Eğer Petkim ise alış fiyatı olarak şu anki fiyatlar makul müdür yoksa beklemek mi gerekir. ( asl olan düşündüğüm nokta belli bir miktar alıp ; her ay üzerine eklemek )
Ben , bugüne kadar BES yapömadım hiç ; benim için BES aselsan oldu hep :)
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sewgilerimle ,
Beetlejuice.
Bence Gerel 2,30 lu rakamları görür artık brisa ve Afyon da hareket yapması gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kipa analizim ve vadem 30-40 sayfa geride olacak grafik ile anlattım. Geriye dönüp bulmak lazım.
her alım satımımı buraya paylaşamam. hem çalışan hem borsa takip edem hemde alsat yapan biriyim.
Aslan zaten aldığımız yerlerde siz benim sattığıma bakmayın. ne demişler ustanın dediğini yap yaptığını yapma. Ben yarın aslanı 38.50 den alırım. 38.20 den geri veririm. şu an kağıdı test ediyorum. demek istediğimi anlıyormusunuz. Ben gün içinde kağıdı 6-7 kere alsatla çevirebilirim. yani bu işlemlerin hepsini buraya yazamam. teknik olarak mümkün değil.
Valla ben petkimin şu an nereden alınacağını inanın bende bilmiyorum. freesky üstadın dediği gibi düzeltme gelirse alınır. Ben elimdekini hiç satmadan düzeltmelerde aldım. yeni alım yapmıyorum. Ama uzun vade öneriyorum. Borsa düşüşlerinde geri çekilmelerinde ufak ufak alınır. ama geride gelmiyor. Bilemiyoruz yani. ben çok ilerideki resmi size söylüyorum. nerden alınır nerden satılır. bilemiyorum.
zaten dikkat ederseniz hiç alın yada satın demiyorum. maliyetiniz iyiyse bekleyin diyorum. yada dipte olanları buralardan maliyet uygun diyorum.
Sakro usta akenerji bu gün 0.97 i vurdu ama geçemedi.
Tesekkur ederim Haci Sacro Hocam, eksik olmayin. Bazen rahat batiyor, sizin de dediginiz gibi.
Simdi siz iddiali konusunca, heralde klasik Turk DNA sindan olsa gerek, hemen anti-tez gelistiriyor bunye. "Ben bu Petkim'i 5 papelden daha asagidan alirim insallah" :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Bugun kimse mehter vermeyince, paylasayim dedim:
https://www.youtube.com/watch?v=dPzK3q_sji8
Isin asli bu mehter muhabbeti iyi gelmeye basladi. Akilli olup, herseye kafa yoracagina, deli ol ortama uy. Birak millet sana kafa yorsun....
Arkadaslara diyorum ki; "Lam oglum, adamlar sizi mal yerine koyuyor, beyninizle dalga geciyorlar. Almanya senin bir senede yaptigin ihracati 34 gunde yapiyor. Kiytirik!! Hollanda, senin ihracatinin 4 katini, 1/5 nufusuyla yapiyor. Senin boklu havalimaninin nesini kiskansin" :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Cevap ne biliyormusunuz, burada da 3-5 geri zekali benzer tepkiler vermeye calismisti bi ara: "Abi sen bu vatanin gelismesinden rahatsiz mi oluyorsun?"
Diyorum ki; "Hala koy meydanlarinda boga guresi, kahvelerde horoz dovusu, koy aralarinda kopek dovusu yapiliyor. Bunlar bizim 5. yuzyildan kalan adetlerdir..." Ne cevep mi veriyorlar: "Sen Yeni Turkiye'yi kiskaniyorsun"...
Ozetle, akilli adam boyle bir donemde akil sagligini koruyamaz. O zaman da akilli olmaya gerek yok. Deli ol, kafayi siyir ve......
VER MEHTERI, veeeer....
PS: Bu videonun arkasindan gelen 2. bir video daha var. Ayni eleman cekmis, cok da guzel cekmis...Eline, video editorune saglik... Ver mehteriiii....