-
Global e bagli 2 fonun Subat donemi portfoyu biraz önce aciklandi.
Bir onceki aya gore
GZN Fon portoyun %9,5 u olan Alarko Holding paylarini sifirlamis.
EC2 Fon portfoyun %4,5 olan Alarko Holding paylarini sifirlamis.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
GZN Fon Alarko yu Haziran ayında portfoyune eklemis.
Inanilmaz bir durum,en tepedelerden ekleyip,en diplerden satmis.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
dipten mi döndük (işlem hacmine bakarak) yoksa tepeden mi... gerçi ALARK tepede olmak yerine tepelenmede bu fiyatlarla ama :) ...
Yapı kredi bir söylenti ile tavan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. ALARK neredeyse tınmadı, takaslara bakarsan mal boşaltıldı... eğer bir sitede ya da haber portalında böyle bir yazı yazıldı ise aslı da yoksa pardon denemez. aslı var ise de bu fiyatlar komik kalır... bu adamlar ALSİMİ satıyoruz bir müşteri var deyip kaplamışlardı. bu konu eğer manüplatif ise bu borsada yatırım falan yapmak artık sözkonusu olmaz...
şimdi fonlar ile ilgili son örneklere bakıldığında neden fon yerine kendi aklınıza güvenmeniz gerektiği açık mı. gerçi başkasının parasıyla işlem yapıyorsanız para istendiğinde fiyata bakmazsınız ama zarar sizi bitirir. fonlarda zarar şirketin olur o arada yaptığınız kendinize ait işlemler kara geçeceği için kar sizin olur...
-
Herkese iyi akşamlar. Bilanço raporu bugün değilmiydi. Eğer bu saate kadar paylaşılmamış ise kusura bakmayın ama bu yönetimi kimse savunmasın. En ağır hakaretleri hakediyorlar. En hafifinden terbiyesizliktir bu yapılan. Ayıp denen birşey var. Geçen sefer de sabaha karşı atılmıştı. Hayırdır son güne kadar neyi hesaplayamadınız acaba?? Bu kadar yatırımcı düşmanıysanız niye bist içerisindesiniz??
-
-
*ALARK-Alarko Holding 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 1.757.270.000 TL (Önceki 9.565.558.000 TL)
-
bilanço bu saatte mi gönderilmiş bilmiyorum ama kap bildirimi o saatlerde gelmiş. sn osiborsanın dediği gibi değil saat 03 denmekte ötücü medyada...
bu saatte bilanço mu bakılır... elbet bakılır bakılmaya da neye bakacaksın... ben kendi adıma rakamları gördüğümde bastım kalayı...
ALARKın geçen yıl karı neymiş 9.565.558.000 sahi geçen yıl bu kar gelseydi bayram edilirdi...
ALARKIN geçen yılki karı
6.625.321.160 iken ne olmuş oynanan pardon endekslenen rakamlarda 9.565.558.000 gel de anla diğer tarafları... imdi Devlet baba bana der ki sen geçen yıl şu kadar emekli maaşı aldım diyorsun ya... sen daha fazla almıştın da haberin yok... işte Enflasyon muhasebesine buyrun ve nasıl karşılaştırma yapacaksınız bir bakın...
-
Sistemin burada da dışında kalınmışsa artık ezbere yatırım yapmaktayız. kendi adıma gelen bütün bilançoları incelemeye çalışırım desem yalan olur ama hepsine karşılaştırmalı karları ile bakarım. Bildiğim hissede oluşan değerlerin saçmalığını gördükten sonra diğerlerini inceleme şansım bile olmadığı için boşa kürek çekiyormuşum...
Geriye doğru endeksleme maalesef saçmalıklar oluşturuyor ve bu rakamlar Hisselerde incelemeleri imkansız kılıyor...